Πόπη και Πάνος στην Τοσκάνη για κόμα μια απαιτητική δοκιμασία Τελικού!

 

#MasterChefGR: Οι τελικοί του MasterChef 2022 συνεχίζονται και αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους δύο φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτη Κουμουνδούρο, στην πανέμορφη Τοσκάνη της Ιταλίας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Είναι η δεύτερη φορά που το MasterChef ταξιδεύει στην Ιταλία και αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μαγειρικά διαμάντια, που κρύβονται στα μικρά χωριά της Τοσκάνης, αλλά και να λάβουν μέρος σε δύο απαιτητικές δοκιμασίες τελικού.

Πρώτη στάση το γραφικό χωριό Panzano και η "Antica Macelleria Cecchini", όπου η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν τον παγκοσμίου φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini αλλά και να ξεκινήσουν «μερακλήδικα» το γευστικό ταξίδι στην Τοσκάνη.

Σειρά έχει η πρώτη διαγωνιστική δοκιμασία αυτού του ταξιδιού. Οι δυο φιναλίστ φθάνουν στον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano, όπου λειτουργεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ιταλία, η "Osteria di Pasignano".

Το ζητούμενο αυτής της δοκιμασίας είναι ένα menu τριών σταδίων με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι. Το menu, που θα παρουσιάσει ο κάθε διαγωνιζόμενος, θα κρίνει και θα βαθμολογήσει ο chef του εστιατορίου, βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Matteo Lorenzini.

Έμπνευση, δημιουργικότητα και άρτια τεχνική εκτέλεση, είναι απαραίτητα στοιχεία, που θα πρέπει να διαθέτουν οι διαγωνιζόμενοι, σε αυτή την τόσο σημαντική μαγειρική αναμέτρηση.

Η πρώτη δοκιμασία που θα είχαν να φέρουν σε πέρας η Καλλιόπη και ο Πάνος ήταν ένα μενού τριών σταδίων, δηλαδή συνολικά 12 πιάτα, το οποίο και θα έπρεπε να το δημιουργήσουν σε μόνο δυο ώρες. Βέβαια, μπορεί ο χρόνος να είναι λίγος για τους δυο φιναλίστ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα και να κάνουν εξαιρετικές παρασκευές.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ότι θα έπρεπε να εμπνευστούν από το συγκεκριμένο περιβάλλον, μιας και είχε διαθέσιμα πολλά υλικά και πρώτες ύλες, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να συνδυάσουν το μενού τους με ένα συγκεκριμένο κρασί.

Για ακόμα μια φορά, την βαθμολογία θα την έδινε μόνο ο διακεκριμένος σεφ και έτσι οι δυο τους είχαν ακόμα ένα πολύ βασικό λόγο, για να βάλουν τα δυνατά τους. Ο καλεσμένος σεφ είχε κερδίσει δυο αστέρια Michellin.

Οι δύο φιναλίστ καλούνται να διατηρήσουν τη μαγειρική τους ψυχραιμία, παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

 

 

Το trailer 92ου επεισοδίου - Τρίτη 7.6.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
«Ο Τιμωρός»: Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό!
Κεφάτη και ανανεωμένη «Παραδοσιακή Βραδιά» στον Alpha Κύπρου
«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» στον ALPHA Κύπρου: Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα