Ο Μπόμπαινας έριξε καλαμπόκι στις... «κότες» του #MasterChefGR - H αποχώρηση

 

#MasterChefGR: Έξαλλος ο Χριστόφορος - Στο στόχαστρο η Ελπίδα - Η συγγνώμη στο Γιάννο και ο ψυχολογικός πόλεμος - Εκτός εαυτού η Ελισάβετ: «Αυτό λέγεται bullying»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (29-4), με την έναρξη της ψηφοφορίας, είδαμε την Ελισάβετ να απευθύνει τον λόγο στην Ελπίδα, λέγοντάς της ότι λυπάται που δεν μπορεί να την ψηφίσει για αποχώρηση. 

Μετά από την τελευταία δοκιμασία, από την οποία κρίθηκε η ασυλία, είδαμε ότι η Ελπίδα ήταν η νικήτρια, μιας και ήταν η καλύτερη και στις δυο δοκιμασίες, που είχαν... άρωμα Ιταλίας.

 

 

Η Ελπίδα και η Ελισάβετ ήταν εκείνες που διεκδίκησαν την ασυλία, μιας και ήταν οι δυο, που κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση. Μετά από την νίκη της Ελπίδας, πολλοί δυσανασχέτησαν, μιας και στην ομαδική δοκιμασία είχε φέρει έναν πολύ χαμηλό βαθμό στο πιάτο, που είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας. Aυτό σήμαινε για εκείνους ότι ουσιαστικά, παρά την πολύ κακή της απόδοση, σκέφτηκε και πάλι στρατηγικά και θέλησε να διεκδικήσει την ασυλία και μάλιστα έβαλε και τα δυνατά της.

Όταν έφτασε η στιγμή της ψηφοφορίας, η Ελισάβετ απευθύνθηκε στην Ελπίδα, λέγοντάς της ότι δεν την αντέχει άλλο, μιας και συνεχώς της κάνει συναισθηματικό πόλεμο σε όλα και το μόνο που κάνει είναι να της ζητά συγγνώμη κάθε φορά, λέγοντάς της ότι δεν έγινε και κάτι.

Με τα λεγόμενα της Ελισάβετ συμφώνησαν και η Καλλιόπη και ο Μπόμπενας, οι οποίοι και είπαν ότι το έχουν ζήσει και εκείνοι όλο αυτό και ότι απλά η Ελπίδα είναι διπρόσωπη και την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή της στον διαγωνισμό.

 

 

O Δημήτρης Ταϊρίδης έφερε τα πάνω- κάτω στην ψηφοφορία, μετά από την καταψήφιση της Ελισάβετ, που είχε και το καλύτερο πιάτο στην ομαδική δοκιμασία. 

Μετά την λήξη της ψηφοφορίας, ο Μπόμπενας τα έβαλε με όλους, επειδή ψήφισαν την Ελισάβετ και ξέσπασε απέναντί τους γιατί ουσιαστικά λειτούργησαν στρατηγικά. Μάλιστα, ο Χριστόφορος βγήκε εκτός εαυτού με την συμπεριφορά του Δημήτρη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να του φωνάζει αρκετά έντονα. Στο τέλος και λίγο πριν ο Μπόμπενας αποχωρήσει από την κουζίνα, πέταξε στον Χριστόφορο και στον Νίκο καλαμπόκι και τους αποκάλεσε κότες.

 

 

Μετά από την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας, στην δοκιμασία αποχώρησης οδηγήθηκε η Ελισάβετ και ο Δημήτρης, με τον τελευταίο να αντιδρά αρκετά έντονα με αυτό το αποτέλεσμα. Η δοκιμασία είχε να κάνει με ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών.

 

 

Μετά από την δοκιμασία και την βαθμολογία των κριτών, αλλά και του σεφ, νικητής στη δοκιμασία ήταν ο Μπόμπαινας, με την Ελισάβετ, το golden pin του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχωρήσει.

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ο Μπόμπαινας, καθώς πήγαινε στον εξώστη ξεκίνησε να φωνάζει ότι άλλος θα έπρεπε να βρισκόταν στη θέση της Ελισάβετ, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει: «Φτάνει τώρα, έλα»

 

 

 

To trailer 70ου επεισοδίου - Δευτέρα 2.5.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»