Οι δηλώσεις Στάθη και Άρη μετά τον μεγάλο τελικό του #SurvivorGR

Το πρώτο βράδυ της Αντωνά με Σοϊλέδη: «Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα!» - Απαντά για το «δολοφονικό» βλέμμα της στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη - H αποκάλυψη της Παναγιώταρου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά το τέλος του reality επιβίωσης, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μίλησε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης αλλά και για την όμορφη εμπειρία που έζησε στο Survivor.

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Μία πολύ όμορφη αλλά και ταυτόχρονα και μία πολύ δύσκολη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτόν τον κόσμο που με στήριξε για να φτάσω μέχρι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Στάθη.

Η αλήθεια είναι ότι το άξιζε να είναι ο νικητής. Όχι ότι εγώ δεν άξιζα, λέω όμως ότι άξιζε και εκείνος. Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη για όλη μου τη ζωή. Οι δυσκολίες ήταν αυτές που καθήμενος σε αυτή την καρέκλα έχεις τόση μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για τον εαυτό σου που μέσα από αυτές τις δυσκολίες έξι μηνών κατάφερες να φτάσεις στον τελικό οπότε για μένα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτό. Έκανα και τους δικούς μου ανθρώπους πολύ περήφανους, οπότε είναι αυτό που μου μένει… Μια πικρία στο τέλος αλλά πάρα πολύ όμορφη εμπειρία» δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.

O Στάθης Σχίζας αμέσως μετά το τέλος του reality επιβίωσης όπως ήταν επόμενο ο μεγάλος νικητής του Survivor έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. 

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πήρα το έπαθλο, τόσοι κόποι, τόση στεναχώρια, ταλαιπωρία, πείνα, κακουχία μέσα σε αυτό το έπαθλο. Είναι συγκλονιστικό από την ημέρα που μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι, κυνηγάς αυτό και κάποια μέρα να το κρατάς στα χέρια σου… Το μόνο που θέλω να πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε, που με έφτασε μέχρι εδώ και μου έκανε την τεράστια τιμή να μου χαρίσει αυτό το έπαθλο. Για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και δεν την αλλάζω με τίποτα» δήλωσε ο Στάθης Σχίζας. 

 

 

 

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Survivor 2022 και φυσικά η Μαρία Αντωνά ήταν στο πλευρό του στον χθεσινό μεγάλο τελικό για να τον στηρίξει. 

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός δεν έκρυψε την απογοήτευσή της όταν άκουσε πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλος νικητής στο #SurvivorGR, ο Στάθης Σχίζας! «Πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο!» 

 

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε την Μαρία Αντωνά για το πρώτο βράδυ του Άρη Σοϊλέδη εκτός Survivor. 

«Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα! Ειλικρινά νομίζω από τη σημερινή βραδιά και μετά από αυτούς τους επτά μήνες, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ και εγώ! Έχω να κοιμηθώ επτά μήνες κανονικό 8ωρο. Όλο αυτό που έζησα και κέντησαν αρκετοί έξω ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για μένα. Νομίζω είναι σαν να έχει διαγραφεί όλο αυτό, γιατί βλέποντας ξανά τον Άρη είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σαν να πάγωσε ο χρόνος! Σαν να μην υπήρξε ποτέ… Είμαι εδώ να τον αγκαλιάσω, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του πω ότι για πάντα θα είμαι δίπλα του» εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά έδειξε στον αέρα της εκπομπής τα δώρα που της πήρε ο Άρης Σοϊλέδης από το Miami!

 

 

Η Μαρία Αντωνά δεν έκρυψε την απογοήτευσή της που ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης δεν νίκησε το Survivor, με την κάμερα στον χθεσινό τελικό να εστιάζει στο… παγωμένο βλέμμα της.

Η αντίδρασή της έγινε viral, με συνέπεια η Μαρία Αντωνά να διευκρινίσει κάποια πράγματα μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μαρία Αντωνά δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της! Tο Twitter πήρε «φωτιά» και οι χρήστες του έδωσαν πόνο σχολιάζοντας την αντίδραση της

 

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα.

Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Τον Στάθη τον αγκάλιασα και πίσω στο backstage και του ευχήθηκα να δει και το παιδί του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της τηλεόρασης. Μην παρερμηνεύετε παιδιά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω, έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του» ξεκαθάρισε η Μαρία Αντωνά.

 

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε αντίθεση με την Μαρία Αντωνά δήλωσε ευτυχισμένη 

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι κέρδισε ακόμα ο Στάθης… Αισθάνομαι χαρά και συγκίνηση, αλλά και δικαίωση που ο κόσμος κατάλαβε ποιος είναι ο Στάθης και τον ψήφισε… Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος του αξίζει το καλύτερο και είναι ωραίο να ανταμείβονται και αυτά τα παιδιά γιατί άλλωστε το παιχνίδι δεν είναι μόνο η αγωνιστικότητα και το ταλέντο αλλά ο χαρακτήρας είναι αυτός που μένει στο τέλος του παιχνιδιού. Είμαι περήφανη για τον Στάθη…»!

Και αποκάλυψε ότι θα πάνε διακοπές τον επόμενο μήνα.

Τέλος αποκάλυψε ότι δεν θέλει να δει τον λογαριασμό του κινητού της γιατί συνέχεια ψήφιζε τον Στάθη «είχα κάνει κανονική εκστρατεία…»!

 

 

 

Στάθης Σχίζας: Το τρυφερό μήνυμα στήριξης της πρώην συντρόφου του

Μπορεί μια από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του Στάθη Σχίζα να ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο, τη δημόσια στήριξή της λίγο πριν τον τελικό θέλησε να εκφράσει δημόσια και η πρώην σύντροφός του, Άννα Μαρία Κατσαρού με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Κατσαρού ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ζωγραφιά της κόρης τους, που είχε ετοιμάσει για εκείνον και τη συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Από την πρώτη στιγμή ήθελες να γίνεις μπαμπάς, δεν θα ξεχάσω ποτέ την χαρά σου και πάντα θα το λέω στην μικρή σου. Πάμε σήμερα να την κάνεις χαρούμενη με τη νίκη σου, να ξεσηκώσει τον Βύρωνα. Μου στάθηκες με την ασθένεια της μητέρας μου και με τον χαμό της, όσο κανείς, και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δημιουργήσαμε μαζί ό,τι καλύτερο υπάρχει στη ζωή.

Δεν θα μπορούσα να μην σε στηρίξω διακριτικά και όσο μου επιτρέπεται μέχρι το τέλος, καλή επιτυχία Σταθάκο. Φίλη σου ακόμα και με τις διαφωνίες μας για πάντα».

Μετά την ανάγνωση του μηνύματος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που βρισκόταν ζωντανά στο πλατό της «Super Κατερίνα» σχολίασε πως ο σύντροφός της είναι πολύ καλός πατέρας και ότι η κόρη του τού λείπει πολύ.

Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την εμπειρία της στον τελικό του Survivor, τον σύντροφό της Στάθη Σχίζα αλλά και την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά που συζητήθηκε.

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος, σπάνιος. Δεν κοιμηθήκαμε, βγήκαμε να γιορτάσουμε μετά το Survivor. Θα τον δω μετά την εκπομπή.

Ήταν λάθος από την παραγωγή το πλάνο. Ήταν λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν πιο extreme αυτό το βλέμμα από αυτό που περιμέναμε. Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό στο βλέμμα της όχι απογοήτευση. Μετά ήταν ήρεμη, δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε. Και εγώ στη θέση της μπορεί να ήθελα να απομονωθώ» τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της