Αποχώρησε από το #MasterChefGR, κυριολεκτικά με τα παπούτσια στο χέρι!

 

#MasterChefGR: Tα... γαλλικά του Γιάννου, η ανατροπή με την κάρτα ασυλίας και η επίθεση στην Βασιλική! - Ο Μάριος «μπέρδεψε» τους κριτές- «Δεν ξέρω αν θέλω να παραμείνω, είμαι 50- 50»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καλεσμένο chef Παναγιώτη Γιακαλή, που έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, βασισμένο στις φρέσκες πρώτες ύλες και στην πλήρη αξιοποίηση των υλικών.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ακολουθήσουν με ακρίβεια τα βήματα της συνταγής, δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές, στις τεχνικές και στις γεύσεις του πιάτου, που καλούνται να αντιγράψουν, ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Η Φανή Ζιώγα, ως νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box, αποφάσισε να προκαλέσει τον Γιάννο Σδούγκα σε μαγειρική μονομαχία για τη διεκδίκηση της μόνιμης κάρτας ασυλίας.

Η ήττα της, την οδήγησε στη Δοκιμασία Αποχώρησης μαζί με την Ελισάβετ Κοντοκώστα, τη Βασιλική Δροσάτου και τον Μάριο Λιόλιο, που παρουσίασαν τις λιγότερο καλές μαγειρικές προσπάθειες.

Ο Γιάννος Σδούγκας παραμένει κάτοχος της μόνιμης κάρτας ασυλίας και καλείται ξανά να αποφασίσει αν θα κάνει χρήση για κάποιον από τους τέσσερις υποψηφίους για αποχώρηση.

Ποια θα είναι η απόφαση του και πώς θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα;

«Όταν δίνεις σε κάποιον αδύναμο την δύναμη καταλαβαίνεις πολλά για εκείνον. Αυτό είναι για την Βασιλική και της το έχω πει και off camera. Όταν πήρε την αρχηγία των Mπλε, υποτίμησε άτομα και μαγειρικά και ψυχολογικά.

Για την κάρτα θα αδικήσω σίγουρα κάποιον και αυτός θα είναι ο Μάριος, γιατί έχω αποφασίσει να δώσω την κάρτα στην Ελισάβετ.» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννος, μιλώντας γαλλικά στην αρχή.

Η Ελισάβετ, μετά από αυτήν την εξέλιξη, ανέβηκε στον εξώστη και κατέβηκε ο Τζόναθαν, που ήταν και ο επόμενος που θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όσον αφορά τα όσα δήλωσε η Βασιλική, εκείνη είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω και θέλω απλά να επικεντρωθώ στην αντιγραφή του πιάτου και να κερδίσω μια καλή βαθμολογία.»

 

 

Το πιάτο που είχαν οι παίκτες να φέρουν σε πέρας είχε σαν βασικό υλικό τον ροφό με κρούστα Aioli, πουρές από πράσινη ελιά, ρολό από ταρτάρ ροφού σε κολοκύθι και σάλτσα.

 

 

 

Στο επεισόδιο της Τρίτης, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους κριτές, μόλις αντίκρυσαν το πιάτο του Μάριου και τον ρώτησαν για το κατά πόσο θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό. 

Από την αρχή του επεισοδίου και λίγο πριν από την έναρξη της δοκιμασίας αποχώρησης, ο Γιάννος πήρε τον λόγο και έκανε την απόλυτη ανατροπή, δίνοντας την κάρτα ασυλίας στην Ελισάβετ και κατεβάζοντας τον Γιάννο από τον εξώστη στην δοκιμασία. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι παίκτες είχε σαν βασικό συστατικό τον ροφό και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό.

Την ώρα που ο Μάριος πήγε στους κριτές ήταν σκεπτικός και ο Πάνος Ιωαννίδης τον ρώτησε αν θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, ανεξάρτητα από το πιάτο που είχε καταφέρει να κάνει. Ο Μάριος του είπε ότι θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, μην δείχνοντας όμως να είναι και απόλυτα σίγουρος. Μάλιστα, σε δηλώσεις του on camera είπε ότι νιώθει πολύ μπερδεμένος και ότι είναι 50-50 για το αν θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, μιας και τον έχει πιάσει κάτι ψυχολογικό.

Μετά την κριτική των παικτών και την βαθμολογία για το απαιτητικό πιάτο, εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Τζόναθαν, αφού όπως φάνηκε η τύχη δεν ήταν με το μέρος του και δεν κατάφερε να βγάλει ένα πιάτο, αντάξιο των μαγειρικών του δυνατοτήτων.

 

 

To trailer 55ου επεισοδίου - Τετάρτη 6.4.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»