Βούρκωσε η Μιζεράκη αναφερόμενη στον Ζάρλα για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του

 

 

Το μήνυμα για τα γενέθλια του Ζάρλα, τρία χρόνια από τον θάνατο του «λύγισαν» το Instagram

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα έκαναν τον γύρω του διαδικτύου.

Ο νικητής του «Power of Love 1» άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των 28ων γενεθλίων του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο. Η τελευταία σύντροφος του, Στέλλα Μιζεράκη, δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη και μέχρι και σήμερα δεν το έχει ξεπεράσει.

Σήμερα (30/5), η Στέλλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Πάνο Ζάρλα, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του.

«Τα πρώτα σου γενέθλια που γιορτάσαμε μαζί και δυστυχώς το ένα από τα δύο. Σαν σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου. Ζεις μέσα στις καρδιές μας το υπέροχο χαμόγελό σου», έγραψε στη λεζάντα.

  

 

 Η Στέλλα Μιζεράκη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα, ο οποίος θα είχε γενέθλια.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε αρχικά:«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα».

Και πρόσθεσε φανερά συγκινημένη:«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός».

Να σας θυμίσουμε πως ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο, ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

 

 

 

Και η Κυριακή Τσανικίδη ήταν πολύ κοντά με τον Πάνο Ζάρλα, μιας και έκαναν πολύ παρέα, με την ίδια να μην μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την απώλειά του. 

Η συμπαίκτριά του στο ριάλιτι αγάπης δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου, με την ίδια να φαίνεται αρκετά συντετριμμένη.

Η Κυριακή Τσανικίδη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Πέρασαν 3 χρόνια και μοιάζει σαν χθες. Κάπως έτσι περνάει η ζωή και εμείς θεωρούμε πως θα ζούμε αιώνια. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας Πανούλη. Η ευχή μου είναι να μη χαθούν άλλες ζωές στους δρόμους με αυτό το βάναυσο τρόπο. Προσοχή παιδιά στους δρόμους. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπάνε. Κι εσείς έχετε μια όμορφη ζωή να ζήσετε»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου