Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Απρίλιος 2022

Πώς θα είναι ο Απρίλιος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Κριός

Απόλαυσε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και επιθυμίας να προσελκύσεις τα φώτα της δημοσιότητας όσο ο Ήλιος διασχίζει το δικό σου ζώδιο και που φέρνει ζωτικότητα. Ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα η νέα Σελήνη πραγματοποιείται επίσης στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσεις έναν φιλόδοξο στόχο που ίσως σχετίζεται με την επαγγελματική σου πορεία ή τη γενική ευημερία σου. Η πνευματική σου ευεξία ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στην Αφροδίτη και στον κυβερνήτη σου Άρη που περνάει μέσα από τη ζώνη της πνευματικότητάς σου, από τις 5/4 έως τις 2/5 και από τις 14/4 έως τις 24/5 αντίστοιχα. Τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν, ωστόσο η ηλιακή έκλειψη στα τέλη του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να ανανεώσεις το βιογραφικό σου στοχεύοντας ψηλότερα. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση έχεις τη δυνατότητα να την απολαύσεις και να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εάν είσαι μόνη, αφιερώνεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου και απολαμβάνεις τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προκύψουν και ευχάριστες γνωριμίες.

Ταύρος

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της πνευματικότητάς σου εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου βαθιά μέσα σου. Με τη νέα Σελήνη στο ξεκίνημα του μήνα στην ίδια ζώνη, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να διοχετεύσεις όσα έμαθες για βαθιά ριζωμένα συναισθήματα σε ένα νέο μονοπάτι. Η κοινωνική Αφροδίτη και ο κυβερνήτης σου θα βρίσκεται στον τομέα της φιλίας σου από τις 5/4 έως τις 12/5 διευκολύνοντας τη σύνδεση με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Ο Ερμής στις 10/4 μετακινείται, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη στις σκέψεις και τα λόγια σου. Γίνε πιο ευέλικτη στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα τέλη του μήνα όταν η πρώτη ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Η άνοιξη και το καλοκαίρι σου ταιριάζουν πολύ για αυτό και η ερωτική σου διάθεση σου ανεβαίνει. Μικρές αποδράσεις με τον αγαπημένο σου θα ενισχύσουν και θα δυναμώσουν τη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου και θα εντυπωσιάζεις τους πάντες.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο να διασχίζει τον τομέα της φιλίας σου μέχρι 19/4 η κοινωνική σου ζωή είναι έτσι όπως ακριβώς σου αρέσει. Εξαιρετικά πολυάσχολη και γεμάτη από νέες γνωριμίες και προσωπική απόλαυση. Με το διεγερτικό νέο φεγγάρι τις πρώτες μέρες του μήνα θα λάβεις το πράσινο φως για ένα καταιγισμό ιδεών ή να ξεκινήσεις κάτι νέο και ομαδικό. Ό,τι κι αν θέλεις να πραγματοποιήσεις τώρα μπορεί να είναι μια σημαντική ευκαιρία να προχωρήσεις και να δεις τα πολυπόθητα αποτελέσματα στους επόμενους έξι μήνες. Στις 10/4 ο Ερμής θα περάσει στον τομέα της πνευματικότητάς σου και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου χαλαρώνουν. Διατήρησε τις δυνάμεις σου και προστάτευσε τον εαυτό σου έτσι ώστε να προετοιμαστείς για τη δική σου σεζόν τον επόμενο μήνα. Έχετε τη διάθεση με τον ερωτικό σύντροφό σου να βελτιώσετε και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας και έτσι με την προσπάθεια και των δυο τα πράγματα σαφώς είναι καλύτερα. Αν είσαι μόνη, με την αυξημένη κοινωνικότητά σου δεν θα πλήξεις ούτε λεπτό. Οι νέες γνωριμίες φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσες έως συναρπαστικές.

Καρκίνος

Είτε στέλνεις το βιογραφικό σου, είτε υπάρχει μια συναρπαστική επαγγελματική πρόταση ή συζητάς με παλιούς συνεργάτες και συναδέλφους για πιθανές ευκαιρίες. Η νέα Σελήνη της 1ης Απριλίου θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι και να ικανοποιήσει ένα μακροχρόνιο επαγγελματικό όνειρο. Η συνεργασία με άλλους θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στον τομέα φιλίας και δικτύωσης στις 10/4 όπου θα παραμείνει έως τις 20/5. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας και ο Ποσειδώνας ο πλανήτης της πνευματικότητας, ζευγαρώνουν στον τομέα της περιπέτειας σου ξεκινώντας έναν κύκλο και θα μπορέσεις να βελτιώσεις το σύνολο των δεξιοτήτων σου, να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, να απολαύσεις περισσότερη προσωπική ανάπτυξη και να βελτιώσεις τη δημιουργικότητα σου κατά τη διάρκεια αυτής της μακροπρόθεσμης φάσης. Γύρω στις 16/4 όταν πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ αυτού που χρειάζεσαι από την ιδιωτική και δημόσια ζωή σου. Το να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή είναι το κλειδί για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Λέων

Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο Ήλιος που ενισχύει τη ζωτικότητα, ο κυβερνήτης σου, βρίσκεται στον τομέα της περιπέτειας σου, προτρέποντας σε να απομακρυνθείς από οτιδήποτε εγκόσμιο και πολύ άνετο. Θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου, να μάθεις, ίσως να μείνεις και έκπληκτη από μια εμπειρία που σου ανοίγει τα μάτια, είτε σχετίζεται με ένα ταξίδι είτε με εκπαίδευση. Η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα του μήνα μπορεί να σε εμπνεύσει να δεσμευτείς σε ένα εντελώς νέο σχέδιο, να θελήσεις να ακολουθήσεις ένα διαδικτυακό μάθημα ή να πραγματοποιήσεις κάτι που ονειρεύεσαι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Αφροδίτη περνά στη συναισθηματική και σεξουαλική σου ζωή από τις 5/4 έως τις 2/5. Όταν ο τυχερός Δίας ζευγαρώνει με το μυστικιστικό Ποσειδώνα να ξέρεις ότι βαδίζεις σε ένα μακροπρόθεσμο κύκλο στον οποίο οι πιο στενοί δεσμοί σου μπορούν να αποτελέσουν πηγή απίστευτης πνευματικής έμπνευσης. Καθώς ο Ήλιος με αυτοπεποίθηση διασχίζει τον τομέα της καριέρας σου από τις 19/4 έως τις 20/5 θα τραβήξεις τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή ανώτερων σου περισσότερο από το συνηθισμένο.

Παρθένος

Η εποχή του Κριού χάρη στον γεμάτο αυτοπεποίθηση Ήλιο στον τομέα της συναισθηματικής και σεξουαλικής σου οικειότητας σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, σου παρουσιάζονται ευκαιρίες να θέσεις μια ισχυρή πρόθεση σχετικά με τους κοντινότερους και αγαπημένους σου δεσμούς. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν νέο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να χτίσεις πραγματικά ένα μέλλον. Μόλις ο κυβερνήτης σου Ερμής μετακομίσει στον τομέα της περιπέτειας σου ενισχύεται η επιθυμία σου να μάθεις και να φιλοσοφήσεις με άλλους. Η Πανσέληνος γύρω στις 16/4 στον τομέα των χρημάτων σου, θα μπορούσε να προσφέρει κρίσιμες συνειδητοποιήσεις σχετικά με το πως διαχειρίζεσαι τα οικονομικά ή το κατά πόσο εισπράττεις αυτά που πραγματικά αξίζεις ή το πως να τα διεκδικήσεις. Ο τυχερός Δίας συναντιέται με τον πνευματικό Ποσειδώνα στον τομέα της συνεργασίας σου κι έτσι μπορείς να βάλεις τα θεμέλια για μια ενισχυμένη πνευματική εκπλήρωση των επιθυμιών σου που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ζυγός

Η εποχή του Κριού στρέφει την προσοχή σου στις σχέσεις σου περισσότερο από το συνηθισμένο, επειδή ο Ήλιος περνάει μέσα από τη ζώνη της συνεργασίας σου, τονίζοντας κάθε σχέση: ρομαντική, πλατωνική ή επαγγελματική. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται επίσης στον ίδιο τομέα, υπογραμμίζοντας την ετήσια ευκαιρία σου να ορίσεις μια ισχυρή πρόθεση σχετικά με τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους. Και ενώ ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη που προσανατολίζεται στις σχέσεις, κινείται στη ζώνη της καθημερινής ρουτίνας από τις 5/4 έως τις 2/5, θα σκεφτείς πως μπορείς να εξυπηρετήσεις ή να ευχαριστήσεις τους αγαπημένους σου. Οι συζητήσεις γύρω από αυτά τα θέματα θα εστιαστούν ακόμη περισσότερο από τις 11 έως τις 29/4. Η Πανσέληνος γύρω στις 16/4 απαιτεί την προσοχή σου κυρίως στα εργασιακά, στις επαγγελματικές υποθέσεις, αλλά και στα περιουσιακά στοιχεία. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον αγαπημένο σου και η σχέση σας θα ανθίσει. Οι δικές σου ανασφάλειες και μόνο μπορεί να δημιουργήσουν μικρά προβλήματα ή και συγκρούσεις. Αν είσαι μόνη, το φλερτ γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου. Τώρα στο χέρι σου είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Σκορπιός

Ο Ήλιος με αυτοπεποίθηση κινείται στον τομέα της καθημερινής σου ρουτίνας, ενισχύοντας τη δραστηριότητα γύρω από την ευεξία και τις καθημερινές ρουτίνες. Την 1η Απριλίου θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο έντονη η εστίαση σε αυτόν τον τομέα με τη νέα Σελήνη. Η παιχνιδιάρικη διάθεση, η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός που ένιωσες την περίοδο των Ιχθύων δεν έχουν τελειώσει ακόμη, γιατί η γλυκιά Αφροδίτη κινείται στον τομέα του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης σου από τις 5/4 έως τις 2/5, καθώς και ο Άρης ένας από τους συγκυβερνήτες σου συμμετέχει σε αυτό το πάρτι από τις 14/4 έως τις 24/5. Οι ικανότητες και η αποφασιστικότητα σου στα εργασιακά ενισχύονται αρκεί να διώξεις το άγχος. Η αντιμετώπιση των οικονομικών ή η βελτίωση τους προς το τέλος του μήνα είναι ευκολότερη. Στα αισθηματικά ο μήνας κρύβει εκπλήξεις ευχάριστες και δυσάρεστες, για αυτό και θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες κυρίως αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Εάν είσαι μόνη, με τις νέες γνωριμίες έχεις την τάση τη μια να ενθουσιάζεσαι και την ίδια στιγμή να απογοητεύεσαι. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και ο καθένας να δείξει τις πραγματικές προθέσεις και χαρακτήρα του.

Τοξότης

Όσο διαρκεί η περίοδος του Κριού η διασκέδαση και το φλερτ, η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός δεν θα λείπουν από την καθημερινότητά σου, κάτι που ταιριάζει στη φλογερή προσωπικότητά σου. Το νέο φεγγάρι την 1η κιόλας του μήνα πραγματοποιείται ακριβώς στον ίδιο τομέα, οπότε αν σκέφτεσαι ένα καλλιτεχνικό έργο στο οποίο θα ήθελες να βουτήξεις και να ανανεώσεις την κοινωνικότητά σου, είναι μια ευκαιρία να το προσπαθήσεις. Η Αφροδίτη μετακινείται στις αρχές του μήνα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις αλλά και να πάρεις αποφάσεις που πιθανά μέχρι πρόσφατα να φοβόσουν ή και να απέφευγες. Με κυβερνήτη σου τον τυχερό Δία να ζευγαρώνει με τον πνευματικό Ποσειδώνα, ξεκινά ένας εμπνευσμένος κύκλος που θα διαρκέσει πολύ. Θα σκεφτείς τις ρίζες, τη φωλιά σου και τον τρόπο να αντλήσεις περισσότερη ικανοποίηση. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να σου βάλει το ζιζάνιο για καθημερινές υποχρεώσεις και τη φυσική σου κατάσταση. Η Ηλιακή έκλειψη στα τέλη του μήνα πιθανά να σε υποχρεώσει να αντιμετωπίσεις περίπλοκες καταστάσεις στα εργασιακά. Νέες γνωριμίες και εντυπωσιακές εξελίξεις προβλέπονται στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερος

Όντας τόσο απορροφημένη στους στόχους σου μπορεί να είναι δύσκολο να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να απολαύσεις τη θαλπωρή της οικογενειακής σου ζωής, όμως με την εύνοια του Ήλιου να διασχίζει αυτόν τον τομέα καταφέρνεις να το κάνεις. Η νέα Σελήνη την 1η Απριλίου σου δίνει την ευκαιρία να πας προς τα μέσα σου και να αποκτήσεις σαφήνεια γύρω από το τι θέλεις να κάνεις πραγματικά. Είναι καιρός να ξεκινήσεις ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στο οποίο θα αισθάνεσαι πιο ισορροπημένη στο να συνδυάσεις την επαγγελματική σου πορεία και ταυτόχρονα να φροντίσεις και τη συναισθηματική σου ευεξία. Η γλυκιά Αφροδίτη ο πλανήτης των σχέσεων κινείται στη ζώνη της επικοινωνίας σου από τις 5/4 έως τις 3/5 και το να μοιράζεσαι τις σκέψεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα έρχεται φυσικά και εποικοδομητικά. Ο Ερμής από τις 10/4 θα γλιστρήσει στον τομέα του ρομαντισμού σου. Αναμφίβολα λαχταράς περισσότερες ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου και να εμπιστευτείς τις καλλιτεχνικές σου παρορμήσεις. Η έκλειψη Ηλίου στο τέλος του μήνα φέρνει αλλαγές σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο κι έτσι προετοιμάσου να αγκαλιάσεις μια αλλαγή. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου.

Υδροχόος

Ενώ ο Ήλιος που φέρνει τη ζωντάνια διασχίζει τη ζώνη επικοινωνίας σου, η περιέργεια σου εκτινάσσεται στα ύψη και η κοινωνική σου ζωή είναι πιο ευχάριστη και πιο δημιουργική. Πιθανότατα είχες πολλές προσκλήσεις για να συναναστραφείς με ήδη υπάρχοντες φίλους και σύντομα θα κάνεις κι άλλες, καθώς η νέα Σελήνη την 1η του μήνα πέφτει και συμπίπτει στον ίδιο τομέα. Επιπλέον αν σκέφτεσαι να αλλάξεις τη ροή του εισοδήματος σου ή να μάθεις περισσότερα για τις αγορές ή τις επενδύσεις μπορεί να γίνει πιο οργανωμένα τώρα, καθώς η Αφροδίτη από τις 5/4 περνά στον τομέα των οικονομικών σου. Η Πανσέληνος στις 16/4 πραγματοποιείται στον τομέα της περιπέτειας σου και οι ίδιες παλιές ρουτίνες θα μπορούσαν πραγματικά να αρχίσουν να σε επηρεάζουν συναισθηματικά. Ταρακούνησε τα πράγματα εξερευνώντας το πως θα μπορούσες να αποκτήσεις δεξιότητες που θα σε προετοιμάσουν για μια νέα επαγγελματική πορεία. Η Ηλιακή έκλειψη πέφτει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας κι έτσι μπορείς να έχεις μέσα από τα κοντινά σου πρόσωπα την αίσθηση θεραπείας και αισιοδοξίας για το μέλλον. Χτίσε τις βάσεις για να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και απόφυγε μικρές στιγμές έντασης. Εάν είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται νέες γνωριμίες. Φρόντισε να περνάς καλά και να φλερτάρεις χωρίς να επενδύεις συναισθηματικά. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει μικρά σημάδια βελτίωσης.

Ιχθείς

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των χρημάτων σου και η εστίαση σου μετατοπίζεται στην αύξηση του εισοδήματος σου. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον ίδιο τομέα και μπορείς να θέσεις έναν ισχυρό σχετικό στόχο. Είτε αισθάνεσαι ότι τα ταλέντα και η ενέργεια σου δεν εκτιμώνται όπως θα έπρεπε, είτε είσαι έτοιμη να ανεβάσεις τους ρυθμούς και τους στόχους στα εργασιακά, αυτή είναι μια δυναμική στιγμή για να αποκτήσεις σαφήνεια και να αναλάβεις δράση. Ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο στα μέσα του μήνα και ενώ η ενέργεια σου ανεβαίνει και αποδίδεις καλύτερα και πιο παραγωγικά, το άγχος μπλοκάρει τις κινήσεις σου. Με την Ηλιακή έκλειψη στο τέλος του μήνα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή σε νέες συμφωνίες και καθήκοντα που αναλαμβάνεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου για ένα μεγάλο κομμάτι του μήνα η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση άσε τη φαντασία σου να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα και εξομολογήσου τα συναισθήματα σου. Μην επιτρέψεις σε καμιά περίπτωση το άγχος της καθημερινότητα σου να επηρεάσουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου. Η Αφροδίτη σου υπόσχεται πολλά περιπέτειες αλλά και δεσμεύσεις.

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»