«Η μεταμόσχευση δεν είναι εύκολη, μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ»

Ρεγγίνα Μακέδου - Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο: «Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο νοσοκομείο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ρεγγίνα Μακέδου.

Όπως έχει κάνει γνωστό η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. καλείται να δώσει μια ακόμη μάχη με τη λευχαιμία. Η ίδια, αντιμετωπίζει την κατάσταση με αισιοδοξία και συχνά φροντίζει μέσα από τα social της να στέλνει δύναμη και θετικά μηνύματα σε όσους την ακολουθούν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Η Ρεγγίνα Μακέδου, μέσα από δυο stories που δημοσίευσε σήμερα στο προφίλ της στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι τόσο ενεργή αλλά και να στείλει ακόμη ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τα έξω.

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα. Η διαδικασία της μεταμόσχευσης δεν είναι καθόλου εύκολη για τον ασθενή. Οι θεραπείες είναι πολύ δυνατές και δύσκολες. Αλλά όπως όλοι όσοι το κάνουν, έτσι και εγώ, μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ.

Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν. Με το καλό όταν βγω θα σας τα πω όλα. Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο. Ακόμα και όταν γεννιόμαστε η μαμά μας πονάει, μετά όμως… Έρχεται η ζωή. Να πιστεύετε.

 

 

   

 

Έτσι και σήμερα, λίγο πριν γίνει η μεταμόσχευση μοιράστηκε ένα νέο βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου τραγουδάει και χορεύει!

«Σε λίγη ώρα θα γίνει η μεταμόσχευση. Ο άνθρωπος που θα μου δώσει ζωή είναι από Ελλάδα! Η συγκίνηση μου είναι τεράστια! Μόνο με χαμόγελο τραγούδι και χορό θα μπορούσα να ξεκινήσω την διαδικασία αυτή!!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη τις προσευχές και την στήριξη!!! Τώρα σβήνει…… μπορεί να είναι μεγάλος ο δρόμος της αποκατάσταση όμως σβήνει ο καρκίνος πια σβήνει!

Χωρίζουν οι δρόμοι μας! Γίνε δότης μυελού των οστών! Μπορούμε και οι Έλληνες να κάνουμε μεγάλη τράπεζα ένας από εσάς σώζει τώρα εμένα! Σας αγαπώ όλους. Να πιστεύετε. Να χαμογελάτε. Να ζείτε!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα