Καταγγελία για παραβίαση στο σπίτι του Μαυρίκιου - Ιλάειρας στην Λεμεσό

Σοκαρισμένοι είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση - Έχουν κινηθεί νομικά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όπως αναφέρει το «okmag» ένα πρόσωπο άγνωστο στο ζευγάρι παραβίασε το καινούριο σπίτι τους όπου θα μείνουν στην Κύπρο και χωρίς την άδειά τους τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες του χώρου, τις οποίες στη συνέχεια δημοσίευσε.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρει στο «okmag» ότι έχουν κινηθεί νομικά για το περιστατικό και πως τόσο η Ιλάειρα Ζήση, όσο και η πεθερά του η οποία βρισκόταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή της παραβίασης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς «νιώθουν παραβιασμένες».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου περιγράφει για όσα έχουν συμβεί…

«Ξαφνικά και από το πουθενά είδαμε μια ανάρτηση στο συγκεκριμένο site που είχε φωτογραφίες τις οποίες δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πως τις εξασφάλισαν. Φωτογραφίες της κρεβατοκάμαράς μας, φωτογραφίες από ρούχα, εσώρουχα, αντικείμενα προσωπικά πράγματα, σημεία του σπιτιού που για καμία περίπτωση για λόγους ασφαλείας δεν έπρεπε να τα δει κόσμος. Ήταν ένα δημοσίευμα με πληροφορίες που δεν ισχύουν, ότι το σπίτι ας πούμε είναι στο όνομα της Ιλάειρας και της το έκαναν οι γονείς μου. Πράγματα που προσβάλλουν δηλαδή και εμένα και την Ιλάειρα και το ήθος μας και όλα αυτά που πρεσβεύουμε. Γιατί ναι μεν έχουμε επιλέξει να μοιραζόμαστε κάποια πράγματα με τον κόσμο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουμε το να γίνονται τέτοια πράγματα.

Όταν είδα τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο δημοσίευμα και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού τις εξασφάλισαν, ανέτρεξα με την εταιρεία security που έχω βάλει για το σπίτι στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και βρήκα τις σκηνές από μια αγνώστων στοιχείων κυρία η οποία ήρθε την ώρα που λείπαμε με την Ιλάειρα. Η μαμά της Ιλάειρας ήταν μέσα στο σπίτι εν τω μεταξύ. Ήταν στο μπάνιο η γυναίκα. Και βλέπουμε στο βίντεο να έρχεται και να βγάζει περιμετρικά όλο το σπίτι από τα παράθυρα. Έφτασε στο έσχατο σημείο να μπει μέσα στο σπίτι. Το σπίτι είναι κλειστό και κατοικείται. Έσπρωξε την μπαλκονόπορτα, μπήκε μέσα και έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο όλα αυτά τα πράγματα. Δεν ρώτησε κανέναν. Τα πήγε στο site που δουλεύει και τα δημοσίευσαν. Είμαστε σοκαρισμένοι. Θεωρούμε ότι παραβιάστηκε η κατοικία μας. Θεωρούμε ότι παραβιάστηκαν προσωπικά δεδομένα. Αυτές οι φωτογραφίες έδειχναν και σημεία του σπιτιού, αλλά και πράγματα που για λόγους ασφαλείας δεν θα έπρεπε να είναι σε κοινή θέα», αναφέρει ο γνωστός μουσικός.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν κινηθεί νομικά και δεν θεωρούν ότι η υπόθεση έκλεισε με την ανάκληση του δημοσιεύματος. «Έχουμε κάνει αγωγή με το δικηγορικό μας γραφείο στην Κύπρο. Έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον του site, του ομίλου, αλλά και της αγνώστων στοιχείων κυρίας. Απέσυραν το δημοσίευμα και θεωρούν ότι τελείωσε η υπόθεση. Σε καμία περίπτωση. Αυτό που έγινε είναι παραβίαση, είναι ποινικά διώξιμο και έχουμε προχωρήσει τη διαδικασία όλη και θα το προχωρήσουμε, θα φτάσουμε στα δικαστήρια», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο «okmag»

Ο ίδιος δεν κρύβει πόσο θυμωμένος είναι για το περιστατικό το οποίο συνέβη ενώ η πεθερά του βρισκόταν μέσα στο σπίτι. «Η πεθερά μου και η Ιλάειρα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση γιατί νιώθουν κυριολεκτικά παραβιασμένες. Το θεωρούμε αδιανόητο αυτό που έγινε. Η πεθερά μου ήταν μέσα στο σπίτι στο μπάνιο», περιγράφει.

Παράλληλα, δεν κρύβει την ενόχλησή του για αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Έχω θυμώσει γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μετά τη δημοσίευση που έκανα λένε “καίγεται η χώρα και ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα πάλι προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις”. Όχι παιδιά, δεν έχει καμία σχέση. Κάθε μέρα συμβαίνουν τραγικά γεγονότα το ότι εμείς δεν επιλέγουμε καθημερινά να διαφημίζουμε τα όσα καλά μπορεί να κάνουμε στον κόσμο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω να καεί η χώρα για να κάνω μια ανάρτηση να συμπαρασταθώ. Τι νομίζουν όλοι αυτοί που κάνουν αναρτήσεις σήμερα ότι κάνουν; Ότι είναι καλοί Χριστιανοί; Έτσι βοηθάμε; Περιμένουμε να καεί η χώρα για να κάνουμε κάτι; Αυτό είναι το θεμιτό και το σωστό. Το σωστό είναι όποιος μπορεί όσο μπορεί ανά πάσα στιγμή στην καθημερινότητά του, στην ψυχή του μέσα να έχει όλα αυτά τα στοιχεία που να βοηθά τον κόσμο. Τα ζωάκια και τα αδεσποτάκια να τα βοηθάει κάθε μέρα. Έχω κάνει συναυλίες για ενίσχυση όλων αυτών των πραγμάτων. Δεν περιμένω να πάρουμε φωτιά για να κινηθώ. Και μου το συγκρίνουν ότι «πάνε ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα πάνε να κλέψουν τις εντυπώσεις» και δεν σέβονται όλο αυτό που γίνεται. Είμαι πολύ θυμωμένος με αυτούς τους ανθρώπους.

Έκανα μια καταγγελία με τη σύντροφό μου γιατί θεωρούμε ότι είναι αδιανόητο εν έτη 2022 να παραβιάζονται έτσι ανθρώπινα δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα. Το δικαίωμα της κατοικίας και η διαφύλαξη των συνόρων και των ορίων του καθενός.

Επειδή επέλεξα να μοιραστώ τη χαρά μου με τον κόσμο δεν σημαίνει ότι έχω βάλει κανέναν μέσα στο κρεβάτι μου. Μας έχουν μαυρίσει την ψυχή δυο μέρες. Έχουμε σήμερα παρουσίαση της Ilaeira Collection στη Λεμεσό και μας έχουν μαυρίσει την ψυχή μια με τις φωτιές, μια με τα δικά μας. Δεν μπορούν να δουν δυο ανθρώπους χαρούμενους και ευτυχισμένους να τολμούν να ζήσουν και κάτι χαρούμενο σε αυτό τον κόσμο, να υπενθυμίσουν ότι υπάρχει έρωτας, αγάπη και χαρά σε αυτό τον κόσμο και όνειρα. Επειδή κάηκε ο τόπος πρέπει να είμαστε μαυρισμένοι και να σταματήσει η ζωή μας σήμερα; Κάθε μέρα γίνονται δυσάρεστα πράγματα», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η κοινή ανάρτηση που έκαναν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση περιγράφοντας το περιστατικό της παραβίασης του σπιτιού τους.

   

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το "έκοψα μαχαίρι"»
Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου μετά την δικαστική διαμάχη με τον πρώην της
Κατερίνα Λέχου: «Δεν υπάρχει προκατάληψη αλλά στις γυναίκες αλλά υπάρχει ημερομηνία λήξης»
H Chiara Ferragni «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Fedez: «Είναι περίοδος κρίσης, η χειρότερη»
Η πρώτη εμφάνιση της Κate Middleton μετά την επέμβαση και το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Πέθανε η ηθοποιός, Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών - Έχασε την μάχη με τον καρκίνο, έφτασε τα 29 κιλά
Το ρετιρέ μεζονέτα των 1,8 εκ. ευρώ που αγόρασαν στο Κολωνάκι, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ
Πάνω από 4εκ. ευρώ οι νέες επενδύσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λονδίνο - Η σύμπραξη με Κύπριο επιχειρηματία
Εκδικάζεται η υπόθεση ξυλοδαρμού του Λάκη Λαζόπουλου από τον Αλέξη Κούγια - Βασική μάρτυρας η Δέσποινα Βανδή
Γιώργος Δασκαλάκης: «Mου στάθηκε, κάνοντας μου αυτό το δώρο, ώστε να έχω ένα κίνητρο να γίνω καλά»