Η αποχώρηση, οι αντιδράσεις και ο αποχαιρετισμός στο #SurvivorGR

#SurvivorGR: «Το κοινό με αγαπάει», είπε η Βρισηίδα και το twitter την «στόλισε»!«Είσαι φαντασιόπληκτη;» - Μαρτίκας: «Αν παραμείνω ίσως προσπαθήσω να πάω μέχρι τέλους»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Υποψήφιος προς αποχώρηση για μια ακόμη φορά είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, όμως αυτή τη φορά δεν ζητάει από το κοινό στήριξη αφού όπως είπε μιλώντας στην κάμερα, θέλει να αποχωρήσει.

Μετά από πεντέμισι μήνες στον Άγιο Δομίνικο και φυσικά μετά από όλα όσα έχει ζήσει καλά και κακά, δεν θέλει να παραμείνει άλλο, αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει on camera.

«Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά, εύχομαι αυτή τη φορά να ακούσω το όνομά μου και να μείνουν τα δυο κορίτσια. Εύχομαι να επιστρέψω στους δικούς μου, στον κόσμο που με στήριξε, στις δουλειές μου και περιμένω τον κόσμο που ξέρει πού θα με βρει να μοιραστώ μαζί τους τις εμπειρίες μου.

Έζησα ένα ταξίδι ζωής θα έλεγα, κοντά 5,5 μήνες. Νιώθω τυχερός και να νιώθω πως έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Έχω αναθεωρήσει πολλά και εύχομαι απόψε να ακούσω το όνομά μου και να δώσω τη θέση και το χώρο στα δυο κορίτσια για να συνεχίσουν στην τελική πορεία του παιχνιδιού», είπε με συγκίνηση θα λέγαμε.

 

 

Μιλώντας στην κάμερα η παίκτρια δήλωσε με απογοήτευση πως κάποιοι μέσα στο παιχνίδι θέλουν να σπιλώσουν το όνομά της.

«Ελπίζω αυτήν τη φορά ο κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος με την πάρτη μου, διότι τελευταία ψάχνονται με το καθετί που θα πω. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινά το ατομικό και ξέρουν πως έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό κι ότι είμαι μια παίκτρια που αγαπά το κοινό από ότι έχουν καταλάβει.

Ελπίζω σήμερα να είναι πιο ήρεμοι απέναντί μου γιατί χωρίς να κάνω τίποτα, μου επιτίθενται. Ό,τι και να κάνω θέλουν να μου βρωμίσουν το όνομα γιατί ξέρουν πως έξω έχω καλό όνομα. Να δω πως θα απαντήσουν στην ησυχία μου αυτή την φορά γιατί αλλιώς αυτοί θα εκτεθούν…», είπε.

 

 

Xαμός στο twitter με την ατάκα της Βρισηίδας.

 

  

  

  

  

  

  

 ​

Ο τελευταίος αγώνας επάθλου της εβδομάδας έφερε ξανά αντιμέτωπες στο στίβο μάχης τις δύο ομάδες.

Δεν κατάφεραν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ταλάντσεβ, η Στέλλα Ανδρεάδου, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου κι ο Στάθης Σχίζας να «σπάσουν» το σερί νικών των Μπλε κι έτσι για μια ακόμη φορά έμειναν νηστικοί μετά από έναν μαραθώνιο αγώνα.

 

 

 

Την ίδια ώρα στην Kόκκινη ομάδα γιόρτασαν η νίκη τους και απόλαυσαν ένα τεράστιο έπαθλο με κοκτέιλ και fast food, που όπως φάνηκε τους είχε λείψει πολύ.

Η αλήθεια είναι πως και οι δυο ομάδες έδωσαν μεγάλη «μάχη» καθώς κάποια στιγμή πήγε να γίνει η ανατροπή ωστόσο οι μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν.

Ο Άρης συμβούλεψε τον καλό του φίλο, Τάλα να μην εκνευρίζεται ενώ εκείνος από την πλευρά του δήλωσε πως ο εκνευρισμός του οφείλεται στο γεγονός ότι έχει κουραστεί.

 

 

Κι ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας εδώ και πάρα πολλά επεισόδια αναφέρει πως θέλει να αποχωρήσει από το Survivor και μάλιστα ζητά από τον κόσμο να στηρίξει τους υπόλοιπους παίκτες, που είναι πολύ καλύτεροι αγωνιστικά, ξαφνικά κάτι άλλαξε και το σκέφτηκε ξανά. Συγκεκριμένα, στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε πως αν ο κόσμος τον στηρίξει κι αυτήν τη φορά, δεν θα ζητά πλέον να μην τον ψηφίζουν.

 

 
 

«Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι σε αυτό το κοινό που με κρατά. Μακάρι να αποχωρήσω σήμερα. Αν πάντως για ένατη φορά δεν ακούσω το όνομά μου και παραμείνω στο παιχνίδι, ίσως να αρχίσω να μην προσβάλω τον κόσμο με την επιθυμία μου να μην με ψηφίσει και να του κάνω το χατίρι να με κρατά στο παιχνίδι. Ίσως να αναθεωρήσω κι εγώ τις απόψεις μου.

Αν άντεξα στο Survivor 5,5 μήνες και το παιχνίδι τελειώνει σε 3,5 εβδομάδες… Αν ο κόσμος το θέλει, θα πιάσει τόπο αυτό το έπαθλο. Κι η μπλε ομάδα με μπερδεύει τελευταία με αυτά που λέει. Αν ο κόσμος έχει την επιθυμία να με κρατήσει, θα πάρω κι εγώ μπουστάρισμα… Θα στηρίξω και θα σεβαστώ στην άποψη του κόσμου».

Όσο ο Σπύρος αναθεωρούσε, η μπλε ομάδα ξέσπασε σε χειροκροτήματα για την πιο επική κ…τούμπα του φετινού Survivor.

 
 
 

 

 
 
Αυτήν την εβδομάδα, η Kόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε απανωτές ήττες με αποτέλεσμα όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι κόκκινοι. Πρώτος υποψήφιος για ένατη φορά στο Survivor αναδείχθηκε ο συνήθης ύποπτος, Σπύρος Μαρτίκας δίχως να προκαλείται κάποια έκπληξη. Ωστόσο ένταση επικράτησε όταν έπρεπε να καθοριστούν οι επόμενοι δύο υποψήφιοι καθώς δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που θεώρησαν πως ο Σπύρος λειτουργεί με σχέδιο για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

 

 

 

Συγκεκριμένα η Μαίη Εμμανουηλίδου μαρτύρησε στην αντίπαλη ομάδα πως ο Σπύρος συζήτησε με την Kόκκινη ομάδα να βγάλουν την ίδια στον τάκο από τη ψηφοφορία και την Στέλλα Ανδρεάδου από τον παίκτη που κέρδισε την ατομική ασυλία, δηλαδή τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Στόχος να μη βρεθεί ο Σπύρος αντιμέτωπος με κάποιον πιο δημοφιλή, όπως ο Στάθης Σχίζας, και να μη ρισκάρει την παραμονή του στο παιχνίδι. Τελικά οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν κι οι δύο κοπέλες ήρθαν αντιμέτωπες με τον Σπύρο για την παραμονή τους στο Survivor. Από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου ένιωσε απόψε πως έχει μπει στο στόχαστρο από την Kόκκινη ομάδα κι ότι συνεχώς ψάχνουν αφορμές για να την αποδομήσουν.

 

 

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor και να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Στέλλα. Το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η παίκτρια το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργήσει αναταραχές με όσα ανέφερε για ορισμένους συμπαίκτες της και μετά προσπαθούσε να τα δικαιολογήσει. «Είναι μέχρι να το συνειδητοποιήσω κι έχω σοκαριστεί. Είμαι ευγνώμων που το έζησα και πήρα φοβερά μαθήματα ζωής για εμένα. Θέλω να κρατήσω μόνο τα καλά. Θα βγω καλύτερος άνθρωπος έξω» ανέφερε η Στέλλα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της