Αργύρης Ντινόπουλος: Θα αποτεφρωθεί ο γιος του, Βασίλης – Το μήνυμα του

 

 

 

Βασίλης Ντινόπουλος: Η στιγμή που βραβεύτηκε από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης – Το «αντίο» της Ακαδημίας - Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο για τον θάνατο του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο πολιτικός και πρώην δημοσιογράφος, Αργύρης Ντινόπουλος, καθώς τη Δευτέρα 2/5 ο γιος του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια.

Ο 33χρονος έμενε στα Εξάρχεια και όλο το πρωί τον έψαχνε ο Αργύρης Ντινόπουλος και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Το γεγονός αυτό τον έκανε να θορυβηθεί και να πάει στο σπίτι του γιου του στην οδό Μπουμπουλίνας στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε για να τον βρει τελικά νεκρό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας όμως θα διεξαχθεί νεκροψία. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης και ο θάνατος του 33χρονου φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

 

 

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Παιδί χαμηλών τόνων, από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί. Από τα 14 του χρόνια, ξεκίνησε δειλά-δειλά, από παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών -ακόμα και στον δρόμο.

Μάλιστα, το 2020 ο Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως ο καλύτερος location manager για την ταινία Kala Azar, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

 

 

«Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA AZAR. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας και στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά», αναφέρει η δημοσίευση της σελίδας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

 

 

Συγκινημένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναφέρθηκε στον Βασίλη Ντινόπουλο, τον οποίο γνώριζε καθώς με τον πατέρα του είναι φίλοι. Μάλιστα, ο αδικοχαμένος Βασίλης είχε φιλοξενηθεί στην «Κοινωνία Ώρα Mega» πριν από 15 χρόνια, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το ταλέντο του στο παρκούρ.

«Θέλω να πω στον φίλο μου, τον Αργύρη Ντινόπουλο, πολλά συλλυπητήρια. Δεν ξέρω αν τα συλλυπητήρια μπορούν να μαλακώσουν τη ψυχή του. Έχασε χθες τον γιο του για όσους δεν το διαβάσατε. Βρέθηκε νεκρός από παθολογικά αίτια και τον βρήκε ο ίδιος ο Αργύρης…

Ένα νέο παιδί που μας είχε συγκινήσει εδώ στην εκπομπή πριν από 15 χρόνια, τον είχαμε παρουσιάσει έφηβο τότε. Του λέγαμε τότε του Αργύρη τι ωραίος είναι ο γιος του που ήθελε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και τελικά δεν τα κατάφερε…» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Mega.

 

 

Το διαδίκτυο έχει «πλημμυρίσει» από σπαρακτικά μηνύματα για τον θάνατο του 33χρονου Βασίλη Δημόπουλου, με τους φίλους και τους γνωστούς του να μη μπορούν να πιστέψουν ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή…

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Βασίλη», έγραψε μια φίλη του κάτω από την ανάρτηση για τον θάνατό του. «Δεν υπάρχουν λόγια. Περίμενα ότι θα ξαναδουλεύαμε σύντομα και πάλι μαζί. Καλό ταξίδι Βασίλη. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την αμεσότητα σου στην πρόσφατη μας συνεργασία. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια», έγραψε άλλος φίλος του.

 

    

Ένα από τα μηνύματα που «ραγίζουν» καρδιές είναι αυτό του αδερφικού του φίλου Αλέξανδρου Κεσίσογλου. Ο νεαρός άνδρας δημοσίευσε τις τελευταίες συζητήσεις του με τον Βασίλη Ντινόπουλο, οι οποίες είναι άκρως συγκινητικές…

«Βασίλη.. αδελφέ μου.. “Μπάκακα” μου, μόνο εσύ ήξερες τι σημαίνει αυτό και μόνο εσύ καταλαβαίνεις.. και τώρα που θα το διαβάζεις ελπίζω να γελάς όπως γελούσαμε μαζί. Έχω τόσα να πω μα το μυαλό παίζει παιχνίδια, μα τα μάτια μου θολώνουν από τα δάκρυα και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου.. τα έχω χαμένα. Ήλπιζα ότι όλα ήταν ένα κακόγουστο αστείο.. ήλπιζα. Σε αγαπώ αδελφέ μου.. καλό σου ταξίδι..».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor