Οι τιμές των ακινήτων Τράγκα - Δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου του

Η ταραγμένη σχέση του Γιώργου Τράγκα με τους γιους του – Πώς έλαβε την απόφαση ο Φρέντυ να αποποιηθεί τη διαθήκη - Η ιστορία της κρυφής διαθήκης 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η απόφαση του γιου του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ Τράγκα να αποποιηθεί πλήρως της κληρονομιάς του πατέρα του έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης 7/6. Ο δικηγόρος του Φρέντυ Τράγκα, Θέμης Σοφός, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πώς εντοπίστηκε η ιδιόχειρη «κρυφή» διαθήκη του εκδότη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Φρέντυ Τράγκας αποποιείται την αμύθητη κληρονομιά του πατέρα του, Γιώργου

 

«Ξεκινήσαμε τον Γενάρη αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση του Φρέντυ Τράγκα, και εκκινήσαμε από την υπόθεση ότι χωρεί η εξ διαθέτου διαδοχή, δηλαδή ότι κληρονομείται ο Γιώργος Τράγκας χωρίς να έχει διαθήκη. Αυτή ήταν η αρχική μας υπόθεση. Στη συνέχεια γράψαμε τις επιστολές μας στους έτερους εν δυνάμει συγκληρονόμους ως πληρεξούσιοι δικηγόρου, εκκινώντας από την υπόθεση ότι δεν υπάρχει διαθήκη» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Σοφός.

«Αποφάσισα εγώ προσωπικά, χωρίς να το ανακοινώσω σε κανέναν, αλλά μόνο στον εντολέα μου, να μεταβώ στο Μονακό. Εκεί είναι τρεις οι συμβολαιογράφοι όλοι κι όλοι. Προηγουμένως, αλληλογράφησα, δεν πήγα αιφνιδιαστικά, και εκείνος που μου απάντησε ότι μπορεί να με δει υπό την ιδιότητά μου, μου έκλεισε ραντεβού. Έτσι κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι και αρμόδιος ώστε να συζητήσω μαζί του τα σχετικά θέματα.

Εκεί λοιπόν μου ανακοινώθηκε ότι υπάρχει διαθήκη. Εγώ δεν το γνώριζα. Τότε μου επανέλαβε το ερώτημα. Μου έδωσε αντίγραφο της διαθήκης και στη συνέχεια επικοινώνησα με τον συνάδελφό μου και μου επεσήμανε ότι την αγνοούσε από την εντολέα του» πρόσθεσε ο Θέμης Σοφός στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το «T-live» παρουσίασε τα πολυτελή ακίνητα του Γιώργου Τράγκα, στα ακριβότερα σημεία του πλανήτη.

 

 

Μιλώντας στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος Φρέντι Τράγκα, αναφέρει πως η απόφασή του για αποποίηση της κληρονομιάς έγινε μετά από ώριμες συζητήσεις.

«Πρόκειται για απόφαση που προβλέπει ο νόμος, δικαίωμα που άσκησε ο εντολέας μας κατόπιν σταθμίσεων και συζητήσεων που έγιναν. Καταλάβαμε ότι οι περιστάσεις που είχαν δημιουργηθεί ήταν απρόσφορες, μία διατύπωση που κορυφώθηκε με την ανακοίνωση της Αρχής για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

Σύμφωνα με τον κ. Σοφό, «ένας άνθρωπος με λαμπρό μέλλον, σύμβουλος του πρωθυπουργού, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο πολυετούς έρευνας των διωκτικών Αρχών».

«Οφείλουμε να σεβαστούμε το συμφέρον του εντολέα μας ανεξαρτήτως αν η δική μας γνώμη ενδεχομένως να ήταν να περιμένουμε την κατάληξη των γεγονότων».

Όπως σημειώνει ο δικηγόρος, ο πελάτης του επέλεξε να μην περιμένει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα προκειμένου να λάβει στο τέλος μέρος της περιουσίας που θα έμενε.

Από την άλλη ο Γιώργος Τράγκας είχε μιλήσει για τον γιο του Φρέντι με τον οποίο είχαν σταματήσει να μιλάνε εδώ και χρόνια.

Η σχέση με τον γιο του Γιάννη ήταν καλή

Αντίθετα η σχέση με τον γιο από τον δεύτερο του γάμο μοιάζει να είναι καλύτερη αλλά όχι ανέφελη. Τον είχε στο πλευρό του τόσο στις δημοσιογραφικές εκπομπές όσο και στις επιχειρήσεις αλλά από ότι φαίνεται οι σχέσεις σταμάτησαν πριν 5 χρόνια και έκτοτε δε μιλούσαν.

«Είναι δεδομένο αυτό ότι οι σχέσεις του εκλιπόντος είχαν διαρρηχθεί και με τα δύο παιδιά του και τον Γιάννη ειδικά που εκπροσωπώ. Αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του. Το έφεραν οι καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις, δε θα πω εγώ, δε θέλω να πω, δεν μπαίνω στα προσωπικά θέματα κανενός. Δε θα πω δεν ήταν καλές, θα πω δεν υπήρχαν σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Ξέρετε τα πράγματα όταν έχεις κληρονόμους με διαφορετικές ρίζες αίματος είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Το έχετε δει αυτό πολλές φορές. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» ανέφερε ο δικηγόρο».

  

 

 Ο Θέμης Σοφός και στον ΑΝΤ1 για την αποποίηση κληρονομίας

 

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα και ξεκινά μια παράλληλη έρευνα και για τα δικά της οικονομικά της στοιχεία.

Η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος δέσμευσε, συνολικά την περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα και θα γίνει έρευνα και για το πόθεν έσχες της και αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις που έχει υποβάλει

Η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της συζύγου του.

Οπως ανέφερε ο Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τάσος Ιορδανίδης: «Αισθάνομαι και μαμά, όπως και η σύζυγος μου, αισθάνεται μπαμπάς σε περιπτώσεις»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Εφόσον μέσα στον γάμο υπάρχει αυτόματα συνεπιμέλεια, γιατί πρέπει να τη χάνεις;»
Λένα Δροσάκη για το #Metoo: «Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή...»
Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το ατύχημα του συζύγου της: «Του διέλυσε το γόνατο»
Δημήτρης Παπανώτας: «Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν με εκφράζουν»
Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει»
Ησαΐας Ματιάμπα: «Από εκεί ξεκίνησαν όλα και πήρα 20 κιλά»
Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες»
Έβελυν Καζαντζόγλου: «Με είχαν παραγκωνίσει, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά»