Έφεση της Amber Heard στην απόφαση υπέρ του Depp: «Το δικαστήριο έκανε λάθος»

Έφεση κατά της ετυμηγορίας στην πρόσφατη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του πρώην συζύγου της, Johnny Depp κατέθεσε η νομική ομάδα της Amber Heard.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η έφεση της Amber Heard έγινε μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης, κατά την οποία το δικαστήριο αποφάσισε πως η ηθοποιός πράγματι δυσφήμησε τον Johnny Depp , όταν η Washington Post δημοσίευσε άρθρο της το 2018, σχετικά με την κακή εμπειρία της από ενδοοικογενειακή κακοποίηση από τα χέρια του πρώην συζύγου της. 

 Για αυτό και η ηθοποιός, γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Aquaman» και σε άλλες, κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια στον – επίσης – ηθοποιό και πρώην σύζυγό της, τα οποία κατανεμήθηκαν σε 10 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση στον ίδιο και άλλα πέντε σε διαφορετικές ποινές που της επιβλήθηκαν.

Στην 36χρονη Amber Heard επιδικάστηκε η αποζημίωση των 2 εκατ. δολαρίων από τον Johnny Depp , παρά το γεγονός ότι του είχε ασκήσει αγωγή από μέρους της για 100 εκατομμύρια δολάρια. 

 

 Εκπρόσωπος της Amber Heard επιβεβαίωσε ότι η νομική της ομάδα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για έφεση. Μιλώντας στη βρετανική Metro, είπε: «πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθος και εμπόδισε μια δίκαιη δίκη και ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία. Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας. Αν και γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάθεση της έφεσης θα πυροδοτήσει αντιδράσεις, πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη».

Η απάντηση της νομικής ομάδας του Johnny Depp είναι η εξής: «οι ένορκοι άκουσαν τα εκτενή στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων και κατέληξαν σε μια σαφή και ομόφωνη ετυμηγορία ότι η ίδια η κατηγορούμενη δυσφήμησε τον κ. Depp σε πολλές περιπτώσεις. Παραμένουμε βέβαιοι για την υπόθεσή μας και ότι αυτή η ετυμηγορία θα συνεχίσει να ισχύει».

 

 

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει την ποινική δίωξη σε βάρος του: «Για ακόμη μία φορά πλήττομαι δημόσια»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω που ακύρωσα την έξοδό μας και έτσι όπως φέρθηκα»
Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: «Να με αφήσουν έξω από τις κόντρες»
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»