Έκτός εαυτού η Βρισηίδα! Η χειρονομία στον Τάλα: «Τώρα θα δεις τι θα πάθεις»

 

#SurvivorGR: Tο ταξίδι στο Μεξικό! Μαρτίκας κατά Βρισηίδας: «Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να πάει στο Μεξικό. Συγχαρητήρια»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Απρόσκλητος επισκέπτης κάνει άνω κάτω την καλύβα

 

 

Στο επεισόδιο της Κυριακής (29-5) μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και των δυο ομάδων και σίγουρα ήταν αρκετή για να δώσουν όλοι οι παίκτες το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους στον στίβο μάχης, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.

 

 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η ομάδα που θα κατάφερνε να φτάσει στους δέκα πόντους θα πήγαινε ένα ταξίδι στο Μεξικό, μια εμπειρία που οποιοσδήποτε θα ήθελε να ζήσει.

 

 
 
 
Όλοι οι παίκτες έμειναν άφωνοι στο άκουσμα του συγκεκριμένου επάθλου και δήλωσαν ότι θα τα δώσουν όλα στα run τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν αυτό το μοναδικό ταξίδι, που τόσο πολύ θα ήθελαν να ζήσουν. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός είπε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι εκτός του αγωνίσματος, ενημερώνοντας ότι είναι ο τελευταίος από όλους τους παίκτες που ταλαιπωρείται από την ίωση που είχαν και οι προηγούμενοι συμπαίκτες του.
 
 
 

 

Τεταμένο το κλίμα στους πάγκους των δύο ομάδων και ενώ το σκορ ήταν στο 6-4 υπέρ των Kόκκινων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Βρισηίδα ήταν αντίπαλη με τη Στέλλα, ηττήθηκε και μετά το τέλος του αγώνα στρέφεται προς τον κόκκινο πάγκο ουρλιάζοντας.

Μπροστά της βρίσκεται ο Τάλα. Του μιλά σε έντονο ύφος λέγοντάς του «Δεν σέβεστε τίποτα σαν ομάδα;».

Ο Τάλα της λέει δεν σε ακούω και φεύγει καθώς ακολουθεί ο αγώνας με αντίπαλο τον Σοϊλέδη.

Και εκεί η Βρισηίδα τον χτυπά με το χέρι της στο κεφάλι, μία χειρονομία που τον εκνεύρισε!

Ο Τάλα την κοιτά με απορία και εκνευρισμό. «Ρε σεις τι κάνει; Πάει καλά το κορίτσι; Έλα Παναγία μου» ακούγεται να λέει ο παίκτης των κόκκινων.

Η Βρισηίδα, πιστή στη στάση της, επιτίθεται εκ νέου στον κόκκινο πάγκο και λέει στα παιδιά «Σας άκουγα μέσα στα αυτιά μου, είχατε μπει μέσα στο γήπεδο. Τώρα θα δείτε τι θα πάθει».

 

 
 
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα ήταν πολυάριθμα, τόσο με τον Άρη Σοϊλέδη, όσο και με την Βρισηίδα να βγαίνουν πολλές φορές εκτός εαυτού.
 
Η αλήθεια είναι ότι και μέχρι το σκορ να φτάσει στο 7, οι δυο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ, με τους μπλε στη συνέχεια να παίρνουν το προβάδισμα και να καταλήγουν με ευκολία στο τελικό 10, με τον Άρη Σοϊλέδη να δίνει τον τελικό πόντο στην ομάδα του, πανηγυρίζοντας έξαλλα τη νίκη του.
 
 
 
 
 

Η Κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα της, έκανε ένα μικρό συμβούλιο, με σκοπό να καταλάβουν το τι ακριβώς έφταιξε στον στίβο μάχης και δεν κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στους δέκα πόντους. Ο Τάλα κατηγόρησε τον εαυτό του, μιας και, όπως είπε ο ίδιος, έπαιξε πολλές φορές και δεν τα κατάφερε απόλυτα, μιας και ο στόχος ήταν κάτι που δεν μπόρεσε τελικά να βρει.

Οι υπόλοιποι παίκτες σχολίασαν και την συμπεριφορά της Βρισηίδας, αλλά και του Άρη απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος με εντολή γιατρού, δεν μπόρεσε να παίξει στον αγώνα, μιας και ταλαιπωρείται από την ίωση που κόλλησαν οι περισσότεροι παίκτες τις τελευταίες ημέρες. Ο παίκτης των κόκκινων μίλησε με τα χειρότερα λόγια του για τους πρώην συμπαίκτες του, την Βρισηίδα, αλλά και τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα, όσον αφορά την Βρισηίδα, δήλωσε απογοητευμένος από τον χαρακτήρα της.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έκανε ήταν τραγικό και δεν θέλω να το σχολιάσω και πολύ. Δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πως είμαι και αν νιώθω καλύτερα. Όχι ότι το περίμενα, γιατί πλέον κατάλαβα τον χαρακτήρα της. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να πάει εκείνη στο Μεξικό και να μείνω εγώ πίσω. Όσον αφορά τον Άρη, πιστεύω ότι δεν του αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί είναι ψεύτικος».

 
 
 

 

Οι Μπλε μετά το Κουρασάο ταξίδεψαν και στο Μεξικό. Μετά τη νέα νίκη τους απέναντι στους κόκκινους ο Άρης Σοϊλέδης ξέσπασε.

«Ναι είναι η θεία δίκη. Η θεία δίκη είναι μπλε. Είμαστε δυνατοί, σεβόμαστε και δεν είμαστε ανήθικοι.» ανέφερε χαρακτηριστικά και ξεκίνησε τα συνθήματα παίρνοντας αγκαλιά όλους τους συμπαίκτες του.

Η Μαίη, μετά την ήττα και ενώ ο Σχίζας σχολίαζε την απόδοση της ομάδας του, είπε ότι δεν το άξιζαν όλοι. Για να την αντικρούσει ο Σχίζας λέγοντας «Όλοι το άξιζαν. Από τη στιγμή που κέρδισαν όλοι το άξιζαν».

 

 

O τελικός του Champion League μεταφέρθηκε στο Survivor 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»