Στον τάκο τρεις Κόκκινοι! Αυτοί είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι μετά τον Μαρτίκα

 

 Σπύρος«Ο Σοϊλέδης θέλει να τα πάρει όλα, πατώντας επί πτωμάτων, βρίζοντας χυδαία, χωρίς να...» - Έξαλλη η Ασημίνα με τον Σπύρο Μαρτίκα: «Ξεφτίλα» - Και εκεί που ήσουν σίγουρος ότι το περσινό κάστινγκ στο #SurvivorGR ήταν το χειρότερο, το φετινό δεν σταματά να σου αποδεικνύει ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο χθεσινό συμβούλιο για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη εξόργισαν την παίκτρια.

Η ίδια, δεν ηρέμησε καθόλου και τα νεύρα της συνεχίστηκαν και στην παραλία ενώ δεν δίστασε να σημειώσει πως αυτό που έκανε ο Σπύρος ήταν μεγάλη ξεφτίλα.

«Θα σου έλεγα εγώ αν θα αντιδρούσες το ίδιο. Αγάπη μου δεν πιάνεις το όνομα κάποιου, που δε βρίσκεται στο παιχνίδι και δεν τον γνωρίζεις. Πες μου που τον ξέρει ο Μαρτίκας τον Χρήστο Δάντη; Δεν έπρεπε να το πει καν. Απλά δεν είχε κάτι σε χαρτί στα χέρια του και ψάχνει να πιαστεί από κάτι. Μπας και βρει να ασχοληθεί ο κόσμος με κάτι μαζί του. Είναι ξεφτίλα», είπε, μεταξύ άλλων, η Ασημίνα μιλώντας με την ομάδα της στο Survivor 5.

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για άλλη μια φορά στην κάμερα και σχολίασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Πιάνει η Ασημίνα τον Κωνσταντίνο και του δίνει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη. Για να πει ποιο πρόσωπο πιστεύει για τον τελικό γιατί είναι ένα πρόσωπο, που άφησε στίγμα με το χαρακτήρα του. Θα πεις κατά του Άρη και θα πλέξεις το εγκώμιό μου του είπε η Ασημίνα. Του έταξε επικοινωνία με τον Χρήστο Δάντη και τραγούδι που θα του έγραφε για να πλέξει το εγκώμιό της στην αποχώρησή του και να πει ότι ο Άρης δεν αξίζει να το πάρει. Κι η Ασημίνα έβαλε τα κλάματα. Και χθες βγήκε κι είπε ότι έδωσε το τηλέφωνο στον Κωνσταντίνο για να τον στηρίξει έξω ο Χρήστος Δάντης. Ασημίνα μου στο χρεώνω υπέρ σου ότι το παραδέχθηκες. Μπράβο σου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε για τον Άρη Σοϊλέδη:

«Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο τη χυδαία του στάση κι ότι στέκεται με τόση αγένεια στο πρόσωπό μου, επειδή αρρώστησα πριν το αγώνισμα του Μεξικού… Δεν μπορώ να ανεχτώ έναν φαταούλα να θέλει να τα πάρει όλα, πατώντας επί πτωμάτων, βρίζοντας χυδαία τα πάντα χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Πήγε και ρώτησε ο ίδιος το γιατρό, αν είμαι άρρωστος… Γιατί τέτοιο μένος απέναντί μου Άρη; Δεν μου είπες ποτέ συγνώμη… Λυπάμαι για την επίθεση που δέχομαι και που μου βάζει πολλά ερωτηματικά κι αμφιβολίες. Το πώς στέκεσαι τίμια απέναντι σε μια τιμωρία, που δεν σε συνέτισε. Μήπως Άρη μου παρακολουθείς ότι ανοίγω τα χαρτιά μου στις προσωπικές μου συνεντεύξεις, ποιους υποστηρίζω κι ότι δεν είμαι πια ουδέτερος; Αν τολμάς να μιλήσεις εσύ για στημένα παιχνίδια, γελά το Survivor.»

 

 

Ο Τάλα έχει ξαφνιαστεί μετά τα όσα άκουσε από τον Μαρτίκα στο χθεσινό Συμβούλιο

 

 

Οι Κόκκινοι ετοιμάζουν την στρατηγική τους... η Μαίη όμως αντιδρά

 

 

Η κόντρα του Άρη Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα όχι μόνο δε είπε να λάβει τέλος, αλλά… φούντωσε και περισσότερο!

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κατηγόρησε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα ότι δεν εννοούσε όσα είπε περί πρόθεσής του να ζητήσει από το κοινό να μην τον στηρίξει και ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο Survivor 5. Από την πλευρά του, ο φαρμακοποιός δήλωσε πως δεν μπορεί πια να ανεχτεί τη στάση του Άρη απέναντί του.

Η ένταση συνεχίστηκε και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

 

 

 

Την ίδια ώρα, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον δεύτερο, και πολύ κρίσιμο, αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Αυτοί που εν τέλει κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ήταν οι Μπλε.

Αυτό σήμαινε ότι εκτός από τον Σπύρο Μαρτίκα, άλλοι δύο -τουλάχιστον- παίκτες από την κόκκινη ομάδα θα έβγαιναν στον τάκο.

Αυτοί που εν τέλει κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ήταν οι Μπλε.

 

 

Εν τέλει, υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι και η Μέη με τη Στέλλα.

Η Μέη αναδείχτηκε υποψήφια από την κάλπη και η Στέλλα από την ατομική ασυλία του Τάλα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της