J’adore Parfum d’eau: Εκπλήσσει, εξερευνά και οραματίζεται νέες προοπτικές…

 

Ο Dior ανέκαθεν ξεχώριζε για τα σπουδαία επιτεύγματα, τον οραματισμό και την επιθυμία του να επεκτείνει τα όρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σήμερα, αυτή η επιθυμία οδηγεί στη δημιουργία μιας αρωματικής έκπληξης που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες της σύνθεσης.

Μια πρωτοποριακή πρόκληση σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις της δημιουργίας αρωμάτων.

Ένα νέο κεφάλαιο για το J'adore, το απόλυτα εμβληματικό άρωμα που έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται συνεχώς, και μια λουλουδάτη χορογραφία που ευνοεί τη δημιουργική καινοτομία.

 

  

Έτσι, γεννήθηκε το J'adore Parfum d’eau.

Ένα αριστοκρατικό και πολυδιάστατο Eau De Parfum υψηλής συγκέντρωσης που αποκαλύπτει μια υπέροχη αρωματική υπογραφή. Και, παρ’ όλα αυτά, δεν περιέχει ούτε ίχνος οινοπνεύματος.

Ένα υπέροχο άρωμα που υπόσχεται τη χαρακτηριστική έντονη οσφρητική απόλαυση του J'adore αλλά αποτελείται μόνον από νερό και λουλούδια.

Ένα πρωτοποριακό επίτευγμα, μια αλχημεία που επιτυγχάνει το ανέφικτο, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Dior.

Ένα επαναστατικό όνειρο για έναν αρωματοποιό και ένα άρωμα που αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει νέους δρόμους στον κόσμο της αρωματοποιίας.

Το J'adore Parfum d’eau αναβιώνει τον αρχικό ενθουσιασμό που έκανε το άρωμα διάσημο: «C’est ça que J’adore!» J’adore Parfum d’eau

 

 

Ένα άρωμα που αναστατώνει τις αισθήσεις και προκαλεί επανάσταση

Η επανάσταση του νερού

Από όλες τις προκλήσεις, μία ήταν ιδιαιτέρως συναρπαστική, δύσκολη, σαγηνευτική και παράτολμη: η δημιουργία ενός πολύπλευρου και αριστοκρατικού Eau De Parfum με βάση το νερό.

Ένα άρωμα που επιτυγχάνει το φαινομενικά ανέφικτο στοίχημα να μην περιλαμβάνει οινόπνευμα στη σύνθεσή του, χωρίς όμως να χάνει την υπόσταση και την έντασή του.

Ο François Demachy, ο δημιουργός του αρώματος, ονειρευόταν για καιρό να ανανεώσει την πεμπτουσία ενός αρώματος, δημιουργώντας νέες συναρπαστικές δυνατότητες.

Μόνον ο οίκος Dior θα τολμούσε να οραματιστεί ένα άρωμα με βάση το νερό και να δώσει σάρκα και οστά σε αυτήν την καινοτομία.

Και το έκανε για το J'adore, το κορυφαίο του άρωμα, επιδεικνύοντας όλη την τόλμη που τον χαρακτηρίζει και το πρωτοποριακό πνεύμα του που κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Συνδυάζοντας μια τεχνική καινοτομία με ένα δημιουργικό μπουκέτο, το J'adore Parfum d’eau επaναπροσδιορίζει το άρωμα.

 

Γιατί να μη δημιουργήσουμε ένα άρωμα με νερό; Μια ​δημιουργική ​τεχνική ​και ​ένα ​σύννεφο απόλαυσης.

Ο πρωτοποριακός Οίκος Dior επινοεί ένα Eau De Parfum χωρίς οινόπνευμα αλλά με υψηλή συγκέντρωση, χάρη σε μια πρωτοφανή φυσική διαδικασία.

Η ​νέα ​σύνθεση, ​που ​δημιουργείται ​μέσω ​μιας ​τεχνικής ​νανογαλακτωματοποίησης σε υψηλή πίεση, αποτελείται κυρίως από νερό και αναμιγνύεται με πολύ υψηλή συγκέντρωση ελαίων.

Εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά και χωρίς χημικούς διαλύτες, το J'adore Parfum d’eau αποτελεί συνώνυμο της «επανάστασης», χάρη σε μια καινοτομία του Dior, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Εφαρμόζεται σαν αρωματικό σύννεφο και εκπλήσσει με την ντελικάτη, γαλακτώδη απαλότητα ενός απολαυστικού κουκουλιού που μοιάζει να αιωρείται στον αέρα.

Άμεσα, η υφή εμποτίζει το δέρμα με απαλές λουλουδάτες νότες μακράς διάρκειας.

Σε αυτήν τη φυσική συνάντηση, το δέρμα μοιάζει να «αναγνωρίζει» το νερό στο πλαίσιο μιας τέλειας αλχημείας, μιας άμεσης «συμβίωσης».

Αυτή η άνευ προηγουμένου, οικεία επαφή του αρωματικού νερού με το δέρμα αναπαράγει πιστά την υπογραφή του J'adore, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλη διάρκεια.

 

Η επεξεργασία αυτής της σύνθεσης οδήγησε σε μια διαφορετική προσέγγιση του αρώματος. Συμπύκνωμα λουλουδιών και νερού

Στο φινάλε αυτού του πρωτοφανούς επιτεύγματος, τούτο το εξαιρετικά συμπυκνωμένο νερό γίνεται σύμμαχος των λουλουδιών, τελειοποιώντας την ομορφιά τους.

Το λουλουδάτο μπουκέτο του J'adore εξυμνείται. Ένα «όνειρο με πρωταγωνιστή το νερό» ανανεώνεται και, ταυτόχρονα, επιστρέφει στις ρίζες: «C’est ça que J’adore!»

Ο αισθησιασμός του J'adore Parfum αποκαλύπτεται μέσα από μια διαφορετική πολυτέλεια που είναι ακόμα πιο αέρινη και βελούδινη, και αναδίδει άμεσα απαλή φρεσκάδα. Χάρη στο νερό, το κλασικό τρίπτυχο κορυφής-καρδιάς-βάσης καταργείται, παραχωρώντας τη θέση του σε μια σύνθεση που δε «διαχέει», ούτε προβάλλει τις κλασικές πτητικές νότες κορυφής.

Αντίθετα, αιφνιδιάζει άμεσα με δροσερές λουλουδάτες νότες που αφομοιώνονται πλήρως από το δέρμα, παραμένοντας πιστές και έχοντας μακρά διάρκεια.

Το μπουκέτο του J'adore έχει μεταμορφωθεί.

Άμεσο και γενναιόδωρο, αποκαλύπτεται σταδιακά μέσα από νέες αποχρώσεις που αποπνέουν φυσικότητα.

Όσο το δυνατόν πιο κοντά στα λουλούδια Χάρη σε αυτή τη νέα σύνθεση, τα λουλούδια αποκαλύπτονται αισθησιακά και αυθόρμητα, ενώ φωτίζονται από ένα νέο απαλό φως.

Μια πανέμορφη αρμονία ξετυλίγεται γύρω από την κινεζική μανόλια και τους αισθησιακούς τόνους του γιασεμιού που συνδυάζονται με φιλήδονο τριαντάφυλλο και δροσερό αγιόκλημα.

Χωρίς αμφιβολία, η πεμπτουσία της ομορφιάς του J'adore είναι εδώ, αποτελώντας πραγματική ωδή στα λευκά λουλούδια που αναζωογονούνται με πράσινες νότες.

Μαζί με τα αγαπημένα λουλούδια, μια λαμπερή νέα νότα νερολί διαχέει την ανακουφιστική της απαλότητα.

Καρπός μιας αποκλειστικής συνεργασίας με το κτήμα «Florapolis», το οποίο διαχειρίζεται η Christelle Archer, αυτό το γλυκό νερολί αποκαλύπτει θαλασσινές, ζωηρές, πράσινες και βελούδινες πτυχές.

Ηλιόλουστο και ισχυρό, περιβάλλει το J'adore parfum d’eau με ξεχωριστούς λουλουδάτους τόνους.

Εμπλουτισμένο με λουλουδάτη φρεσκάδα, το J'adore parfum d’eau μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ξανά το J'adore μέσα από ένα νέο φως.

Εντυπωσιακό από τις πρώτες νότες του, το μπουκέτο που ξετυλίγεται είναι αέρινο, απολαυστικά δροσερό, αλλά έχει μεγάλη διάρκεια.

Αυθόρμητο και γενναιόδωρο, το J'adore parfum d’eau ανανεώνει διακριτικά την ομορφιά του J'adore και επαναπροσδιορίζει την πεμπτουσία ενός αρώματος, χάρη στην επαναστατική του σύνθεση.

 

 

Νερολί Προβηγκίας, ένας θησαυρός στην καρδιά του J'adore

Στην καρδιά του J'adore Parfum d’eau κρύβεται ένας λαμπερός θησαυρός, το νερολί Προβηγκίας που είναι εξίσου πολύπλευρο όσο και φυσικό και αποτελεί τον καρπό μιας αποκλειστικής συνεργασίας ανάμεσα στον οίκο αρωμάτων Dior και στη νεαρή παραγωγό Christelle Archer.

Καλώς ήρθατε στη μαγεία της Προβηγκίας...

Το νερολί είναι ένα αρωματικό θαύμα που λαμβάνεται μέσω απόσταξης με υδρατμούς των λουλουδιών της νεραντζιάς. Χωρίς να χρησιμοποιεί κανέναν διαλύτη, αυτή η διαδικασία διαχωρίζει το ανθόνερο από το αιθέριο έλαιο της νεραντζιάς (το νερολί).

Αυτό το νερολί λάμπει στην καρδιά του J'adore Parfum d’eau, χάρη στην οργανική προέλευση και τις μοναδικές αρωματικές πτυχές του που διαμορφώνονται από το έδαφος της Προβηγκίας.

Επιθυμώντας περισσότερο από ποτέ να συμβάλλει στην ενίσχυση αυτής της ξεχωριστής περιοχής, ο οίκος Dior εγκαινίασε μια αποκλειστική συνεργασία με το κτήμα «Florapolis» στην Προβηγκία, το οποίο διαχειρίζεται η Christelle Archer.

Ολόκληρη η έκταση με τις νεραντζιές που έχουν φυτευτεί στο έδαφος της Προβηγκίας με θέα στη Μεσόγειο προορίζεται αποκλειστικά για τον Dior.

Η Christelle ανακάλυψε και φύτεψε ξανά αυτό το κτήμα, το οποίο είναι πλέον 100 ετών και είχε παραμείνει εγκαταλελειμμένο για 25 χρόνια, χάρη στον οίκο Dior.

Αυτός ο μοναδικός δεσμός στον κόσμο της αρωματοποιίας καθιστά τον Dior τον μοναδικό οίκο που επωφελείται σήμερα από τη συνολική παραγωγή μιας φυτείας νεραντζιών.

Αυτό το σπάνιο γεγονός οφείλεται στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του δέντρου, το οποίο ευδοκιμεί μόνον ανάμεσα στις περιοχές Antibes και Vallauris, και απεχθάνεται τον άνεμο.

Για να προστατεύεται, πρέπει να καλλιεργείται σε μικρές επικλινείς εκτάσεις με αναβαθμίδες, γνωστές στα γαλλικά ως «restanques».

Αν δεν προσθέσουμε σε αυτές τις αυστηρές προδιαγραφές το γεγονός ότι τα λουλούδια συλλέγονται χειρωνακτικά, από το τέλος Απριλίου έως τις αρχές Μαΐου, και ότι η συγκομιδή είναι ιδιαιτέρως πολύωρη και κοπιαστική, δε φαίνεται πλέον παράξενο το γεγονός ότι το τοπικό άνθος νεραντζιάς είναι σήμερα τόσο σπάνιο.

Παρ’ όλα αυτά, η Christelle Archer μιλά με ενθουσιασμό όταν περιγράφει το απίστευτο θέαμα της συγκομιδής, την ώρα που απλώνει κάτω από τα δέντρα τα χειροποίητα σεντόνια από βιολογικό βαμβάκι και λινό, για να φιλοξενήσουν τα λουλούδια τους.

Επίσης, είναι διπλά χαρούμενη όταν περιγράφει αυτό το νερολί ως «δροσερό, φωτεινό, ανακουφιστικό, αλλά και με μια ιδιαίτερη θαλασσινή πτυχή».

Charlize Theron, ένα ίνδαλμα αισθησιακό Φωτογραφημένη από τον Jean-Baptiste Mondino, η Charlize Theron είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

Πανέμορφη, με τα λαμπερά ξανθά μαλλιά και το γυμνό δέρμα της που προσφέρεται στο άρωμα, με υπαινικτικό βλέμμα, αποπνέει απόλυτη και φυσική θηλυκότητα.

Λουσμένη από φως και δροσιά, φοράει μόνον ένα χρυσό κολιέ, ένα εμβληματικό αξεσουάρ που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri.

Μια εικόνα ενορχηστρωμένη σαν επιστροφή στο ξεκίνημα, στο πρώτο οπτικό σοκ του J'adore. Απαλός αμφορέας Ο αμφορέας του J'adore αποπνέει μοναδική γοητεία, χάρη στο λευκό και το χρυσό χρώμα.

Ιριδίζον, περιβάλλεται από αλαβάστρινη απαλότητα, για να αναπαριστά καλύτερα το χάδι των λουλουδιών, σαν μια βελούδινη προθήκη για μια σύνθεση με βάση το νερό.

Η αντλία απελευθερώνει μια γενναιόδωρη δόση αρώματος, ενώ μπορείτε να επαναλαμβάνετε αυτήν την κίνηση όποτε θέλετε, για να περιβάλλεστε από ένα πέπλο λουλουδιών και απόλαυσης. J’adore Parfum d’eau μέσα από τη ματιά της Brigitte Niedermair

Τα αψεγάδιαστα φορέματα αποκαλύπτουν αισθησιακά το δέρμα τους.

Τυλιγμένες ​με ​αέρινα ​πέπλα, ​μοιάζουν ​με ​σύγχρονες ​ιέρειες ​που αποτυπώνονται από τον φωτογραφικό φακό της Brigitte Niedermair.

Σε αυτόν τον αγνό, ουράνιο κόσμο, ο λευκός αμφορέας του J'adore Parfum d’eau μεταμορφώνεται σε πολύτιμο φυλαχτό.

 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!