Συγκλονίζει το τρέιλερ του «Σασμού»: Ενάμιση χρόνος μετά και όλα έχουν αλλάξει!

 

 

#Sasmos: Η επιστροφή του Πετρή, το μωρό της Αργυρώς, ο γάμος Βασιλικής - Μάθιου, ο πυροβολισμός του αστυνόμου Γερασίμου και η δική του Αστέρη - Πήρε φωτιά το twitter με την ερωτική σκηνή Μαθιού-Βασιλικής και την παθιασμένη ατάκα - Ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά. Η ανακοίνωση- Το νέο τραγούδι απέκτησε εικόνα! Ντύνει τον έρωτα Σταύρου-Αργυρώς 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην κορυφή βρίσκεται φέτος η μυθοπλασία και η πιο επιτυχημένη φετινή σειρά είναι ο «Σασμός», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η επιτυχημένη σειρά, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, ενώ μερικοί από τους ηθοποιούς έχουν αρχίσει να αποχωρούν από το καστ, καθώς δεν θα βρίσκονται στον δεύτερο κύκλο.

Μεταξύ αυτών και ο Σταύρος Καραγιάννης, ο οποίος υποδύεται μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον «Σασμό».

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στην τηλεοπτική σειρά Σασμός!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις !!! Καλή συνέχεια να συνεχίσετε να σκίζετε!!», έγραψε ο τηλεοπτικός «Γιώργης», που μετά την αποβολή της Θοδώρας σεβάστηκε την απόφασή της να χωρίσουν και μας αποχαιρέτησε.

 

 

 

Χαμός στο twitter με τη νέα ερωτική σκηνή Μαθιού και Βασιλικής.

Αφού ο Μαθιός αποκάλυψε τα πάντα για την άσωτη ζωή του Στεφανή και το διαζύγιο που επρόκειτο να της ζητήσει η Βασιλική οργισμένη ξέσπασε σε κλάματα και έπειτα παραδόθηκε στον έρωτα του Μαθιού.

Η παθιασμένη ατάκα της μάλιστα πέφτοντας στην αγκαλιά του έγινε viral με τους χρήστες του twitter να κάνουν απίθανα σχόλια.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Συγκλονιστικό το νέο τρέιλερ της σειράς. Ενάμιση χρόνο μετά και όλα έχουν αλλάξει στη ζωή της Αργυρώς.

Στο νέο τρέιλερ ακούμε ένα κλάμα μωρού, βλέπουμε ξανά τον Πετρή ενώ η δίκη του Αστέρη ξεκινά. Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει;

Η δίκη του «Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;

Η κατάθεση της Σεμίνας προκαλεί μεγάλη αναστάτωση αλλά και την έντονη αντίδραση της Αργυρώς. Οι δυο τους συγκρούονται, ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να τιμωρεί τον εαυτό του και με την ομολογία του στη δικαστική αίθουσα.

Η δίκη του Αστέρη για τη δολοφονία του Πετρή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένο στη δικαστική αίθουσα και στον αγώνα την πολιτικής αγωγής αλλά και της υπεράσπισης του Αστέρη. Η πρώτη συνάντηση της Αργυρώς με τον τελευταίο πραγματοποιείται και τα συναισθήματα τους είναι έντονα αλλά και μπερδεμένα. Ο Αστέρης ακούει την κατάθεσή της και συνεχίζει να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του για τον πόνο που νιώθει εξαιτίας του. Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί σε όλους πως ο Μανόλης καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας κάποιων γεγονότων. Από την άλλη, ο Αστέρης δείχνει παραιτημένος και υπομένει στωικά τις εξελίξεις.

Η οικογένεια του όπως και η Στέλλα εναποθέτουν όλες τις ελπίδες για να γλιτώσει την καταδίκη σε εκείνον. Από εδώ και πέρα, η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του. Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν, η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή. Η μέρα της απολογίας του Αστέρη φτάνει και οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Όσα λέει, όμως, προς μεγάλη απογοήτευση των δικών του ανθρώπων, τον οδηγούν στην οριστική καταδίκη και στην τιμωρία. Η Στέλλα, όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί.

Η Σεμίνα εμφανίζεται στο δικαστήριο έτοιμη να καταθέσει όσα είδε την ημέρα του θανάτου του Πετρή στο βουνό. Η παρουσία της στη δικαστική αίθουσα προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια του Πετρή, ενώ εκείνος που κατάφερε να τη βρει είναι ο Καραπάνος, σε συνεργασία με τη Στέλλα. Η κατάθεση της Σεμίνας πέφτει σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και βρίσκεται σε σύγχυση. Μάλιστα, προβαίνει σε μία κίνηση εναντίον της Σεμίνας, που δεν περιμένει κανείς, και της επιτίθεται. Επικρατεί πανικός στη δικαστική αίθουσα, ενώ η δίκη διακόπτεται για λίγο.

Ο Σταύρος σπεύδει στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί κοντά στην Αργυρώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ η Ασπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Αγγέλου για τη Σεμίνα. Αντίθετα, η Μαρίνα συνεχίζει να δείχνει ψύχραιμη, αν και είναι διχασμένη με όσα ακούει, μιας και όσα ήξερε μέχρι τώρα ανατρέπονται. Οι δύο πλευρές ακονίζουν τα βέλη στη φαρέτρα τους, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της. Πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα, σε μία μάχη που θα έχει μόνο έναν νικητή...

Σύμφωνα με τα spoilers ο Αστέρης αθωώνεται και η Αργυρώ παλεύει ανάμεσα στον πόνο γιατί θεωρεί ότι δεν δικαιώθηκε ο θάνατος του αδελφού της αλλά και την ικανοποίηση ότι ο άνθρωπος που είχε ερωτευτεί δεν ήταν φονιάς

 

 

 

Με τον Δημήτρη Μπάση και το τραγούδι «Τ’ Ανίκητα», στο οποίο συμμετέχει ο Θανάσης Βασιλόπουλος, συνεχίζονται οι μοναδικές μουσικές στιγμές που μας χαρίζει ο Νίκος Τερζής μέσα από το soundtrack της τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός». Τους στίχους υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας. 

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους πιο καταξιωμένους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του, μας χαρίζει με τη χαρακτηριστική χροιά του ένα τραγούδι που συνδυάζει σύγχρονα και παραδοσιακά μουσικά στοιχεία. Την εξαιρετική ερμηνεία συνοδεύει με τον δικό του αριστοτεχνικό τρόπο ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο μοναδικός σολίστ και πιο σημαντικός κλαρινετίστας της γενιάς του.

Το τραγούδι «Τ’ Ανίκητα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό music video, με τους δύο καλλιτέχνες και θεαματικά εναέρια πλάνα από τα Ζαγοροχώρια, που γυρίστηκε υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός», Κώστα Κωστόπουλου.

Το νέο τραγούδι κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού, μέσα από την πρώτη του τηλεοπτική μετάδοση, το βράδυ της Δευτέρας 4 Απριλίου, καθώς «έντυσε» το φιλί του Σταύρου και της Αργυρώς, του νέου, αλλά δύσκολου, έρωτα στην υπερεπιτυχημένη σειρά που προβάλλεται από τον Alpha.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»