«Θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι»

 

 

 

 

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά πρώτη φορά on camera για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ντεκολτέ της -  Το μήνυμα στήριξης του Σάκη Τανιμανίδη 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η influencer διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά όμως, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που την κακολόγησαν για την εμφάνισή της αλλά και για τα ρούχα που επιλέγει να εμφανίζεται δημόσια από τότε που έχει γίνει μητέρα.

 

   

  

  

 

 

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στα storieς κάποια από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και εξέφρασε την αγανάκτησή της: «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

Βεβαίως πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν συμβουλεύοντάς την να μην ακούει κανέναν.

 

  

  

  

 

 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν χθες το βράδυ στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Τανιμανίδη – πατέρα του γνωστού παρουσιαστή – για τον Πόντο. 

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν εκεί και δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν το ζευγάρι για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media τόσο λόγω του ντεκολτέ της όσο και για το γεγονός ότι πηγαίνει ταξίδια αφότου έγινε μητέρα.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι» απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη» τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

 

Αρκετοί ήταν όμως και εκείνοι που θέλησαν να στηρίξουν τη Χριστίνα Μπόμπα, στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό τους μήνυμα μέσα από τα social media, μεταξύ αυτών και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει δημόσια την αγαπημένη του, για αυτό το απόγευμα της Δευτέρας 30/5 αναδημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες της και τη συνόδευσε γράφοντας: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια».

«Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ότι θέλεις, να φοράς ότι γουστάρεις, να πηγαίνει όπου θέλει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα», τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του.

 

 

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία και εκείνη κατά καιρούς έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια από άλλες μητέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για αυτό που συμβαίνει εν έτη 2022. 

«Έβλεπα το Σαββατοκύριακο το θέμα με την Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να της πω αν στεναχωρήθηκε, να μη στεναχωριέται» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας που είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά της κι όφειλε να παραστεί στα βραβεία για τις Influencers. Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο. 

Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι» τόνισε η παρουσιάστρια. 

 

 

Δύο ημέρες μετά, η γνωστή Influencer προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram όπου εξέφρασε τη συγκίνησή της για όλα αυτά τα θετικά μηνύματα που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες.

«Είμαι συγκινημένη από χθες που διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα και βλέπω όλα αυτά τα stories, posts και δημοσιεύματα. Για μένα είναι τόσο αισιόδοξο να τολμάμε, να μιλάμε και έπειτα όλοι μαζί να γινόμαστε ένα για να αλλάξουμε κάποιες διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην “καθώς πρέπει” κοινωνία μας! Αν όλοι χαιρόμασταν, αποδεχόμασταν και στηρίζαμε τους γύρω μας να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν ότι αγαπούν και θέλουν τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος. να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»