«Έζησα χρόνια με ομοφυλόφιλους. Με σόκαραν με το τι βιώνει ο καθένας μόνος του»

Κώστας Τουρνάς στην Αννίτα Πάνια: «Κοίταξα τη μητέρα του Γιώργου Μαρίνου κι έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια της»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Κώστας Τουρνάς βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή «Ανοιχτά» για φέτος και μίλησε για όλα στην Αννίτα Πάνια.

Ο Κώστας Τουρνάς μιλάει στην Αννίτα για τα παιδικά του χρόνια στην Τρίπολη και περιγράφει πώς μια απόφαση ζωής που πήρε όταν μετακόμισε στην Αθήνα, σημάδεψε τη μετέπειτα ζωή και καριέρα του.

 

 

Φυσικά θυμάται τα πρώτα του βήματα στη μουσική, τους αγαπημένους Poll, ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα που γεννήθηκαν στη χώρα στα 70’s και μιλάει επίσης και για το πώς έγραψε τη ροκ όπερα «Απέραντα χωράφια», σε μια ιδιαίτερη εποχή.

Ο μουσικός και ερμηνευτής αποκαλύπτει πως είχε προσαχθεί από την ειδική επιτροπή λογοκρισίας, αμέσως μετά τη σύνθεση του τραγουδιού «Ήλιε μου», κατά την περίοδο της δικτατορίας.

 

 

Ο Κώστας Τουρνάς σχολιάζει επίσης την κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο με τα νέα ταλέντα που έρχονται και εξηγεί γιατί το κύμα της τραπ σκηνής και ο θυμός που εκφράζει τον ανησυχούν ιδιαίτερα.

 

 

 

Τοποθετείται για τα καλλιτεχνικά δικαιώματα των δημιουργών, για τα οποία μάχεται χρόνια τώρα και αποκαλύπτει πως γνωστοί και καταξιωμένοι συνάδελφοί του έχουν περάσει δραματικά την περίοδο της κρίσης.

 

 

Η Αννίτα Πάνια έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της με την Καίτη Γαρμπή, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και τον Μιχάλη Κουινέλη από τους Stavento να αφηγούνται ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τουρνά.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης περιέγραψε ακόμα ένα απίστευτο σκηνικό, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μαρίνο στη σκηνή και τη μητέρα του στις πρώτες θέσεις, μια συγκινητική στιγμή που του έχει μείνει χαραγμένη στην καρδιά του.

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι κι υπήρξαν κάποιες σκηνές οι οποίες με σόκαραν για την κοινωνική τους πλευρά και τι βιώνει ο καθένας μόνος του. Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου ήταν πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μία παράσταση η μητέρα του κι ο πατέρας του» ανέφερε ο Κώστας Τουρνάς.

«Ο Γιώργος έλεγε τότε μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα έλεγε να είχα κι εγώ τη δική μου την αγάπη. Μιλώντας για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού κι αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό συναισθηματικά. Πολλές φορές κοιτούσαμε από την κουίντα τον Γιώργο, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. Κοιτάζω από την κουίντα τη μητέρα του Γιώργου, η οποία ήταν ανέκφραστη αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Αυτό για εμένα είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και να τη θλίβει» εξομολογήθηκε ο Κώστας Τουρνάς.

Η ασύλληπτη ιστορία όταν έγραψε το τραγούδι «Είναι κάτι παιδιά που δε γίνονται άντρες» το 1980

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»