Απασφάλισε ο Μπόμπαινας: «Θα σε χορέψουν καλαματιανό και δεν θα πάρεις χαμπάρι»

 

 

Ανατρεπτικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις στο #MasterChefGR - Σάστισαν οι παίκτες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τη χρήση της κάρτας ασυλίας από τον Γιάννο Σδούγκα, η Ελισάβετ Κοντοκώστα εξαιρέθηκε από τη Δοκιμασία Αποχώρησης, ενώ τη θέση της πήρε ο Τζόναθαν Χάρτνετ, ο οποίος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και ήταν εκείνος, που αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό.

«Πράσινη Εβδομάδα» για το MasterChef 2022 και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους διαγωνιζόμενους σε μια από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, συσκευασίας και διανομής βιολογικών προϊόντων, για την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας.

Η επιστροφή της Ελπίδας Μορφούλη, του Νίκου Μπέρκα, του Δημήτρη Ταϊρίδη και της Βασιλικής Δροσάτου στο διαγωνισμό φέρνει νέα δεδομένα, αφού οι τέσσερις τους δεν φέρουν διακριτικά ομάδας στις ποδιές τους.

Ποια θα είναι η νέα σύνθεση των δυο ομάδων και πώς θα διαχειριστεί τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, που κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας;

 

 

Ο Παναγιώτης είχε το πλεονέκτημα να χωρίσει από την αρχή τις δύο Ομάδες. Δεν έκανε όμως μεγάλες αλλαγές, πήρε στην Κόκκινη Ομάδα την Ελπίδα και τον Νικήτα και άφησε τους υπόλοιπους στην Μπλε. Νέοι αρχηγοί ο Γιάννος για τους Κόκκινους και ο Βασίλης για τους Μπλε.

 

 

Το μαγειρικό ζητούμενο της δοκιμασίας είναι ένα vegetarian μενού degustation τεσσάρων σταδίων, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στη συνοχή του. Καλεσμένος των τριών chef κριτών, για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ο καταξιωμένος chef Νίκος Μπίλλης.

Η νίκη σε αυτή τη δοκιμασία είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά. Ανατρεπτικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους νικητές, αφού τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα κερδίσουν σημαντικά δώρα και κάποιος ένα μεγάλο έπαθλο, που κανείς δεν φανταζόταν.

 

 

 

Σε αυτήν, βεβαίως, ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή αλλιώς Μπόμπαινας δεν θα μπορούσε παρά να έχει – ξανά – τον πρώτο λόγο!

Αφορμή στάθηκε η δυνατότητα που είχε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος να… ανακατέψει τις ομάδες επιλέγοντας μερικούς από τους μπλε παίκτες. Όταν στη σύσκεψη της κόκκινης ομάδας ακούστηκαν τα ονόματα του Νικήτα και του Βασίλη, ο Μπόμπαινας ανέφερε πως πρόκειται περί στρατηγικής και απασφάλισε.

«Αχ Νικήτα μου, θα σε χορέψουν καλαματιανό και δεν θα το πάρεις χαμπάρι! Θα κάνει ο Νικήτας υπερπροσπάθειες και θα πηγαίνουν και θα τον ψηφίζουν όλοι » σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας στο MasterChef.

«Επειδή είναι και ένας δυνατός μάγειρας, είναι και ένας τρόπος μάλλον τακτικής, να τον βγάλουν και από τον διαγωνισμό».

Ποια ομάδα θα καταφέρει να οργανωθεί και να συνεργαστεί αρτιότερα, κατανοώντας καλύτερα τις απαιτήσεις της δοκιμασίας, ώστε να οδηγηθεί στη νίκη;

 

 

To trailer 56ου επεισοδίου - Πέμπτη 7.4.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»