Ανδρική, Ανοιξιάτικη Συλλογή Capsule 2023 από τον Dior

 

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα φυσικό αποτέλεσμα που τονίζει το υγιές, λαμπερό και άψογο δέρμα για την ανδρική, ανοιξιάτικη συλλογή capsule 2023 του Kim Jones.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Το δέρμα προετοιμάστηκε αρχικά με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Capture Totale, χρησιμοποιώντας το Super Potent Serum, που ακολούθησε η Firming And Wrinkle Correcting Creme, και στη συνέχεια το Super Potent Eye Serum για την περιοχή των ματιών. 

 

 

Για να καμουφλαριστούν τυχόν ατέλειες, ο Peter Philips χρησιμοποίησε το Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal και στη συνέχεια πέτυχε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα επιδερμίδας με το Dior Backstage Face & Body Foundation (απόχρωση, προσαρμοσμένη σε κάθε μοντέλο). 

 

 

Μικρές διορθώσεις έγιναν με το Dior Backstage Face & Body Flash Perfector Concealer (απόχρωση, προσαρμοσμένη σε κάθε μοντέλο) και ως τελική πινελιά ακολούθησε ελαφριά εφαρμογή της Dior Backstage Face & Body Powder-No-Powder (απόχρωση, προσαρμοσμένη σε κάθε μοντέλο).

 

 ΜΑΤΙΑ

Tα φρύδια σχηματίστηκαν με το Diorshow Kabuki Brow Styler και το Diorshow On Set Brow (απόχρωση, προσαρμοσμένη σε κάθε μοντέλο). 

 

 ΧΕΙΛΗ

Τέλος, τα χείλη ενυδατώθηκαν με το Rouge Dior Velvet Balm 000 Diornatural, ένα balm περιποίησης χειλιών σε καθολική, διάφανη απόχρωση με πρωτοφανές ματ αποτέλεσμα.

 

 

ΜΑΛΛΙΑ

Μια μεγάλη γκάμα αποτελεσμάτων, η οποία παίζει με το χρώμα και τα διαφορετικά μοτίβα, με γραφιστικά αποτελέσματα, εμπνευσμένα από το σερφ, την πανκ μουσική και τις ταινίες άνιμε. 

 

 

@DIORBEAUTY @DIOR @PETERPHILIPSMAKEUP 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!