Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του #MaskedSinger; Oι μάσκες έπεσαν οριστικά!

Τρεις Masked Singers είχαν μείνει στην τελική ευθεία για τη νίκη όμως μόνο ένας κατάφερε να κερδίσει!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο μεγάλος τελικός του The Masked Singer είναι γεγονός και φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στη σκηνή με πρώτο και καλύτερο τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά. 

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ο χορός, η μουσική και το τραγούδι είχαν τον πρώτο λόγο με τον Σάκη Ρουβά φυσικά να δίνει τον παλμό για ένα ξεχωριστό σόου όπου θα λάμψουν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και θα μας χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις.

Και για του λόγου το αληθές, ο Σάκης Ρουβάς, ντυμένος με ένα υπέροχο λευκό κουστούμι, από το πρώτο κιόλας λεπτό έδειξε να έχει πολύ κέφι και όρεξη για μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις αλλά και πολύ κέφι.

 

 

Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε στη σκηνή όλες τις Μάσκες που πρωταγωνίστησαν στο show, τρεις όμως είναι εκείνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν ήδη έτοιμοι να κάνουν τις τελικές προβλέψεις τους!

ο νικητής κερδίζει την Χρυσή Πίπα!

 

 

Οι αποκαλύψεις του The Masked Singer

 

 

Ο Μινώταυρος επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία του Δάκη, «Τόσα καλοκαίρια» στη δεύτερη και τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή του The Masked Singer, γεγονός που δεν θα μπορούσε παρά να θυμίσει σε όλους της βελούδινη φωνή του αξέχαστου καλλιτέχνη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Μινώταυρο που μας θύμισε αυτό το υπέροχο τραγούδι του αγαπημένου μας Δάκη που το ερμήνευσε με αυτόν τον μοναδικό, υπέροχο και απόλυτο τρόπο. Μας θύμισε ξανά τον αγαπημένο μας Δάκη που μας άφησε πριν από λίγο καιρό...» είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ως γνωστόν ήταν η ανακάλυψη του Δάκη και τον βοήθησε πολύ στα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από την πλευρά της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε στον μεγάλο τελικό του The Masked Singer: «Πάντα θα τον θυμόμαστε τον Δάκη πάντως, Σάκη. Γιατί αυτά τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει πάντα τα ακούμε. Για κάποιο λόγο τα ακούμε πάντα αυτά τα τραγούδια. Είναι τα νιάτα μου σίγουρα και με έναν τρόπο τα ξέρουν και οι νεότεροι. Θα τα ακούμε πάντα αυτά τα τραγούδια. Έχουν μια τόσο χαρούμενη ευαισθησία» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον μεγάλο τελικό του

«Συγκινούν και τη δική μου γενιά παρόλο που δεν είναι της γενιάς μου» είπε με τη σειρά της η Αθηνά Οικονομάκου.

 

 

 

Τόσο το Παγωτό όσο και το Μωρό ήταν άψογοι στις εμφανίσεις τους στον μεγάλο τελικό!

Λίγο πριν είχε αποκαλυφθεί ότι πίσω από τη μάσκα του Παγωτού κρυβόταν η Ναταλία Δραγούμη η οποία κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο τελικό, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

 

 

 

Στην τελική ευθεία βρέθηκαν το Μωρό και ο Μινώταυρος και τελικά κέρδισε ο δεύτερος με το Μωρό να αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα που ήταν ο Σαρμπέλ.

Μάλιστα, όταν έβγαλε τη μάσκα του, ο τραγουδιστής τα έβαλε με τον Νίκο Μουτσινά που δεν κατάφερε να τον αναγνωρίσει, παρ' όλο που είναι εδώ και χρόνια φίλοι και θα έπρεπε να γνωρίζει τις κινήσεις και τη φωνή του.

 

 

 

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη νίκη του Ρένου Χαραλαμπίδη αλλά και την αποκάλυψη ότι το χρηματικό έπαθλο που συνοδεύει τη νίκη θα δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό και μάλιστα πολύ ιερό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»