Χείμαρρος η Ρίκα Διαλυνά για τη σχέση της με Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ

Ρίκα Διαλυνά: «Ο Παπαμιχαήλ είπε στην Βουγιουκλάκη να σηκωθεί να χορέψει, για να μην κάνω εγώ ντόρο, αλλιώς θα πετάξει τη βέρα του» «Ο Κωνσταντάρας ήταν πονηρός άρχοντας. Στα γυρίσματα μου έδειχνε περίεργα περιοδικά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Ρίκα Διαλυνά. Η αξιαγάπητη ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, κάνοντας χειμαρρώδεις αποκαλύψεις. 

«Είχα μία αδελφή η οποία ήταν πάρα πολύ όμορφη και εγώ ήμουν το ασχημόπαπο. Μικρή είπα στη μαμά μου ότι ακούω αυτά που λένε για έμενα και της είπα, ‘εγώ θα γίνω όμορφη μέσα μου’. Από μικρό παιδάκι αγαπούσα το θέατρο. Έκανα αυτοσχέδιο θέατρο σε ένα περιβόλι και έβαζα για εισιτήριο να μου καθαρίζουν καρύδια. Στην σχολή κάλων τεχνών μιλούσα συνεχεία για τον Μενέλαο Λουντέμη. Πήγα να τον γνωρίσω και μου ζήτησε να φιλοτεχνήσω το εξώφυλλο του βιβλίο του. Ο Μενέλαος Λουντέμης μου έδωσε ένα 500ρι για το εξώφυλλο, εγώ του είπα πως η τέχνη δεν πληρώνεται, ζήτησα μόνο να βάλει το όνομά μου».

Για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία σημειώνει:

«Ένας φίλος της θείας μου με φωτογράφησε και έστειλε τη φωτογραφία στα καλλιστεία. Είπα ότι θα πάω στα καλλιστεία και αν δεν βγω, θα γίνω καλόγρια. Δεν το πίστευα όταν βγήκα Σταρ Ελλάς. Πίστευα ότι ήμουν άσχημο κορίτσι. Την ώρα που στα καλλιστεία ετοιμαζόντουσαν να ανακοινώσουν ποια βγήκε πρώτη, κρύφτηκα κάτω από ένα τραπέζι από φόβο. Δε μου έδιναν άδεια να πάω στην Αμερική για τα ‘Μις Υφήλιος’ γιατί μου έλεγαν πως είμαι ‘αριστερή’. Υπέγραψα πως είμαι ‘δεξιά’ χωρίς να έχω ιδέα από πολίτικα».

Για την πορεία της και την καριέρα στην Αμερική λέει:

«Όλοι οι δημοσιογράφοι μίλαγαν για το κορίτσι από την Ελλάδα που φοβόντουσαν στην Αμερική πως θα τους αναστατώσει. Είδα όνειρο πως με βοηθάει κάποιος Αναστασιάδης, όταν πήρα το διαβατήριό μου, υπογραφή για να φύγω είχε βάλει ένας Αναστασιάδης. Ο Τζιμ Λόντος που έδινε 3.οοο δολάρια για να παρουσιάσω μία εκδήλωση, αρνήθηκα και με κυνηγούσαν 3 δικοί του άνθρωποι. Για να σωθώ, έπιασα το χέρι ενός περαστικού για να ζητήσω να γίνει κηδεμόνας μου και έτσι γνώρισα τον πρώτο μου σύζυγο».

Για τον γάμο της και τον πρώτο της σύζυγο λέει:

«Ο πρώτος μου σύζυγος, μου ζήτησε να παντρευτούμε την πρώτη φορά που βγήκαμε. Το γλέντι στον πρώτο μου γάμο κράτησε 3 μέρες».

Όσο για τις λοιπές αισθηματικές κατακτήσεις;

«Μας είχαν πάει στο στούντιο και ήταν εκεί ο Μάρλον Μπράντο. Έτρεξαν όλες έκτος από έμενα και εκείνος με ρώτησε γιατί δεν του ζήτησα αυτόγραφο. Μου ζήτησε να βγούμε για φαγητό και εγώ αρνήθηκα».

Η γνωστή ηθοποιός είχε πρόταση για δουλειά από τον σπουδαίο Φεντερίκο Φελίνι.

«Μου είχε στείλει επιστολή ο Φελίνι για να μου προτείνει πρωταγωνιστικό ρολό και η συγκάτοικός μου την πέταξε στα σκουπίδια. Βρήκα την επιστολή στα σκουπίδια, πήγα να τον βρω και μου είπε ‘τι θα γίνει με σένα θα σε κυνηγάω;’. Σε μία εκδήλωση ξαφνικά ο Γουόρεν Μπίτι με άρπαξε και ξεκίνησε να με κυνηγάει. Του πετούσα ό,τι έβρισκα, ήταν εφιαλτικό. Τον συνάντησα 2 χρόνια μετά το περιστατικό, ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη και του είπα πως είναι αργά».

Για την γνωριμία της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη λέει:

«Πιστεύω ότι έφταιγε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για τον ανταγωνισμό με την Αλίκη στις ‘διπλοπενιές’. Εγώ με την Αλίκη στην δραματική σχολή κάναμε παρέα και όταν μου ζήτησε να πάω στις ‘διπλοπενιές’ δέχτηκα. Την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της ταινίας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να φωτογραφηθούν και διέλυσαν το γύρισμα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου έραβε τα ρούχα για να μη φαίνεται το ντεκολτέ μου.

Σε μία εκδήλωση ελληνικής βραδιάς στην Ιταλία, είχαν φέρει 15.000 πιάτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σηκώθηκε να χορέψει και δεν έγινε ντόρος. Μόλις σηκώθηκα να χορέψω εγώ, άρχισαν να με φωτογραφίζουν όλοι οι παπαράτσι και έσπασαν τα πιάτα για έμενα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είπε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη να σηκωθεί να χορέψει για να μην κάνω εγώ ντόρο αλλιώς θα πετάξει τη βέρα του».

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σημειώνει:

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας άρχοντας, ήταν όμως και λίγο πονηρός. Στα γυρίσματα μου έδειχνε ‘περίεργα’ περιοδικά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»