Κυριακή στο WaterWorld Waterpark! Τα Wave Pool Parties ήρθαν για να απογειώσουν την καλοκαιρινή διασκέδαση του νησιού

 

Διεθνείς επιτυχίες και ξέφρενοι ρυθμοί με ήχους από RnB, HipHop, Urban Classics, Old School καθώς και on stage Live Performances από όλο τον κόσμο δίνουν άλλη διάσταση στο βραβευμένο υδροπάρκο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 10/07, live επι σκηνής τον ZieZie, τον Έλληνα Trapper Saske και τον ηθικό αυτουργό των επιτυχημένων και βραβευμένων Wave Pool Parties στο Waterworld Waterpark Ayia Napa, A!MS.

Για τους λάτρεις των #luxurious και ευφάνταστων εμπειριών, το WaterWorld Waterpark προσφέρει για τις μέρες των Wave Pool Parties τρεις VIP επιλογές κρατήσεων, με επιπρόσθετες υπηρεσίες και προνόμια. 

 

 

Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.TheWavePoolParty.com. Don’t forget! Με τη γενική είσοδο στο υδροπάρκο από τις 10:00π.μ. συμπεριλαμβάνονται και τα Wave Pool Parties.

Ο πιο hot προορισμός για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, το WaterWorld Themed Water Park, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 νεροτσουλήθρες και πληθώρα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους!

Είναι η τέλεια επιλογή για να περάσετε μια απίστευτη μέρα, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας σε ένα χώρο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και γούστα. 

 

 

Εκτός από τη διασκέδαση, μπορείτε να απολαύσετε και μια μεγάλη ποικιλία φαγητού και ποτών, που θα ολοκληρώσουν τη μέρα σας, αφήνοντάς σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές παροχές και τις VIP κρατήσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα του WaterWorld Waterpark.

Website: www.waterworldwaterpark.com Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark Instagram: www.instagram.com/waterparkcyprus

 

 

 

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας