H αναφορά Κούγια στη Σκορδά κατά την αγόρευση στη δίκη Λιγνάδη - Η απάντησή της

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται αύριο με τη συνέχεια της αγόρευσης του Αλέξη Κούγια - Η Ακρίτα, ο Μπίμπιλας, Τσαφούλιας, ο Δεληβοριάς και ο Καραντζάς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του γνωστού σκηνοθέτη έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» και την Μπέσσυ Αντωνάκη.

«Είναι μία δύσκολη υπόθεση που εν αντιθέσει με τον κ. Εισαγγελέα και τους συναδέλφους μου που μίλησαν με γενικότητες και δεν κατέθεσαν κάτι γραπτό από την αρχή της διαδικασίας. Από την αρχή της διαδικασίας εμείς αντικρούσαμε την κατηγορία χωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει αυτό το 5μηνο αλλά τώρα μετά το τέλος της διαδικασίας υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να αναδειχθούν. Εγώ θέλω να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι πριν το δικαστήριο εκδώσει την απόφασή του, έκανα τα πάντα ώστε να αναδείξω την αθωότητα του κ. Λιγνάδη. Δε νομίζω ότι θα προλάβουμε την Πέμπτη να έχουμε απόφαση» δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του και ρωτήθηκε σχετικά από τη δημοσιογράφο. «Είχα την εξής έγνοια. Επειδή αυτοί οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι της δημοσιογραφικής ελίτ ειρωνεύονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών και ανέδειξα -γιατί εμείς μελετήσαμε τις συμπεριφορές συγκεκριμών προσώπων- το πώς επειδή εμφανίστηκε στην κα Σκορδά ένας από τους δημιουργούς αυτής της σκευωρίας του κ. Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης Καραντζάς, την επόμενη ημέρα η ελίτ του υπουργείου πολιτισμού όσον αφορά στους δημοσιογράφους, ανέδειξε αυτή την εκπομπή.

Εν αντιθέσει με εμάς τους απλούς ανθρώπους που συμμετέχουμε ως δικηγόροι και ως καλούμενοι να συνεντευξιαστούμε πολλές φορές, μου έκανε εντύπωση που επειδή έλεγαν εις βάρος του κ. Λιγνάδη ανέδειξε η κα Χατζηαντωνίου και ο κ. Καραντζάς την παρουσία του κ. Καραντζά στην εκπομπή της κ. Σκορδά. Σε άλλη περίπτωση, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειρωνεύονται καθημερινά αυτές τις εκπομπές και ειρωνεύονται τους ανθρώπους που συχνάζουν σε αυτές τις εκπομπές και τις παρακολουθούν».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μπιμπίλα σημειώνοντας πως εκλέχθηκε ξανά στο ΣΕΗ με επιστολική ψήφο, ότι έμεινε μόνος του και ότι θα νιώθει πολύ άσχημα.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε γελώντας: «του έφτιαξε τη μέρα του Αλέξη Κούγια. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει έτσι».

Η απάντηση από τη Φαίη Σκορδά

Τότε, πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά και ανέφερε σε αυστηρό τόνο: «Είναι αστείο; Περιμένετε να απαντήσω; Δεν θα απαντήσω για εμένα, θα απαντήσω κάτι πιο γενικό που μάλλον ο κ. Κούγιας δεν το γνωρίζει γιατί προφανώς δεν παρακολουθεί τις δικές μας εκπομπές. Από ένα σημείο και μετά, επειδή η επικαιρότητα είχε να κάνει με θύματα και με ανθρώπους που ήθελαν να μιλήσουν, άλλαξε η σκαλέτα και το περιεχόμενο πολλών εκπομπών».

«Από τη μαγειρική και τα ζώδια που δεν τα υποτιμώ σε καμία περίπτωση, επειδή άλλαξε η καθημερινότητά μας και η ζωή μας με τον κορωνοϊό, με όλα αυτά που γίνονται, προσαρμόστηκαν αυτές οι εκπομπές -μέχρι και σήμερα- και γι’ αυτόν τον λόγο έκανα συνεντεύξεις που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια. Φιλοξενήσαμε πρόσωπα όπως ο κ. Τσαφούλιας, ο κ. Δεληβοριάς, ο κ. Καραντζάς σε ένα άλλο πλαίσιο χωρίς να πηγαίνει στοχευμένα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τη Μπεκατώρου και τη Δούκα κι έτσι συνεχίστηκε» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

    
 
 
 
Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Πράγματι απίστευτες πάντα οι δηλώσεις του κ.Κουγια, ότι μόνο εμένα έβλεπε στην αίθουσα του Δικαστηρίου στην δίκη Λιγναδη. Μάλιστα στο κάλεσμα που κατ’ αυτόν έκανα εγώ και όχι σύσσωμο το ΝΕΟ ΔΣ του ΣΕΗ.. Η αίθουσα μετά βίας χωράει 15 άτομα και από αυτά οι μισοί ήταν ηθοποιοί, ( κι όχι ο Γ.Γ . Aris Laskos o οποίος την ίδια ώρα ήταν στο ακροατήριο της δίκης Φιλιππίδη). Στον διάδρομο απ έξω και αναγκαστικά αφού δεν χωρούσαν μέσα, συνωστίζονταν και με προσοχή λόγω κορονοιού πολλοί ηθοποιοί.. Κρίμα που όλους αυτούς δεν τους αναγνωρίζει ( είναι και οι μάσκες) κι έτσι βλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα πάντα παρατονισμένο!!!!» απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

 

 

Ο Γιάννης Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος δικάζεται για τέσσερις υποθέσεις βιασμού. 

Ο αδερφός του κατηγορούμενου σκηνοθέτη μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την ψυχολογική κατάσταση του Δημήτρη Λιγνάδη λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου. 

«Η ψυχολογία είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, υπάρχει μια νευρικότητα, η οποία όμως καλύπτεται από μία ψυχραιμία και μία αξιοπρέπεια από την πλευρά του αδερφού μου. Αυτή η αξιοπρέπεια υπάρχει από την αρχή σε όλο αυτόν τον Γολγοθά που περνάει. Εσωτερικά θα υπάρχει μια ένταση, την οποία μπορεί και χαλιναγωγεί. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει έντονο και το στοιχείο του φόβου. Η δική μου ψυχολογία είναι παρόμοια…» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Λιγνάδης.

«Προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή έχει η κρίση για την υπόθεση του αδερφού μου. Μετά θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα, γιατί αυτή η ζωή πάντα φέρνει τέτοια βάρη. Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον αδερφό μου. Δεν πρόλαβε να τη χαιρετήσει, να της πει αντίο, να τη δει για τελευταία φορά. Ίσως αυτό μεταγενέστερα να του κοστίσει ακόμη περισσότερο. Ο αδερφός μου έχει μια θαυμαστή ψυχραιμία και ευγένεια» εξομολογήθηκε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor