Κούγιας για Τζιόβα: «Επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Λιγνάδης και αυτογελοιοποιήθηκε»

Η ανακοίνωση του Κούγια με αφορμή την απάντηση Ορέστη Τζιόβα και την αναφορά του στην δίκη Λιγνάδη από τον αδερφό του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με το γεγονός ότι το όνομά του αναφέρθηκε στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη από τον αδερφό του.

«Το είδα ότι αναφέρθηκε το όνομά μου στο δικαστήριο. Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι η οργάνωση που έχουν κακοποιηθεί να κινηθούν νομικά, δεν ονομάζεται συνωμοσία. Ονομάζεται οργάνωση κατά μιας εγκληματικής πράξης. Όταν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ζήσει για παρόμοια εμπειρία κι αυτή αναφέρεται σε έναν άνθρωπο συγκεκριμένα, δεν νομίζω ότι ονομάζεται συνωμοσία. Συνωμοσία ονομάζεται να προσπαθήσεις να ονομάσεις αυτήν την οργάνωση συνωμοσία», δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Mega.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση Ορέστη Τζιόβα στον αδερφό του Λιγνάδη - Τον κατηγόρησε για συνωμοσία 

 

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Χθες, 18.06.2022, στην εκπομπή του MEGA με παρουσιάστρια την κα Σίσσυ Χρηστίδου απεδείχθη για άλλη μια φορά ότι η υπόθεση με κατηγορούμενο το Δημήτρη Λιγνάδη είναι μια ακραία συκοφαντική σκευωρία, την οποία εξύφανε η ηγετική σκληρή ομάδα των ακτιβιστών του metoo και του ΛΟΑΤΚΙ, η οποία αποτελείται από ακτιβιστές δημοσιογράφους, από ακτιβιστές δικηγόρους, με επικεφαλής τον κο Σωτηρόπουλο, και συνεργαζόμενους με αυτούς παρουσιαστές, χωρίς καμία αναστολή και δικαστική συνείδηση, αλλά και σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας και στις συνθήκες της δίκαιης δίκης.

Συγκεκριμένα, κατά την προηγούμενη δικάσιμο ο αδελφός του Δημητρίου Λιγνάδη Γιάννης Λιγνάδης, ερωτηθείς από το Δικαστήριο γιατί υποστηρίζει ο κατηγορούμενος και η υπεράσπισή του την εκδοχή της κατασκευής της υποθέσεως, χρησιμοποίησε ως ένα από τα επιχειρήματά του την συνέντευξη του πολύ γνωστού ηθοποιού Ορέστη Τζιόβα από τον Μάιο του 2021, μετά δηλαδή τη σύλληψη του Δημητρίου Λιγνάδη και κατά τη διάρκεια της ανακρίσεως, όπου ο Ορέστης Τζιόβας εντελώς απροκάλυπτα μίλησε για ένα οργανωμένο σχέδιο, το οποίο προετοιμάζετε προ πολλού χρόνου, μη αφήνοντας καμία αμφιβολία για το τι εννοούσε, γεγονός το οποίο αντελήφθη απολύτως και το Δικαστήριο, γι’ αυτό και κανείς δεν τόλμησε να προσπαθήσει να το διασκεδάσει.

Χθες, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, συνέβη ακριβώς αυτό που συνέβη και μετά τη συνέντευξη του γνωστού καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά: οι σκληροί κατασκευαστές της σκευωρίας εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη υποχρέωσαν τον Ορέστη Τζιόβα, με έναν εντελώς χοντροκομμένο τρόπο, να ανασκευάσει την ξεκάθαρη δήλωσή του, όπου με το σαφέστερο τρόπο αποκάλυψε ότι στον χώρο της τέχνης όλοι μιλούσαν ότι «ετοιμαζόταν κάτι οργανωμένο εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη», πολύ πριν ξεσπάσει η υπόθεση το Φεβρουάριο 2021 και βεβαίως μετά την ανάληψη από αυτόν της κορυφαίας θέσεως στο χώρο του θεάτρου, αυτής του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Αμέσως μετά τη χθεσινή συνέντευξη, που δεν ήταν ζωντανή αλλά μαγνητοσκοπημένη, η οργανωμένη αυτή ομάδα των ακτιβιστών, στα ελεγχόμενα από αυτούς sites και ΜΜΕ, την παρουσίασαν ως «απάντηση» του Ορέστη Τζιόβα στον Γιάννη Λιγνάδη.

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν, αλλά να είναι βέβαιοι όλοι αυτοί ότι στα ελληνικά Δικαστήρια η Δικαιοσύνη απονέμεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στις εφημερίδες και τα sites, αλλά και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, και υπάρχει απόλυτος σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων, στις συνθήκες της δίκαιης δίκης και στην εκτίμηση των αποδεικτικών μέσων με αντικειμενικότητα.

ΥΓ. Την απόλυτη απόδειξη ότι πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκεται αυτή η πολύ οργανωμένη ομάδα, την οποία έχει καταγγείλει ο εντολέας μας κ. Δημήτριος Λιγνάδης και η οποία κατατρομοκρατεί τον οιονδήποτε τολμάει να καταθέσει – καταγγείλει οτιδήποτε υπέρ του, αποτελεί και η χθεσινή υπαγορευμένη από τους συγκεκριμένους ανθρώπους νέα συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα, κατά σύμπτωση στην ίδια εκπομπή που έδωσε συνέντευξη, αντί να εμφανιστεί στο Δικαστήριο, ο «καταζητούμενος» τρίτος δήθεν βιασθείς από τον Δ. Λιγνάδη Δ.Μ., αφού ο Ορέστης Τζιόβας στη νέα συνέντευξή του υποστήριξε ότι στην περσινή συνέντευξή του μιλούσε για «οργάνωση ανθρώπων που είχαν κακοποιηθεί, να κινηθούν νομικά», διαψεύδοντας όμως έτσι τους τρεις εναπομένοντες καταγγέλλοντες, οι οποίοι έχουν καταθέσει προανακριτικά, ανακριτικά και στο Δικαστήριο, ότι άρχισαν να οργανώνονται μεταξύ τους και με τους δικηγόρους τους για πρώτη φορά μετά τις συνεντεύξεις του Ν.Σ. στη Ναταλί Χατζηαντωνίου (6.2.2021) και του Β.Κ στην Ελεονώρα Μελέτη (18.2.21) και όχι ένα χρόνο πριν, άρα ουσιαστικά ο Ορέστης Τζιόβας επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Γιάννης Λιγνάδης στην κατάθεσή του και αυτογελοιοποιήθηκε.

Αθήνα, 19/06/2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας

     

Σπύρος Παπαδόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Σμαράγδα Καρύδη και Σίσσυ Χρηστίδου ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν σήμερα στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μπέσσυ Αντωνάκη στο «Πρωινό», ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο «για προσπάθεια κοινωνικής εξόντωσης ορισμένων επωνύμων προσώπων που τόλμησαν να μιλήσουν θετικά για τον Δημήτρη Λιγνάδη σε συνεντεύξεις τους. Στα ονόματα που αναφέρθηκε ήταν ο Σάκης Ρουβάς, την οποία έδωσε, έγινε λόγος για πλυντήριο και οι τίτλοι που πρωταγωνιστούσαν στα Μέσα ήταν “τελείωσε η καριέρα του Σάκη Ρουβά”. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Σμαράγδα Καρύδη η οποία επίσης είχε τοποθετηθεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη και είπε ότι προσπάθησαν κάποιοι να την εξοντώσουν από το κανάλι που εργαζόταν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, για την οποία είπε ότι φιλοξενήθηκαν πρόσωπα της αντίθετης πλευράς και ότι δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, όπως π.χ. ο τρίτος μηνυτής, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο, όπως και ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος ανασκεύασε ουσιαστικά αυτά που είχε πει αρχικά»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ζέτα Δούκα για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη: «Δε φανταζόμουν το κόστος σε όλα τα επίπεδα»
Ναταλία Γερμανού: «Tον έχω βασανίσει & πονέσει, τον αγαπώ φρικτά, κάποια στιγμή τα βρωντάει & φεύγει...»
Ιωάννης Απέργης: «Η πατρότητα με εξουθένωσε σε βαθμό που κατέληξα στο νοσοκομείο με ορούς»
Βούλα Πατουλίδου: «Ο πατέρας μου, δεν άφησε την ψυχή του να φύγει, μέχρι που ήρθε ο γιος μου. Την επόμενη έφυγε»
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο τελευταίο «αντίο» του Ηλία Λογοθέτη
Ευγενία Δημητροπούλου: «Ήταν επιλογή μου η υιοθεσία, μην σκεφτόμαστε με στεγανά. Ξέραμε συνθήκες & διαδικασία»
Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Τερλέγκα - Πέθανε η μητέρα του
Φάνης Μουρατίδης: «Η αδερφή μου πέθανε από μηνιγγίτιδα, έμεινα μόνος μου»
To σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετισμού του Γιώργου Γιαννιά στην μητέρα του: «Καμία δε θα γεμίσει το κενό σου»
Ευαγγελία Αραβανή & Σπύρος Λάζαρης παντρεύτηκαν μυστικά λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους