Μακελειό - Πιάστηκαν στα χέρια και αποβλήθηκαν από το συμβούλιο Άρης & Τάκης

 

Έπιασε και επίσημα πάτο τo #SurvivorGR –  Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχωρήση έφεραν αδιανόητο καυγά! Στα χέρια οι παίκτες - Ο Εμμανουήλ έχει βαλθεί να… καταστρέψει τον γάμο του Σοϊλέδη: «Ο κουμπάρος την κουμπάρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει βαλθεί να βάλει φιτιλιές στον γάμο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο προχθεσινό (17/4) επεισόδιο, είδαμε τον παίκτη της Μπλε ομάδας να δηλώνει πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στον Άρη και την Σοφιάννα, ενώ χτες (18/4) έβαλε στο στόχαστρο και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία θα είναι μία από τις κουμπάρες στον γάμο του ποδοσφαιριστή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Καλώς ήρθατε για ακόμη μια φορά στα νέα του Άγιου Δομίνικου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για το Survivor 2022. Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα… Ο Άρης τώρα τελευταία, από την ένωση και μετά είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Και πρόσθεσε:«Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια – την Ναυσικά και την Σοφιάννα – και να δω ο Άρης που θα γυρίσει λίγο τη ζυγαριά. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει και η παροιμία… ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα. Δεν ξέρω, θα δούμε τις επόμενες μέρες».

 

 

Η Βρισηίδα συνεχίζει να κατακεραυνώνει την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε με εντάσεις και «καρφιά». Για ακόμη μία φορά η Βρισηίδα έβαλε στο στόχαστρο την Ναυσικά και πέταξε τα βέλη της στην πρώην συμπαίκτρια της.

Αφορμή στάθηκε η προθεσινή (17/4) ψηφοφορία της Κόκκινης Ομάδας, η οποία ανέδειξε για πρώτο υποψήφιο τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η Βρισηίδα δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τα όσα έγιναν και δήλωσε:«Όπως έχω καταλάβει η Τζο είναι μία αντίστοιχη Βρισηίδα, δεν την θέλουν από την Κόκκινη Ομάδα, η κλίκα και την ψηφίζουν συνέχεια».

Και πρόσθεσε: «Η Ναυσικά είναι πολύ καλή παίκτρια στο να παίζει στρατηγικά, μόνο αυτό μπορεί να κάνει. Έδωσε τον Κατσαούνη για να προστατεύσει τον εαυτό της και κανέναν άλλο».

 

 

Η ρήξη στην σχέση Ασημίνας Χατζηανδρέου και Γιώργου Κατσαούνη όσο πάει και δυναμώνει.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Κατσαούνη, ήταν μια ακόμα αιτία για τη ρήξη της σχέσης του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο αγρότης την κατηγόρησε για πισώπλατες μαχαιριές και στρατηγικές κινήσεις εναντίον του, βρίσκοντας μάλιστα και την υποστήριξη στο πρόσωπο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Οι τρεις παίκτες τσακώθηκαν μεταξύ τους καθώς ο ένας κατηγορούσε τον άλλον και αυτό έκανε την Ασημίνα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ωστόσο τα δάκρυα δεν συγκίνησαν τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

 

 
 
 

Απογοητευμένος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor από το γεγονός πως τον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Λάδι στη φωτιά έβαλε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία του ανέφερε ότι δεν είναι ο χειρότερος αγωνιστικά από τους υπόλοιπους.

«Ξυπνώ σήμερα κι είμαι υποψήφιος. Πιστεύω ότι γίνεται συνωμοσία μεταξύ της Σταυρούλας, της Τζο, του Νίκου Γιάννη και της Ασημίνας. Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να βγω υποψήφιος κι από άποψη μαχητικότητας και στο τελικό αποτέλεσμα των νικών γιατί έχω φέρει πολλές νίκες τις τελευταίες εβδομάδες.

Από την Ασημίνα δεν την περίμενα τη ψήφο τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα. Ξέρει κάποια πράγματα που έχουμε πει και πρέπει να μείνω λίγο ακόμα. Είμαι δυνατός ακόμα και μπορώ να δοξάσω τα μέρη για τα οποία παίζω. Περάσαμε πείνες και δεν θυμάμαι να της έχω κάνει προδοσία. Δεν έχει φιλικό επίπεδο, κοιτά να φτάσει στον τελικό… Προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις … που δεν ισχύουν» ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης

 
 
 

 

Ο τραυματισμός της Ασημίνας τρομοκράτησε τους παίκτες.

Ο στίβος μάχης ήταν άκρως απαιτητικός καθώς οι παίκτες έπρεπε να περάσουν εμπόδια και να έχουν στόχο.

 

 

Έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, η Ασημίνα είχε έναν άσχημο τραυματισμό, ο οποίος μάλιστα θύμισε το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας χτύπησε τον αστράγαλο της και άρχισε να φωνάζει από τους πόνους.

Αμέσως οι παίκτες και γιατροί έτρεξαν δίπλα της για να την βοηθήσουν και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις.

Η Ασημίνα την ώρα που ήταν πεσμένη στο έδαφος φώναζε:«Δεν θέλω άλλο, θέλω να πάω σπίτι μου».

 

 

Το αγώνισμα τα είχε όλα. Εντάσεις, τραυματισμούς και πολύ πείσμα.

Τελικά αυτοί που το ήθελαν περισσότερο και κέρδισαν ήταν οι...

 

 

Η Ασημίνα μιλάει για τον τραυματισμό της

 

 

Ναυσικά για Ασημίνα: «Αποφάσισα να βγάλω στη φόρα κάποια από τα άπλυτά της»

 

 

Ο Κωνσταντίνος ζητάει και πάλι από τους συμπαίκτες του να μην τον ψηφίσουν

 

 

Αγώνας Ατομικής Ασυλίας 

 

 

Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και οι παίκτες της Μπλε ομάδας κλήθηκαν να επιλέξουν τον δεύτερο και τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι περισσότεροι παίκτες ψήφισαν την Βρισηίδα και την Σοφιάννα, ενώ ο Σπύρος δήλωσε πως ψήφισε την Σοφιάννα γιατί δεν στήριξαν την συμπαίκτρια τους.

 

 

Έτσι λοιπόν μετά τον Γιώργο Κατσαούνη, επιλέχθηκε η Σοφιάννα και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη.

 

 

Η Ναυσικά, η οποία είχε κερδίσει κι εκείνη την ατομική ασυλία υπέδειξε την Τζο.

 

 

Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον και αναστάτωσε το συμβούλιο ήταν ο άγριος τσακωμός ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δύο άντρες ανέβασαν τους τόνους με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε ο Τάκης.

Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με  ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;». «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης. Εκείνη τη στιγμή επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα κι έβγαλε έξω τόσο τον Άρη όσο και το Τάκη, που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»