Άφωνοι με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

#SurvivorGHR: Βρισηίδα - Μαρτίκας ξανά μαζί; - Η... ιδιωτική συζήτηση και τα γελάκια - Για παρέμβαση Άρη στην ψηφοφορία τους μιλούν οι Κόκκινοι - Ο Άρης εκνευρίζεται με όσα λέει ο Στάθης, που με τη σειρά του θίγεται από λεγόμενα της Βρισηίδας - Ο Σπύρος κατηγορεί την Ασημίνα και την κάνει παραπάνω από έξαλλη –Γενικευμένη «επίθεση» των Κόκκινων

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου για ακόμη μία φορά βγήκε στον τάκο από την Μπλε ομάδα συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Οι συμπαίκτες της την θεωρούν αδύναμη παρά τις νίκες που φέρνει το τελευταίο διάστημα.

 

 

 

Έτσι η παίκτρια λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία «κατακεραύνωσε» την Μπλε ομάδα και κυρίως την Ασημίνα.

«Μετά από πολύ καιρό ξαναψηφίστηκα και το περίμενα αυτό. Κι αυτό συμβαίνει γιατί είμαι η εύκολη λύση. Τόσο καιρό ήμουν μια αδύναμη παίκτρια θεωρώ γιατί έπαιζα μόνο με πολύ δυνατούς αντιπάλους και αυτό τους έχει μείνει στο μυαλό. Ότι δηλαδή είμαι αδύναμη. Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχω φέρει πάρα πολλούς πόντους και αυτό δεν τους νοιάζει. Είμαι πολύ καλύτερη από την Ασημίνα στους αγώνες, έφερα δηλαδή περισσότερους πόντους από την Ασημίνα, παρόλα αυτά η Ασημίνα είναι το βουνό εδώ μέσα», είπε αρχικά η Βρισηίδα.

Και πρόσθεσε:«Ψηφίστηκα γιατί γκρινιάζω στον πάγκο! Παρόλα αυτά, όμως, δεν σκέφτηκαν γιατί γκρινιάζω στον πάγκο! Μήπως κάνετε και εσείς κάτι που δεν θέλει η Βρισηίδα στον πάγκο; Όχι! Η Βρισηίδα φταίει για όλα πάντα εδώ και μήνες. Το πρώην ζεύγος του Survivor είναι μαζί στον τάκο και εκεί είναι η ειρωνεία. Δεν είμαστε μαζί στο Survivor πια αλλά είμαστε μαζί στον τάκο. Δεν φοβάμαι τον Σπύρο αν και όλοι τον φοβούνται εδώ μέσα, όλοι άσχετα που δεν το παραδέχονται και δεν το βγάζουν από το στοματάκι τους. Φοβούνται να έρθουν αντιμέτωποι με τον Σπύρο στον τάκο, αλλά εγώ δεν τον φοβάμαι. Είμαι πολύ εντάξει με αυτό και εκεί είναι η τραγική ειρωνεία».

 

 

Η Βρισηίδα και ο Μαρτίκας έλυσαν τα προβλήματά τους και άρχισαν τα χαμόγελα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους και να συζητήσουν την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Η παίκτρια ζήτησε από τον Σπύρο μια συγνώμη και τα πράγματα έδειξαν να φτιάχνουν.

Συγκεκριμένα η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε:«Καθώς μιλούσα με τον Σπύρο, τον έπιασε ένα χαζογελάκι και του είπα πως δεν είναι αστείο αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας γιατί πρέπει να μου ζητήσει συγνώμη. Με κοιτούσε όμως με ένα βλέμμα… Το παλιό βλέμμα του Σπύρου… Απλά με κοιτούσε, χάζευε. Του μιλούσα και αυτός χάζευε. Αισθάνθηκα ξανά ένα άλλο vibe από τον Σπύρο, αυτό το παλιό το vibe που θέλει να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει και να με προστατεύσει».

Και πρόσθεσε:«Το να μιλάω με τον Σπύρο και να με προσέχει και να με προστατεύει μου έχει λείψει πάρα πολύ και νιώθω ότι μπορώ να το ξανακερδίσω άμα θέλω. Νομίζω ότι ήδη το έχω καταφέρει με απλή συζήτηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Σπύρος μού φάνηκε πολύ ανοιχτός στο να μπορέσει να γυρίσει όλο αυτό που είχαμε και μου έχει λείψει πολύ. Με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ το γεγονός που είχε συμβεί μεταξύ μας και αυτό με έκανε κιόλας να θυμώνω. Είχα νευριάσει πάρα πολύ. Είναι δυνατόν να έχω επιλέξει έναν σύντροφο, ο οποίος δεν παραδέχεται το λάθος του; Ήμουν έξαλλη αλλά το παραδέχθηκε, ζήτησε συγνώμη και μου άρεσε αυτό».

 

 

Κανείς από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δεν περίμενε την φάρσα που τους έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξύπνησε ευδιάθετος και αποφάσισε να κάνει μία φάρσα στους συμπαίκτες του, η οποία τους πανικόβαλε όλους.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας κοιτούσε με απορία γύρω του και ρωτούσε να μάθει για το παιχνίδι αλλά και για το ποιοι είναι οι άνδρες με τα μούσια δίπλα του.

Ο Σπύρος μετά την πτώση που είχε στο αγώνισμα ασυλίας θέλησε να κάνει πλάκα μπροστά στους συμπαίκτες του, οι οποίοι για λίγο έλειψαν να πιστέψουν πως ο άρχισε να χάνει την μνήμη του. Όταν ο Άρης Σοϊλέδης δε, ανέφερε ότι είχε σχέση με την Βρισηίδα, «πάγωσε».

«Με την Βρισηίδα Ανδριώτου είχατε σχέση παλιά, το θυμάσαι;», είπε ο ποδοσφιαριστής.

 

 

 

Για πρώτη φορά, Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν σε έναν τρίτο αγώνα ασυλίας. Ένας αγώνας κρίσιμος για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά και για το μέλλον των 9 παικτών.

Όλοι θέλουν να φέρουν νίκη στην ομάδα τους ώστε να μην βγει κάποιος από αυτούς υποψήφιος. Το αγώνισμα απαιτητικό αλλά το πείσμα ήταν το…όπλο τους για να καταφέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

 

 
 
 

Σε μια σκληρή μονομαχία βρέθηκαν αντιμέτωπες, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Βρισηίδα Ανδριώτου στον στίβο μάχης για το αγώνισμα ασυλιας. Ωστόσο, μια πτώση στάθηκε ικανή να «λαβώσει» την παίκτρια της μπλε ομάδας.

Kατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε μια άσχημη πτώση από την οποία όμως συνέχισε για να… ηττηθεί στον τελικό στόχο από την αντίπαλο της.

Μόλις ο πόντος δόθηκε στους Κόκκινους, λοιπόν, το ιατρικό προσωπικό εισέβαλλε στον στίβο μάχης προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην Βρισηίδα Ανδριώτου. Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έσπευσε να την βοηθήσει και την σήκωσε στα χέρια για να την βγάλει εκτός του αγωνιστικού χώρου.

 
 
 
 

 

Ωστόσο αυτοί που το πίστεψαν περισσότερο και τα κατάφεραν ήταν η Μπλε ομάδα. Η Κόκκινη θα πρέπει για ακόμη μία φορά να βγάλουν έναν παίκτη στον τάκο και αυτό όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους άρεσε.

 

 

 

Η Κόκκινη ομάδα έχασε ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Τα όρια στενεύουν και ο καθένας κοιτάει το προσωπικό του συμφέρον ώστε να καταφέρει να φτάσει στον τελικό και να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το... σύνθημα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία και οι Κόκκινοι έγραψαν στον πάπυρο το όνομα με τον παίκτη που την τελευταία εβδομάδα δεν έφερε πολλούς πόντους.

Έτσι ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν αυτός που δέχτηκε τις περισσότερες ψήφους και είναι στον τάκο μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

 

 

Ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης (09/06) στον ΣΚΑΙ και πρωταγωνιστές ακόμα μία φορά θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Καθώς πλησιάζει η επόμενη αποχώρηση του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας εκφράζει τις σκέψεις του για τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Βρισηίδα μου τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ θεμιτό. Είμαστε και οι δύο υποψήφιοι, θα αλλάξουν όλα στις ζωές μας. Θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα φύγει η Βρισηίδα, πραγματικά»!

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες θα έχουν ακόμα ένα απαιτητικό στίβο μάχης διεκδικώντας το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας και στη συνέχεια θα παραβρεθούν στο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος παίκτης φεύγει!

Όπως είναι γνωστό, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Σύμφωνα με τα spoilers, ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι η... Βρισηίδα Ανδριώτου που το τελευταίο διάστημα έχει βγει εκτός εαυτού, ενώ ο Γιώργος Ταλάντσεβ θεωρείται φαβορί για τον μεγάλο τελικό!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων