Η Σοφία Χατζήπαντελή έδιωξε την Γιώτα Κουφαλίδου: «Ππέσε του βούρου νακουρίν»

Οι τέσσερις υποψήφιες από την Κύπρο, τα τρία ΝΑΙ, η Wild card του Καράβα, η Γιώτα Κουφαλίδου, η Μυριάμ Γερόκωστα και τα ευτράπελα με την Σοφία Χατζηπαντελή - Ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο #GNTMgr γεμάτο Κύπρο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, βρέθηκαν και πάλι στη θέση να αξιολογήσουν τις επόμενες διαγωνιζόμενες στη φάση των audition, με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η audition της Βικτώριας

Η 21χρονη Βικτώρια από τη Θεσσαλονίκη δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 5 θέλοντας να ασχοληθεί με το μόντελινγκ «πιο σοβαρά», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η Βίκυ Καγιά «μίσησε» τα βαμμένα ξανθά μαλλιά της Βικτώριας αλλά είδε ότι έχει προοπτικές να γίνει επαγγελματίας μοντέλο κι έτσι τής έδωσε το «ναι» της.

Θετική απάντηση στο κορίτσι με το υπέροχο κορμί και τα πανέμορφα μάτια έδωσε και ο Γιώργος Καράβας. Η Σοφία Χατζηπαντελή δε συμφώνησε και είπε ένα μεγάλο «όχι» στην 21χρονη.

Η θετική απάντηση του Τάσου Σοφρωνίου «πέρασε» τη Βικτώρια στην επόμενη φάση του GNTM και στο Id Catwalk!

 

 

Η audition της Εβελίνας

23 ετών φοιτήτρια βιοχημείας στην Λάρισα.

Η έλλειψη μεγάλης αυτοπεποίθησης έβγαλε “από τα ρούχα της” την Καγιά.

Την βοήθησαν πολύ οι κριτές και τελικά πήρε τα 3 ΝΑΙ.

Πολλές παρατηρήσεις, αλλά την βοήθησαν τα φυσικά της προσόντα, αφού δεν είχε καμιά εμπειρία.

Η Βίκυ Καγιά θέλοντας να βοηθήσει και να καθοδηγήσει μια παίκτρια έπιασε στο χέρι της το σκουπόξυλο.

 

 

Η audition της Μαρίας 

Μετά από δεκάδες πράγματα που έχει κάνει στη ζωή της, η Μαρία αποφάσισε στα 59 της να ασχοληθεί με τον χώρο του modeling.

Αφού γύρισε όλον τον κόσμο ως αεροσυνοδός, η ξανθιά κοσμοπολίτισσα ψυχολόγος και life coach ενθουσίασε με την είσοδό της στην audition τους τέσσερις κριτές του GNTM 5.

Την πρώτη ένσταση είχε η Σοφία Χατζηπαντελή επειδή το υποψήφιο μοντέλο δε φορούσε μαύρο outfit. Η Μαρία που έχει ασπαστεί τον Ινδουισμό και την αποκαλούν Πρεμ, αποκάλυψε ότι μετά από τόσα πράγματα που έχει κάνει θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Το κορμί της 59χρονης γυναίκας άρεσε πολύ στην κριτική επιτροπή, όπως και οι πόζες της.

«Θέλω να μείνω αθάνατη. Θέλω να φύγω, αλλά όταν φύγω να με θυμούνται. Να έχω συμβάλλει και να έχω συνεισφέρει σε κάτι... Θέλω να γελάσω, θέλω να παίξω, θέλω να... », είπε η Μαρία στην κριτική επιτροπή, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να σχολιάζει: «Ας πας διακοπές!», συμπληρώνοντας: «Αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη... δεν ειναι στρωμμένη με ρόδα. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να γίνεις μοντέλο». Το σχόλιο πείραξε ιδιαίτερα τη συμμετέχουσα: «Άκου ας πάει διακοπές! Τι να διακόψω;», είπε στην κάμερα η παίκτρια.

Παρότι ο Τάσος Σοφρωνίου ενθουσιάστηκε με την προσωπικότητά της, θεώρησε ότι δε θα μπορέσει να συνεχίσει στο μόντελινγκ, έτσι της έδωσε το πρώτο «όχι». Από την άλλη η Βίκυ Καγιά θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Μαρία, λέγοντάς της «ναι». Ο Γιώργος Καράβας συμφώνησε και με τους δύο άλλους κριτές, αλλά δεν είδε το κομμάτι της μόδας. Έτσι, της έδωσε το δεύτερο «όχι».

Κλείνοντας, η Σοφία Χατζηπαντελή της έδωσε το τρίτο «όχι», αφού θεώρησε ότι η 59χρονη Μαρία δεν έχει μέλλον στο μόντελινγκ.

 

 

Κύπρια 1 - Η audition της Ελένης 23 ετών

Σπουδάζει στο Λονδίνο και ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το μόντελινγκ.

Αν και μπήκε με αέρα, και πέτυχε την επιτροπή σε διάλλειμα, και μάλιστα ο Καράβας την έβαλε και έκατσε στην θέση του, αλλά η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο ευχάριστη.

Πολύ καλό σώμα αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά.

Κόπηκε με 3 ΟΧΙ.

 

 

 

Κύπρια 2 - Η audition της Αθηνάς - H Wild card του Καράβα

Από Κύπρο μόλις 18 ετών, αλλά πολύ αγχωμένη και όταν οι κριτές άκουσαν ότι δεν ήξερε κανένα μοντέλο ή μόδιστρους τα “πήραν” ελαφρώς.

Όταν την πίεσαν με τις ερωτήσεις τους οι κριτές έβαλε τα κλάματα.

Χαμός επικράτησε ανάμεσα στους κριτές με την Χατζηπαντελή το όχι να το κάνει ναι, και γίνεται ένθερμη υποστηρίκτρια της μαζί με τον Καράβα.

Σωφρονίου και Καγιά είπαν όχι και κόπηκε.

Αλλά ο Καράβας της έδωσε την δική του Wild card και πέρασε. Μετά επικράτησε ένας μικρός πανικός μεταξύ των κριτών.

 

 

 Κύπρια 3 - Η audition της Μαρί Ρόουζ

40 ετών και πολύ κουλ. Έγινε λίγο πιο γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, με το #Survivor 1 για την σχέση της με τον Κωσταντίνο Βασάλo.

Σαραντάρα με ζωντάνια εικοσάρας και εμπειρία 1οο ετών, ήταν μερικά που ακούστηκαν από την επιτροπή.

Αναγκάστηκε να χάσει σε δύο χρόνια 30 κιλά μυϊκής μάζας.

Πέρασε με 4 ΝΑΙ.

 

 

Η audition της Τζένης

Ενώπιον των κριτών του GNTM 5 στάθηκε στη 2η audition η 18χρονη Τζένη, που μόλις τελείωσε το σχολείο και ασχολείται με τη ζωγραφική και το τραγούδι.

Η νεαρή τράπερ άφησε άφωνους τους κριτές με το τραπάρισμά της, ενώ όταν εμφανίστηκε με το sexy one piece μαγιό της, κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Το ότι είναι όμορφη και φορούσε ένα εντυπωσιακό μαγιό όμως, δεν αρκούσε για να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς δε συμφώνησαν όλοι ότι είναι κατάλληλη για να γίνει μοντέλο.

Τους τρέλανε το μαγιό που έβαλε. Της το έφτιαξε η μητέρα της.

Κόπηκε με 2 ΟΧΙ, αλλά το ένα ήταν της Καγιά.

 

 

Η audition της Ειρήνης

Είχε ξαναδοκιμάσει, και η Καγιά φυσικά την θυμήθηκε.

Τους χάλασαν λίγο τα πολλα τατουάζ, αλλά υποσχέθηκε οτι θα σβήσει τα περισσότερα.

Την βρήκαν αρκετά καλή και πολύ βελτιωμένη από την προηγούμενη φορά.

Πέρασε στην επόμενη φάση.

 

 

 

Η audition της Μικαέλα (Μητέρα) και της Μάρα (Κόρη)

Μάνα και κόρη πήγαν μαζί στις auditions του διαγωνισμού και κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, την τύχη τους στο GNTM 5 δοκίμασαν μητέρα και κόρη μαζί!

Ο λόγος για τη 19χρονη Μάρα και τη 47χρονη Μικαέλα που μένουν στη Θεσσαλονίκη.

Μπαίνοντας στο πλατό των auditions, κανείς δεν πίστεψε ότι πρόκειται για μητέρα και κόρη. Η 47χρονη Μικαέλα που είχε στεφθεί Μις Σλοβενία (η χώρα καταγωγής της) πριν 25χρόνια, εντυπωσίασε τους κριτές με την ομορφιά και το καλό της DNA και μόλις φόρεσε μαγιό οι κριτές έμειναν άναυδοι!

Η 47χρονη κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του GNTM 5 με τέσσερα «ναι» και όπως ήταν φυσικό, συγκινήθηκε, καθώς κατάφερε να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της.

 

 

Κύπρια 4 - Η audition της Ζωής με Γιώτα Κουφαλίδου και Μυριάμ Γερόκώστα

Αυτό που συνέβη στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5 σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Πήγε στην audition με τις μάνατζέρ της και αποσυντόνισε τους κριτές.

Είναι από την Κύπρο κι έχει ήδη μια αρκετά μεγάλη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ.

Η 26χρονη Miss Κύπρος, Ζωή με τις τέλειες αναλογίες άρεσε στους κριτές από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Η καλλονή πήγε στην audition με τις μάνατζέρ της, Γιώτα Κουφαλίδου και Μυριάμ Γερόκώστα, τις οποίες η επιτροπή κάλεσε μέσα στην αίθουσα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θεώρησε ότι η Ζωή είναι ιδανική για την πασαρέλα της Victoria's Secret, ωστόσο οι υπόλοιποι κριτές είχαν ενστάσεις για την πορεία του μοντέλου στο σόου, θεωρώντας ότι πήγε στο GNTM 5 για την τηλεοπτική προβολή.

Κάποια στιγμή η στήριξη της μιας εκ των δύο μάνατζερ στο μοντέλο τους, εκνεύρισε τον Τάσο Σοφρωνίου αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή που τους ζήτησε να περάσουν έξω με το αμίμητο: «Ππέσε του βούρου νακουρίν»! «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου»

Όπως ήταν φυσικό,οι δύο γυναίκες από την Κύπρο εκνευρίστηκαν με όσα τους είπε η guest κριτής του GNTM, με τη συμμετέχουσα να αισθάνεται αμήχανα.

Η Καγιά μάλιστα είπε ανάμεσα σε άλλα: «Με τις πόζες θέλουμε λίγη δουλίτσα γιατί είναι λίγο παλιακές. Το καταλαβαίνω γιατί είσαι στην Κύπρο και στην Κύπρο θέλουν πολύ κλασσικά και παλιά πράγματα. Έχω δουλέψει Κύπρο και όσες φορές έκανα πιο μοντέρνα πράγματα, μου έλεγαν όχι όχι δεν καταλαβαίνουν εδώ…»

Φανερά ενθουσιασμένη, η Βίκυ Καγιά έδωσε το πρώτο «ναι» στην παίκτρια. Αποσυντονισμένος δήλωσε ο Γιώργος Καράβας, που θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο μοντέλο. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και το σχόλιο του Τάσου Σοφρωνίου, που επίσης είπε «ναι». «Να ξέρεις ότι εσύ ειδικά για εμένα θα είσαι ο στόχος», σχολίασε στη Ζωή. «Ναι» είπε και η Σοφία Χατζηπαντελή, που δήλωσε ότι η κοπέλα έχει όλο το πακέτο.

Η κριτής είπε στο μοντέλο να ζητήσει συγγνώμη στις ατζέντισσές της που τους φώναξε νωρίτερα και προκλήθηκε αυτός ο χαμός!

 

 
 

Το trailer 3ου επεισοδίου - Δευτέρα 26.9.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»