Ποιος αληθινός σταρ έρχεται πασχαλιάτικα στο MYMALL Limassol;

 

Αυτό το Πάσχα το MYMALL Limassol αποφάσισε να το αφιερώσει στις στιγμές που μας έλειψαν τα δύο τελευταία χρόνια και να υπενθυμίσει σε μικρούς και μεγάλους το πως όταν η σύνδεση με το μικρό παιδί μέσα μας διατηρείται ζωντανή, τότε ο κόσμος γίνεται ένα μοναδικό μυστήριο έτοιμο προς ανακάλυψη, ενώ το ουσιαστικό νόημα της Ανάστασης εμπεριέχεται στην αγάπη και στη χαρά που αποτυπώνεται στα φωτεινά χαμόγελα των αγαπημένων ανθρώπων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έτσι το MYMALL Limassol παρουσιάζει μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που θα μετατρέψουν το εμπορικό της Λεμεσού στον προορισμό που αναζητούν όλοι από κάθε γωνιά της Κύπρου, για να περιηγηθούν μέσα στις άγιες μέρες του Πάσχα.

Το πασχαλινό καλάθι που προσφέρει δωρεάν προς το κοινό το MYMALL Limassol περιλαμβάνει τα πάντα από διασκεδαστικές παραστάσεις με ένα ταξίδι πασχαλινής περιπέτειας και μυστηρίου με τον Bugs Bunny, ως αρχιντεντέκτιβ οδηγό, μέχρι εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης με κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων, παζαράκια και πολλές εκπλήξεις με δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Στο foodcourt του MYMALL Limassol, στον πρώτο όροφο με ελεύθερη είσοδο ένα απόλυτο πασχαλινό σκηνικό έχει στηθεί προκειμένου να βιώσουν μικροί και μεγάλοι μια διαδραστικά συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη μυστήριο, χορογραφία, χαμόγελα χαράς και ανεπανάληπτη διασκέδαση.

Η τελική αποκάλυψη θα συνοδεύεται από αναμνηστική φωτογραφία μαζί με το δώρο της εμπειρίας που θα διδάξει στα παιδιά τις αξίες της φιλίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της παρέας μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια απέναντι στον Covid-19 έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν τις εκδηλώσεις και οι γονείς να παρακολουθούν το διασκεδαστικό ταξίδι χωρίς έγνοιες και ανησυχία.

Ενδεικτικό του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο MYMALL Limassol είναι το παρακάτω πρωτότυπο κάλεσμα προς όλους τους φίλους της περιπέτειας σε όλη την Κύπρο: Ένα Πάσχα πιο λαμπρό, με λαγό για οδηγό στου MYMALL το σκηνικό.

Ο Bugs Bunny θα είναι εκεί με λαμπάδα φοβερή και ντεντέκτιβ στη σκηνή!

Το μυστήριο καρτερά για να αρχίσει η χαρά και του Πάσχα τα καλά! Σκανδαλιάρης και σπιρτόζος ο Bugs Bunny ο λαγός ήρθε στο Mymall να γίνει στο μυστήριο κυνηγός! Με Κλουζώ μα και Κλουβιώ το πασχαλινό αβγό θα ‘ναι διαφορετικό!

Ο Bugs Bunny ξεκινά της λαμπρής να βρει ξανά τα αρχαία μυστικά! Στο Mymall με μια λαμπάδα με λεμεσιανή καντάδα ίσως βρει το μυστικό μέσα στο εμπορικό! Αχ Bugs Bunny λίγο τρέξε το μυστήριο με φως φέξε, μήπως βρούμε την αρχή για να κάνουμε λαμπρή!

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος ανατρέξτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://mymall.com.cy/newsfeed/

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»