Καραγκούνιας: Tο βίντεο της κόρης του - Τα τρυφερά του λόγια για τον πατέρα του!

 

Συγκλονίζει η Ναυσικά: Τα οικονομικά προβλήματα και ο εθισμός του πατέρα της στα ναρκωτικά - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Σκότωσαν τον πατέρα μου κι η μάνα μου μας γέννησε τέσσερις μέρες μετά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε μια εξομολόγηση πέρασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor κι αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του.

«Είναι μεγάλη η ιστορία μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο στην Κρήτη, αφού η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μητέρα μου και 19 ο μπαμπάς μου. Ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιος τον σκότωσε και η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία τους.

Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια. Δουλεύει μέχρι και σήμερα».

 

 

 

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι λογικό, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας μετά την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. 

Οι συμπαίκτες του, τόσο της ομάδας του όσο και της Κόκκινης ομάδας δήλωσαν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, με τους Μπλε να παραδέχονται πως έχουν λυπηθεί πολύ με μία τέτοια εξέλιξη και πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κάνουν τον Τάκη να ξεπεράσει το πένθος του.

Ο Καραγκούνιας, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα, αποφάσισε και ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα για το τελευταίο "αντίο", παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της παραγωγής του πρότειναν να επιστρέψει μετά ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Το μόνο που ζήτησε ήταν να μιλήσει με την 12χρονη κόρη του στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και μαζί πήραν και την απόφαση να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο αφού έτσι και αλλιώς δεν θα προλάβαινε την κηδεία του πατέρα του.

 

 

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για άγνωστες πτυχές της ζωής της που λίγοι γνωρίζουν. 

Η εντυπωσιακή καλλονή της ομάδας των Κόκκινων θέλησε να μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και για τον εθισμό του πατέρα της στα ναρκωτικά, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Η Ναυσικά, με δάκρυα στα μάτια θυμήθηκε την παιδική της ηλικία που ήταν μέσα στην φτώχια όπως είπε.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά. Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μία οικογένεια πολύ φτωχή.

Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν πάντα απών και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα».

 

 

Γυαλιά καρφιά στο Survivor ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Σπύρος ξεκίνησε με αιχμές για τον Κωνσταντίνο και στη συνέχεια επικράτησε χαμός: «Ήρθες εδώ για να δημιουργήσεις με ένταση, ίντριγκες κι αυταπάτες ταραχή σε μια ομάδα με ισορροπία… Δεν σε πιστεύει κανείς… Πολλά παιδιά προσπαθήσαμε να συνετίσουμε τον Κωνσταντίνο με την ομάδα, επειδή παραφέρεται με ασέβεια κι αγένεια. Η αγενής προσωπικότητά σου σε κάνει να είσαι ψεύτης κι αγενής; Ντρέπομαι ότι ήρθες εδώ να παρουσιαστείς και εκθέτεις τη μητέρα σου τόσο απροκάλυπτα. Απαράδεκτε.»

Από την άλλη ο Εμμανουήλ είπε: «Έχω καταλάβει πολύ καλά το χαρακτήρα του Μαρτίκα. Είναι ένας άνθρωπος που πατά επί πτωμάτων και δεν τον ενδιαφέρει αν πονάς. Είναι ψεύτης. Λέω μια ατάκα στον αέρα που λένε οι Άγγλοι κι Αμερικάνου, f…k you. Το είπα στον αέρα κι όχι σε κάποιον προσωπικά… Ηλίθιε. Κοίτα τη μούρη του… Το παίζει φίλος παντού κι από πίσω βρίζει.»

 

 

 

Απίστευτη ένταση επικράτησε στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη στάση του.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος ανέφερε σε συζήτηση ότι κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για την απώλεια του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια. Έπειτα, ο Τάκης πήρε το λόγο κι απασφάλισε εναντίον του: «Έκλαιγα, ήθελα κολυμπώντας να γυρίσω στην Ελλάδα. Ήρθε όλη η ομάδα δίπλα μου εκτός από τον κύριο που τον κοιτούσα κι έκανε ηλιοθεραπεία. Άσε με να μιλήσω ρε. Ως εδώ! Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει. Είναι αναίσθητος. Ήρθε μόνο την ώρα του φαγητού για να φάει τα ψάρια που έπιασα. Μου είπε έμαθα ότι έφυγε χωρίς πόνο και λυπάμαι. Εκείνη τη στιγμή φόρτωσα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος και το λέω με όλο μου το σεβασμό.»

Η ένταση βγήκε εκτός ορίων όταν ο Εμμανουήλ προσπαθούσε να διακόψει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιώργο Κατσαούνη να γκαρίζουν: «Σταμάτα!»

 

 

Μετά από απανωτές νίκες των Κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας, ήρθε η στιγμή για τους Μπλε για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. 

 

 

Μετά το τέλος του αγώνα, η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα καθώς ήθελε πολύ να μιλήσει στη γιαγιά της Ασήμω.

Όμως την ίδια στιγμή, οι Μπλε ξεσπούσαν σε δάκρυα χαράς καθώς μετά από έναν ολόκληρο μήνα θα κατάφερναν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

 

 

Εκείνος που περίμενε περισσότερο από όλους να ακούσουν ειδήσεις από την Ελλάδα ήταν σίγουρα ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας του πατέρα του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος πήρε τον λόγο, είπε ότι η νίκη τους είναι αφιερωμένη στον πατέρα του Τάκη αλλά και στον δικό του πατέρα τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας του αγωνίζονται για τις αρχές τους και τις ηθικές αξίες τους.

 

 

Στο έπαθλο της επικοινωνίας, είδαμε ότι οι Μαχητές είδαν μηνύματα απο τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε μορφή βίντεο, κάτι που έκανε τους περισσότερους να ξεσπάσουν σε κλάματα. Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα του Τάκη, η κόρη του, Ραφαήλια, εμφανίστηκε στην οθόνη να κάνει ιππασία, με το άλογό της.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν η κόρη του του είπε το πόσο πολύ τον αγαπάει, μιας και η φωνή της και το μήνυμά της ήταν εκείνο που ο ίδιος χρειαζόταν, για να νιώσει έστω και λίγο καλύτερα. Μετά το μήνυμα της κόρης του, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Αγάπη μου, σήμερα το μήνυμά σου, συμπίπτει με την είδηση του θανάτου του παππού σου. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπούσε πάρα πόλύ. Θέλω να σου πω να τον θυμάσαι με αγάπη και ότι θα σε σκέφτεται και θα σε προσέχει από εκεί ψηλά. Εγώ θα κάνω τα πάντα για εσένα και θα είμαι πάντα δίπλα σου και όπου βγει.»

 

 

Απόψε, 6 Απριλίου αποχωρεί ακόμα ένας παίκτης από το ριάλιτι επιβίωσης και η αποχώρησή του θα φέρει τα πάνω κάτω! Είναι μία αποχώρηση βόμβα!

Στο συμβούλιο της Κυριακής, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε παμψηφεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στο συμβούλιο της Δευτέρας η ομάδα έπρεπε να ψηφίσει ξανά τον παίκτη που θεωρεί πιο αδύναμο αγωνιστικά και στον τάκο βγήκε η... Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προτάθηκε από τη Σοφιάννα που είχε κερδίσει λίγο πριν την ατομική ασυλία.

Όταν η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο από τον Γιώργο Λιανό για την υποψηφιότητά της, έβαλε τα κλάματα, καθώς συγκινήθηκε με την ιδέα ότι μπορεί να αποχωρήσει.

Όμως η συγκίνησή της έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν τον λόγο πήρε η Βρισηίδα η οποία θυμήθηκε όλα όσα έχουν περάσει μαζί στο παιχνίδι και τόνισε πως δεν θέλει να φύγει καμία από τις δύο από το παιχνίδι.

Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν η Μυριέλλα, αυτή την εβδομάδα ποιος τελικά θα φύγει;

Και μπορεί χθες τα spoilers να έδειχναν ότι αποχωρεί ο Κωνσταντίνος και οι χρήστες του twitter να περιμένουν να αποχωρήσει εκείνος, όμως σύμφωνα πάντα με τα τελευταία spoilers, ο παίκτης που αποχωρεί απόψε είναι η... Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers!

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»