«Είχα συμπτώματα... εγκυμοσύνης, ναυτίες & ζαλάδες... Έκανα τεστ & βγήκα θετική»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, απέχει από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!» σήμερα καθώς βρέθηκε θετική... Λειτούργησε με τις... πιθανότητες, καθώς άφησε να εννοηθεί πως στην προσωπική της ζωή είναι εντελώς μόνη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Εκτός εκπομπής θα βρεθεί το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» αν και τριπλά εμβολιασμένη δεν γλίτωσε και νοσεί και εκείνη από Covid-19.

Με μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα βγει στην εκπομπή μέσω Skype ως… καλεσμένη!

«Καλημέρα αδέρφια, εδώ από το σπίτι μου. Ετοιμάζομαι, χτενίστηκα, βάφτηκα να βγω στην εκπομπή. Καλεσμένη στην εκπομπή! Βεβαίως ήρθε και η σειρά μου! Covid! Ευτυχώς υπάρχει εκεί πίσω ομαδάρα, όχι αστεία με τρομερό περιεχόμενο, παρουσιαστάρα ο κουμπάρος μου και φοβερούς καλεσμένους και πάρα πολύ ωραία πράγματα. Θα μπαινοβγαίνω και εγώ, που έχω να πάω και να ήθελα δηλαδή» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

 

 

 

«Σου ´ρχομαι με Skype καθώς έπεσα κ γώ στα δίχτυα του Covid! Καλεσμένη λοιπόν σήμερα στο @xamogelakaipali με καπετάνιο τον κουμπαρούλη @pavlosstamatopoulos πλάι στην υπερομαδάρα! Δεν μασάμε μωρέ…» έγραψε στη συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Παύλος Σταματόπουλος λοιπόν ανέλαβε τη θέση της και παρέα με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής αλλά και την προσθήκη του Κώστα Τσουρού στο πάνελ, ξεκίνησε η εκπομπή.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην εμφανιστεί από τα πρώτα κιόλας λεπτά της σημερινής εκπομπής η Σίσσυ σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της, βρέθηκε στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της μετά την αποκάλυψή της ότι είναι ασθενής του covid.

Όπως είπε λοιπόν, αρχικά είχε συμπτώματα... εγκυμοσύνης και μάλιστα τόνισε ότι δεν κάνει καθόλου πλάκα αφού όντως είχε αρχικά ναυτίες και ζαλάδες.

Επειδή όμως λειτούργησε με τις... πιθανότητες, καθώς άφησε να εννοηθεί πως στην προσωπική της ζωή είναι εντελώς μόνη, αποφάσισε να κάνει τεστ κορωνοϊού το οποίο και βγήκε θετικό. Όλα αυτά βέβαια, τα είπε με πολλή δόση χιούμορ, με τους συνεργάτες της βέβαια να την πειράζουν πολύ.

Η Σίσσυ είπε ότι είναι σχεδόν... ασυμπτωματική, τρώει μόνο καρπούζι καθώς την κάνει να νιώθει καλά αφού νιώθει τον λαιμό της να καίει και τόνισε ότι δεν έχει χάσει ούτε γεύση ούτε όσφρηση.

«Ξυπνάω δύο ώρες αργότερα, ετοιμάζω το καφεδάκι μου! Είχα προχθες συμπτώματα «εγκυμοσύνης» θα έλεγα, αλλά επειδή είναι πιο πιθανό να έχω κορωνοϊό έκανα τεστ covid και βγήκα θετική! ‘Εχω ήπια συμπτώματα, είμαι σχεδόν ασυμπτωματική, έχω ένα ελαφρύ μπούκωμα, είμαι και εμβολιασμένη τρεις φορές. περίεργα τα πράγματα, τρώω όλη μέρα καρπούζι, μόνο αυτό με ικανοποιεί. Έχω γεύση και όσφρηση. Πήγα την τζίντζερ για μπάνιο και κούρεμα, και έκανα το τεστ και βγήκα θετική», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους, έχω αϋπνία, έχει πάθει σοκ ο οργανισμός μου από την ξεκούραση! Αγχώθηκα όταν έμαθα ότι είμαι θετική, γιατί λέω εμένα δεν θα μου τύχει. Είχα ζαλάδες και αναγούλες αλλά έπαιξα με τις πιθανότητες και είπα ότι ο covid είναι πιο κοντά!», πρόσθεσε.

Οι συνεργάτες της, τής έστειλαν τις ευχές τους, και δήλωσαν πως τους λείπει πολύ και θέλουν να επιστρέψει σύντομα!

 

    

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»