Μέρα πρεμιέρας για την ψυχαγωγία - Είπαν τη πρώτη καλημέρα οι εκπομπές

Η έναρξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σίγουρα η πιο ξεκαρδιστική της ημέρας - Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιάγκας - Δούκισσα Νομικού, Δανάη Μπάρκα, Eλένη Μενεγάκη, Χριστιάνα Αριστοτέλους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πρεμιέρα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day», το πρωί της Δευτέρας 5/9.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει με την πρωινή εκπομπή σε νέο ανανεωμένο πλατό για δέκατη σεζόν και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς κατέφτασαν στο πλατό από τον εξωτερικό χώρο των studio Pro.

«Να πω μία γλυκιά καλημέρα, να πω ότι μας λείψατε; Να πω ότι όταν χτύπησε το ξυπνητήρι, σηκώθηκα με ένα τεράστιο χαμόγελο και είπα ότι γυρνάω σε αυτή τη συνήθεια που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια και παίρνω τη θετική ενέργεια από εσάς, σας τη δίνουμε απλόχερα και ξυπνάμε πολύ όμορφα; Το «Happy Day» είναι εδώ, ξεκινήσαμε πανηγυρικά.

Με ό,τι διάθεση φύγαμε, έτσι και γυρίσαμε πίσω. Και επειδή προμηνύεται ένας δύσκολος χειμώνας, με πολλά ζητήματα να μας απασχολούν, το «Happy Day» είναι η μόνη λύση. Έχω λίγο την αγωνία της πρεμιέρας, έχω και την αδρεναλίνη που ανέβηκε στα ύψη με αυτή την έναρξη» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και υποδέχτηκε την παρέα της.

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε δυναμικά για τη δεύτερη σεζόν του «Mega Καλημέρα».

Το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega έκανε πρεμιέρα και η παρουσιάστρια ενθουσιασμένη είπε την πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό.

«Καλημέρα σας! Περιμέναμε και να που τη λέμε αυτή την πρώτη καλημέρα. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Παρά το γεγονός ότι ξεκουραστήκαμε, απολαύσαμε τον ήλιο, την θάλασσα, την οικογένειά μας όταν ήρθαμε εδώ ήταν σαν να το αφήσαμε μόλις για λίγες ώρες. Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε όλους καλά και εμείς εδώ είμαστε παρέα να τα λέμε όπως κάναμε και πέρσι» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και χαιρέτησε τους συνεργάτες της.

Στο πλευρό της και φέτος ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας αλλά και η Άννα Ζηρδέλη, η οποία αντικατέστησε την Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά την αποχώρησή της.

«Είναι χαρά μου και τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!» δήλωσε η Άννα Ζηρδέλη.

 

 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισαν για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star».

Το ερωτευμένο ζευγάρι φέτος θα είναι μαζί και στην τηλεόραση μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός personal trainer έκαναν πρεμιέρα, με την Ελένη Χατζίδου να είναι εμφανώς αγχωμένη.

«Καλημέρα! Επιτέλους είμαστε εδώ με τόση μεγάλη χαρά. Ανυπομονούσα τόσο πολύ να πω αυτή την πρώτη καλημέρα. Εγώ προσωπικά δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Έχουμε τόση χαρά μέσα μας, να φτιάξουμε τη διάθεσή σας. Έχουμε θετική ενέργεια» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου και καλωσόρισε τη νέα της ομάδα.

«Έχουμε ετοιμάσει το πιο απολαυστικό, το πιο δροσερό, ανέμελο και φρέσκο Breakfast» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου βρίσκονται οι Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη και Σταύρος Βαρθαλίτης. Επίσης, η σταθερή αξία Άση Μπήλιου, αλλά και η Ελένη Καστάνη σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί.

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε πιο λαμπερή από ποτέ για δεύτερη σεζόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό της, η αγαπημένη παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες της.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Έχουμε πάρα πολύ καλή διάθεση. Χαίρομαι πολύ που σας ξανασυναντώ, εύχομαι να είχατε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι. Ακόμη κι αν δεν είχατε, φιλοδοξώ να φτιάξουν όλα! Σήμερα το πρωί ξύπνησα και βλέπω τον καιρό στην Αττική λίγο θλιμμένο, λέω δεν πειράζει εμείς θα σας φτιάξουμε τη διάθεση, όσο θλιμμένοι κι αν είστε.

Φέτος είμαι πάρα πολύ τυχερή και είναι μεγάλη μου η τιμή ότι οι συνεργάτες μου είναι πιο έμπειροι από μένα. Είναι εδώ για να στηρίξουν εμένα και την εκπομπή» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Το ανανεωμένο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα επέστρεψε σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου!

Η εκπομπή ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά απ' ότι μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια...

Μέσα από ένα βίντεο, είδαμε τα πιο σημαντικά γεγονότα που μας απασχόλησαν και στη συνέχεια μπήκε στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας προκειμένου να πει την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές.

Ενημέρωση με άποψη, ψυχαγωγία με σύγχρονη ματιά.

Ό,τι απασχολεί την κοινή γνώμη, ό,τι συζητάμε με τις παρέες μας, ό,τι μας κάνει πιο δημιουργικούς, ό,τι μας δίνει χαρά και ενέργεια θα συνθέτει την πολύχρωμη εικόνα του πρωινού και της ημέρας μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τους συνεργάτες του και στη συνέχεια πήγε στο πάνελ για να τους παρουσιάσει έναν έναν... όταν ήρθε η ώρα της Άριας Καλύβα: «Χάρηκα που ήρθες, αλλά μάλλον κάποιος άλλος δεν χάρηκε και ξεκίνησε την εκπομπή του με αιχμές αλλά δεν πειράζει εμείς τους αγαπάμε όλους» και κάπως έτσι ξεκίνησε η σεζόν για το «Πρωινό».

 

 

Λίγα λεπτά πριν από τις 11.30, η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο πλατό του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, κάνοντας την παρθενική της εμφάνιση δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. «Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με τη Δούκισσα να εισβάλλει στο στούντιο.

Ντυμένη στα λευκά και με ένα πελώριο χαμόγελο, η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό. «Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε τον λόγο που δεν θα βρίσκεται μαζί του από την αρχή της εκπομπής. «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…» ανέφερε η παρουσιάστρια με έντονη δόση χιούμορ.

«Ό,τι μας επιτάσσει η επικαιρότητα» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Θέλω να είμαι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η καθημερινότητα έχει πολλές δυσκολίες, όμως με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή ενέργεια» πρόσθεσε η Δούκισσα Νομικού κι έδωσε πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.

 

 

Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία από εδώ και στο εξής θα φτιάχνει τις ξεχωριστές συνταγές της στο «Πρωινό». Γιώργος Λιάγκας και Δούκισσα Νομικού καλωσόρισαν τη γνωστή μαγείρισσα, με τη δεύτερη να τη χαρακτηρίζει ως γούρι της.

«Είσαι το γούρι μου στον γάμο μου με τον Δημήτρη γιατί μου είχες δώσει τη μυστική σου συνταγή για το σουφλέ πορτοκαλιού και τον τυλίξαμε» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια..

Στη συνέχεια, και αφού η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρέλαβε την ανθοδέσμη που έστειλε ο Θοδωρής Κυριακού, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αργυρώ επέλεξε φέτος να γυρίσει στον ΑΝΤ1, στο σπίτι της το τηλεοπτικό, διότι με συνδέει πραγματικά προσωπική φιλία».

Στη συνέχεια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου άφησε μία αιχμή για τον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας: «Είναι πολύ ωραία η ζωντανή καλημέρα. Ωραίες είναι οι εκπομπές, αλλά το ζωντανό μου έλειψε πάρα πολύ. Αυτό το να σας λέω καλημέρα και να είναι τώρα, 12 η ώρα το πρωί. Να μην είναι 12 το βράδυ και να λέω καλημέρα».

 

 

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει στον αέρα του MEGA στις 10.50 για τρίτη χρονιά μαζί με το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κάνει την διαφορά στην πρωινή ζώνη!

Ώρα πρεμιέρας για την Δανάη Μπάρκα και το «Πάμε Δανάη»!

Η Δανάη Μπάρκα, ο κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το ταπεραμέντο και την άλλη προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα φτιάχνει σε όλους τη διάθεση!

Δίπλα στην Δανάη, θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας.

Το μήνυμα της παρουσιάστριας:

«Η χαρά μας που επιστρέψαμε! Η χαρά μας που θα περνάμε κάθε πρωί μαζί σας. Είμαστε εδώ να υποδεχθούμε το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι μαζί! Είμαστε εδώ για να ξεπεράσουμε κάθε τι που μας προβληματίζει, τις δυσκολίες που θα έρθουν, τις χαρές και τις λύπες! Κάθε πρωί θα ρίχνουμε ένα χαμόγελο, με εμάς, με εσάς, με την ομαδάρα μας, τους μπροστά και τους πίσω από τις κάμερες!», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Καλή Αρχή και καλή σεζόν!», τόνισε με το χαρακτηριστικό χαμόγελό της και την διάθεση στα ύψη!

 

 

Τα μεσημέρια μας αποκτούν ξανά ενδιαφέρον και χαρά. Η Ελένη Μενεγάκη, η γυναίκα που ξέρει να ομορφαίνει τις ζωές των ανθρώπων γύρω της, ανοίγει και πάλι το σπίτι και την καρδιά της κάνοντας αυτό που ξέρει καλά: ψυχαγωγία αξιώσεων.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει και φέτος δίπλα της τη γνωστή, αγαπημένη παρέα των συνεργατών της αλλά και νέα έμπειρα ονόματα. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν. Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα νοστιμέψουν το καθημερινό μας τραπέζι.

Το μήνυμα της παρουσιάστριας για την έναρξη και την νέα τηλεοπτική σεζόν: «Φέτος ξεκινήσαμε πιο νωρίς από ποτέ, 5 Σεπτεμβρίου, άρα λοιπόν δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Κι ενώ το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα για την γλυκιά ρουτίνα που φέρνει χρόνια κοντά εμάς και εσάς!».

Η Ελένη καλοσώρισε και το νέο μέλος της παρέας της, την Νάνσυ Νικολαΐδου.

 

 

H αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους με την ομάδα της εκπομπής, αγγίζουν την επικαιρότητα με ιδιαίτερη ευαισθησία και ξεδιπλώνουν πτυχές που ενδιαφέρουν τον καθένα.

Διαφορετική προσέγγιση, πάντα με καλή διάθεση και πάνω από όλα ανθρώπινη… Και αυτή τη σεζόν, η Χριστιάνα ετοιμάζει εκπλήξεις!

Οι καλεσμένοι έρχονται με αποκαλυπτικές ατάκες και οι θεματικές ενότητες γίνονται το επίκεντρο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Φτιάξε καφέ και αφήστε το νήμα της απογευματινής ψυχαγωγίας να ξεδιπλωθεί από την Χριστιάνα Αριστοτέλους με τη συναρπαστικά υπέροχη ομάδα και θεματολογία της!

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το αγαπημένο απογευματινό, ραντεβού επιστρέφει στον Alpha Κύπρου με μία πλούσια θεματολογία από συνεντεύξεις, παιχνίδια, καλεσμένους, συζητήσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Challenge accepted λοιπόν, με πολλή αγάπη!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»
(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Είναι μία κουβέντα που δεν κάνω»
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς