Καταπέλτης Μπόμπαινας και Γιάννος: «Είναι σκηνοθετημένο όλο»

 

#MasterChefGR: Η τελική 10αδα είναι γεγονός- Το ιδιαίτερο Mystery Box και η έκπληξη με τα δυο κουτιά! - Η επική νίκη του Μάριου, το τρολάρισμα των κριτών και οι... απειλές του Γιάννου!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (2-5) είδαμε ότι η τελευταία αποχώρηση της Ελισάβετ έφερε αναστάτωση στους παίκτες, με κάποιους να σχολιάζουν αυτήν την αποχώρηση λίγο παραπάνω.

Μετά από την αποχώρηση της Ελισάβετ από το MasterChef, είδαμε ότι ο Γιάννος και ο Μπόμπαινας, που είχαν πολύ καλές σχέσεις μαζί της, το σχολίασαν ιδιαίτερα, μιας και το θεώρησαν μεγάλη αδικία που έφυγε.

Μάλιστα, την τελευταία ψηφοφορία, ο Μπόμπαινας "άναψε φωτιές" με τις δηλώσεις του, μιας και κατηγόρησε ανοιχτά τον Χριστόφορο και τον Νίκο ότι το σκηνοθέτησαν όλο αυτό, για να βγάλουν την Ελισάβετ από το παιχνίδι, επειδή την θεωρούσαν μια πολύ ισχυρή αντίπαλο.

Οι δυο τους κατηγόρησαν την Ελπίδα ανοιχτά ότι παίζει μόνο για τον εαυτό της και ότι η στρατηγική και η διπροσωπία είναι ένα με εκείνη και ότι όλη η συμπεριφορά της αυτό μαρτυράει. Επίσης, ο Μπόμπαινας κατηγόρησε τον Χριστόφορο και τον Νίκο και, για ακόμα μια φορά, τους αποκάλεσε κότες, μιας και με την ψηφοφορία τους, έσωσαν τους εαυτούς τους και έδιωξαν την Ελισάβετ από τον διαγωνισμό.

 

 

Το Mystery Box έκρυβε μια πολύ μεγάλη έκπληξη, με τους παίκτες να μην μπορούν να αποφασίσουν με σιγουριά το ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν. 

Όσο προχωρούν τα επεισόδια και οι διαγωνιζόμενοι για το μεγάλο έπαθλο λιγοστεύουν, βλέπουμε ότι πολλές φορές ο ανταγωνισμός χτυπά κόκκινο και οι ατάκες είναι φωτιά.

Η νέα εβδομάδα του MasterChef ξεκίνησε με τους καλύτερους δέκα του φετινού κύκλου του διαγωνισμού και οι κριτές δεν δίστασαν να τους ετοιμάσουν μια μαγειρική έκπληξη, την οποία έπρεπε εκείνοι να εκμεταλλευτούν, βάσει του ενστίκτου τους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, όταν οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν μέσα στην κουζίνα, είδαν πάνω στους πάγκους το συνηθισμένο ξύλινο κουτί, που δεν μπορούσαν να δουν τα υλικά που είχε μέσα, ενώ παράλληλα είδαν και ένα διάφανο, με υλικά που ήταν ορατά.

Οι κριτές τους ενημέρωσαν ότι θα είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν με ποιο από τα δυο θα μαγείρευαν. Η μόνη διαφορά θα ήταν στην ώρα, μιας και εκείνοι, που θα διάλεγαν το διάφανο κουτί, θα είχαν μόνο μισή ώρα στη διάθεσή τους, για να φτιάξουν το πιάτο τους. Οι επιλογές έγιναν, ενώ κάποιοι το μετάνιωσαν, μιας και το ξύλινο κουτί, που τους έδινε την διπλάσια ώρα για να μαγειρέψουν, περιείχε υλικά για γλυκό.

 

 

'Ηρθαν τα πάνω κάτω λίγο πριν από την ανακοίνωση του νικητή του Mystery Box, με τον Γιάννο να παίρνει τον λόγο και να έρχεται μπροστά. 

Η αποχώρηση της Ελισάβετ έπεσε σαν βόμβα στο σπίτι του MasterChef, με τον Μπόμπαινα και τον Γιάννο να μην μπορούν να το δεχτούν με τίποτα.

Από την απαιτητική δοκιμασία του Mystery Box, νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος, ο οποίος ρίσκαρε τη θέση του και διάλεξε το διάφανο κουτί, έχοντας διαθέσιμη μόνο μισή ώρα, για να μαγειρέψει. Ο ίδιος τα κατάφερε πολύ καλά και οι κριτές του έδωσαν συγχαρητήρια για την προσπάθειά του και του είπαν ότι έτσι πρέπει να συνεχίσει.

Ο Μάριος ήταν και εκείνος, που είχε τα πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας, όπου είχε σαν βασικό υλικό το κοτόπουλο. Ο Μάριος είχε να μοιράσει τα 10 υλικά συνδυασμού στους υπόλοιπους παίκτες, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να αποφασίσει στο πρώτο μισάωρο το αν θα συνεχίσει ο ίδιος να μαγειρεύει το πιάτο του ή θα οδηγηθεί στον εξώστη ασφαλής.

Οι κριτές, με την νίκη του Μάριου τρόλαραν τον Πάνο και τον Νίκο, οι οποίοι είχαν βάλει στοίχημα μεταξύ τους, που ουσιαστικά ο χαμένος από τους δυο θα έπρεπε να εμφανιστεί με μαγιό. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα τους είπε, ενώ στην αρχή έπεσε τρελό γέλιο, ότι κάτι τέτοιο είναι μεταξύ τους και ότι στην κουζίνα θα έρθουν με τα ρούχα τους.

Λίγο πριν την τελική ανακοίνωση των υλικών, ο Γιάννος πήρε τον λόγο και μίλησε στους κριτές και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους ότι εκείνος από εκεί και στο εξής θα παίζει μόνο μαγειρικά και όχι όπως οι περισσότεροι παίζουν, ενώ απείλησε ανοιχτά τον Χριστόφορο, τον Νίκο Μπέρκα και την Ελπίδα πως αυτός είναι εκεί και ότι δεν πρόκειται να φύγει, όσο και αν δεν τους αρέσει αυτό.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση του πιάτου σε κάθε στοιχείο άμα η ψυχολογία μου ήταν καλύτερη. Δεν αντιλήφθηκα πιο νωρίς… Εκείνη τη στιγμή που μαγείρευα, το μυαλό μου δεν στρόφαρε και τόσο πολύ για να μπορώ να το επεξεργαστώ. Όταν ακούω αυτά τα πολύ ωραία που μου λέει ο σεφ Ιωαννίδης, συγκινήθηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήρθα εδώ, για να αποδείξω στον εαυτό μου άμα όντως είμαι καλός μάγειρας. Άμα όντως μπορώ να τα καταφέρω, άμα αξίζω να είμαι μάγειρας».

«Η αγάπη της μαγειρικής ήταν ο παππούς μου που ήταν πολύ απαιτητικός στο φαγητό όταν μαγείρευε η γιαγιά μου. Μαγειρεύει ακόμα η γιαγιά μου. Ήταν κάτι που προσπαθούσε να κάνει η γυναίκα για να τον ευχαριστήσει. Βλέπαμε όταν τρώγαμε πως το φαγητό μπορεί να σε ενώσει. Αυτό είναι ωραίο, με ένα απλό γεύμα μπορεί να ενώσεις πολλά πράγματα και εμένα από μικρό με είχε συγκινήσει αυτό».

«Η αγάπη που είχε ο παππούς μου για το φαγητό με έκανε να το αγαπήσω ακόμα περισσότερο. Και αυτό που κάνω τώρα είναι χάρη στον παππού μου, εκεί πάνω… Να του αποδείξω πως αν ζούσε, θα ήταν πολύ χαρούμενος» συμπλήρωσε, βουρκωμένος, ο παίκτης του MasterChef.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»