#SurvivorGR: Η απόφασή να τον πετάξουν για 10η φορά στον τάκο, ήταν μονόδρομος!

 

#SurvivorGR: Οι «ηγετικές τάσεις» του Σοϊλέδη έφεραν αντιδράσεις! Το καρφί και το … γούρι - Η νίκη της ασυλίας έφερε μεγάλο καβγά – «Θεριό ανήμερο» έγινε η Ασημίνα με την Σταυρούλα - Διαμάχη Άρη-Σπύρου για ειρωνεία, τύχη, ασυλίες, ανηθικότητα και… μπαμπουίνου - Ειρωνικό σχόλιο από τον Στάθη σε στην Βρισηίδα - «Σταμάτα» να θυματοποιείσαι της απαντά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το ριάλιτι μπαίνει επιτέλους στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που να αναδείξει τον νικητή και οι κανονισμοί αλλάζουν.

Μπλε και Κόκκινοι αποζητούν όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα, καθώς έχουν απομείνει μόνο 9 παίκτες. Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία οπού και θα αναδειχτεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση.

«Εδώ είμαστε και πάλι και πριν περάσουμε στην περιγραφή του για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας να σας κάνω μια ανακοίνωση. Πλέον δεν υπάρχει ατομική ασυλία. Οι αγώνες για την ασυλία θα κινηθούν ως εξής. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τρεις αγώνες άρα θα έχουμε τρία συμβούλια από τα οποία θα αναδειχτούν τρεις τουλάχιστον υποψήφιοι και λέω τουλάχιστον γιατί μπορεί να έχουμε ισοψηφία. Δεν θα έχουμε αγώνισμα ατομικής ασυλίας», είπε ο παρουσιαστής.

«Προβλέπω ότι δεν θα περάσει κάποια εβδομάδα ήσυχη πλέον, κάθε βδομάδα θα αλλάζει κάποιος. Τρεις ασυλίες σημαίνει ότι αν χάσουμε και τις τρεις θα έχουμε τρεις υποψήφιους από την ομάδα μας. Δύσκολα τα πράγματα. Οπότε ένα κίνητρο παραπάνω για να κυνηγήσουμε τις ασυλίες πιο δυνατά. Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί αυτές οι ασυλίες θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμάς».

Μετά από αυτή την ατάκα ο Νίκος Γιάννης πέταξε το «καρφί» του:

«Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ, εδώ είναι το γούρι μου και κάθομαι εδώ», είπε.

 

 

Μπλε και Κόκκινοι αποζητούσαν όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα, καθώς έχουν απομείνει μόνο 9 παίκτες. 

Ποια ομάδα πήρε το πρώτο μισό τοτέμ της ασυλίας; Η Μπλε πήραν και πάλι την ασυλία με τους Κόκκινους να ξεσπούν αφού για μια ακόμη φορά ηττήθηκαν.

 

 

 

Λίγες μόλις ώρες μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτες διαφωνίες.

 

 

Η κόντρα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή επανήλθε στο προσκήνιο. Οι δύο πρώην συμπαίκτριες διασταύρωσαν τα… ξίφη τους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Η Σταυρούλα άφησε αιχμές για το γεγονός ότι στο ταξίδι στο Μαΐάμι πήγε χωρίς να παίξει και στο Μεξικό πήγε, ενώ δεν είχε φέρει πόντο, με την Ασημίνα να της υπενθυμίζει πως τότε ήταν τραυματισμένη.

«Ήρθε η μέρα να πέσουν οι μάσκες και να φανούν πρόσωπα που δεν έχουν φανεί στο κοινό. Δέχθηκα πόλεμο και συνεχίζεται να γίνεται αυτό» λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη Σταυρούλα. Και η Σταυρούλα τονίζει στην κάμερα:

«Την πείραξε που της είπα για Μαϊάμι και Μεξικό» λέει η Σταυρούλα με την Ασημίνα να της απαντά: «Δεν το ήξερα να παίζω με τις πατερίτσες».

Μη μπορώντας να διανοηθεί όλα όσα άκουγε η Ασημίνα ξέσπασε και ένας καβγάς άνευ προηγούμενο έλαβε χώρα στην παραλία.

 

 
 

Στη συνέχεια δήλωσε η Ασημίνα: «Στο Survivor έχω βαρεθεί να τρώω πόλεμο από συγκεκριμένα άτομα και κάποια από αυτά δεν είναι πλέον στο παιχνίδι. Και στο παρελθόν και τώρα η Σταυρούλα το κάνει για συγκεκριμένο λόγο. Ο λόγος που το κάνει είναι επειδή νιώθει -αυτό που λέει κι η γιαγιά μου στο χωριό ότι το ψηλό δέντρο, το πετροβολούν όλοι. Εκεί θα σταθώ.

Ακόμα κι η Μαίη. Παιδιά τι πρόβλημα έχετε με την Ασημίνα;»

 
 

 

Η Σταυρούλα άφησε αιχμές για το γεγονός ότι στο ταξίδι στο Μαΐάμι πήγε χωρίς να παίξει και στο Μεξικό πήγε, ενώ δεν είχε φέρει πόντο, με την Ασημίνα να της υπενθυμίζει πως τότε ήταν τραυματισμένη.

Μη μπορώντας να διανοηθεί όλα όσα άκουγε η Ασημίνα ξέσπασε και ένας καβγάς άνευ προηγούμενο έλαβε χώρα στην παραλία. Τέλος, στο συμβούλιο μπλε και κόκκινοι διασταύρωσαν και πάλι τα ξίφη τους.

 

 

Οι ηττημένοι για ακόμα μια φορά ήταν οι Κόκκινοι κι η επιλογή τους για την υποψηφιότητα προς αποχώρηση μονόδρομος. Ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφίστηκε για δέκατη φορά στο Survivor ως ο πιο αδύναμος παίκτης και θα τεθεί ξανά στην ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

 

 

Χαμούλης θα γίνει στο αποψινό (7/6) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θα έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Σπύρο Μαρτίκα, όπως είδαμε και στο τρέιλερ που κυκλοφορεί και μάλιστα θα πάρει την τσάντα της και θα φύγει από την παραλία με δάκρυα στα μάτια.

«Πώς μπορείς και με ειρωνεύεσαι;», την ακούμε να λέει με τον πρώην αγαπημένο της να απαντά αναλόγως.

Η ίδια δεν θα φύγει οριστικά και οικειοθελώς από το παιχνίδι αλλά θα δώσει και συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, σύμφωνα με τα spoilers που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση λόγω ήττας της μπλε ομάδας στο σημερινό (7/6) επεισόδιο, οπότε δεν είναι απίθανο να τη δούμε στις επόμενες μέρες να αποχωρεί, αν το κοινό δεν την στηρίξει.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
«Ο Τιμωρός»: Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό!
Κεφάτη και ανανεωμένη «Παραδοσιακή Βραδιά» στον Alpha Κύπρου
«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» στον ALPHA Κύπρου: Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα