Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (09/03/22) από το #SurvivorGR

 

Δεν δίνει... άφεση αμαρτιών η Ασημίνα στη Σταυρούλα: «Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί» - Η Κάτια μίλησε για τα παιδικά χρόνια στην Ουκρανία και δάκρυσε! Γνωρίζει για τον πόλεμο; - Η στιγμή του τραυματισμού της Ευρυδίκης! Ζαλίστηκε και αιμορραγούσε! - Η συνομιλία του Σοϊλέδη με την Αντωνά: «Ετοίμασε τον γάμο μας όπως τον έχεις ονειρευτεί»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στην Mπλε ομάδα μετά την ήττα δύο αγώνων ασυλίας και την υποψηφιότητα τριών παικτών των Μαχητών. 

Λάδι στη φωτιά έχει ρίξει και η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Σταυρούλα. Η Ασημίνα έμαθε για το υποτιμητικό ποστ που είχε κάνει η Σταυρούλα για εκείνη λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, το οποίο αν και κατέβασε σχεδόν αμέσως, πρόλαβαν κάποιοι να απαθανατίσουν και να αναπαραγάγουν στα media.

Έτσι, η Ασημίνα έμαθε ότι η Σταυρούλα την τρόλαρε με άσχημο τρόπο για το γεγονός ότι κλαίει συχνά. Η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια λοιπόν θύμωσε με αυτό τον σχολιασμό της Σταυρούλας την οποία θεωρούσε φίλη της καθώς γνωρίζονταν όταν προπονούνταν μαζί στον στίβο.

Το γεγονός ότι η Σταυρούλα δεν πήγε ποτέ να της το εκμυστηρευτεί αλλά το έμαθε από παίκτη της αντίπαλης ομάδας, κάτι που την ενόχλησε ακόμα περισσότερο.

Η Ασημίνα κλήθηκε να μιλήσει γι' αυτό λίγο πριν τον αγώνα, όμως η ίδια δεν έδειξε να έχει ξεχάσει την όλη παρεξήγηση με τη Σταυρούλα. Αντίθετα, όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα της Σταυρούλας προς αποχώρηση από τη Μέη, η Ασημίνα έδειξε να μην έχει συγχωρέσει ούτε στο ελάχιστο τη συμπαίκτριά της.

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο προέβη σε μία πολύ συγκινητική διήγηση για τα παιδικά της χρόνια στην Ουκρανία απ' όπου κατάγεται. 

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996. Ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Πρώτα ήρθε η μαμά μου, ακολούθησα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου.

Δεν ήξερα ελληνικά. Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός» είπε με χιούμορ αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Και συνέχισε μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για τη μητέρα της: «Αν εγώ είμαι μια φορά μαχήτρια, η κυρία Ναταλία είναι πολύ περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι ή ότι δεν αντέχω εδώ στο Survivor σκέφτομαι και λέω στον εαυτό μου, “κοριτσάκι μου κάτσε στα αυγά σου γιατί αυτό που περνάς είναι πανηγύρι μπροστά σε αυτό που πέρασε η μαμά σου ερχόμενη στην Ελλάδα».

Άγνωστο παραμένει αν η εξομολόγησή της αυτή έγινε επειδή ίσως ενημερώθηκε για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία ή πρόκειται απλά για τη διάθεσή της να μιλήσει για τον εαυτό της ώστε να τη γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος.

 

 

Ένα χτύπημα στο κεφάλι την ώρα που αγωνιζόταν, έκανε την Ευρυδίκη να ζαλιστεί έντονα και να καταρρεύσει!

Όμως, σχεδόν αμέσως ανταποκρίθηκε στους συμπαίκτες της που ανησύχησαν και έτρεξαν δίπλα της, χωρίς καν να χάσει τις αισθήσεις της. Όμως, από το χτύπημα άνοιξε πληγή και αιμορραγούσε στο κεφάλι. Αμέσως έσπευσαν δίπλα της οι γιατροί οι οποίοι και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα η Ευρυδίκη, όση ώρα περίμενε να της καθαρίσουν την πληγή φώναζε πως ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα απέναντι στην αντίπαλό της η οποία και περίμενε υπομονετικά.

Όταν πλέον η Ευρυδίκη ξαναστάθηκε στα πόδια της, πήραν ξανά θέσεις για να ολοκληρώσουν το ματσάρισμα.

Μάλιστα, από αυτό νικήτρια βγήκε η Ευρυδίκη η οποία δεν χαρίστηκε στην αντίπαλό της λόγω τραυματισμού.

 

 

 

Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κατέκτησαν τη νίκη στο έπαθλο ασυλίας και φυσικά πανηγύριζαν όχι μόνο επειδή θα φάνε ξανά αλλά και γιατί θα μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. 

Το έπαθλο επικοινωνίας ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τους Διάσημους καθώς ήξεραν πως θα μπορούσαν να συνομιλήσουν -για πρώτη φορά από την έναρξη του παιχνιδιού- σε ζωντανό χρόνο με τους δικούς τους ανθρώπους, στενούς συγγενείς ή συντρόφους.

Οι Μπλε, αν κέρδιζαν, θα μπορούσαν να διαβάσουν απλά μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους καθώς έχουν κερδίσει μόλις μία φορά έπαθλο επικοινωνίας.

Σημασία έχει πως οι Διάσημοι έδειξαν μεγαλύτερο δυναμισμό από τους μπλε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν τελικά να υπερισχύσουν.

 

 

 

Έτσι, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο γεύμα, θα είχαν και την ευκαιρία να μιλήσουν απευθείας μέσω μηνυμάτων με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο τέλος του αγώνα, οι Κόκκινοι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τη χαρά τους και πανηγύρισαν έξαλλα ενώ o Άρης αμέσως μετά εξήρε την αγωνιστικότητα της Ευρυδίκης για την οποία είπε ότι ακόμα και την ώρα που χτύπησε στο κεφάλι και ήταν ζαλισμένη, έλεγε και ξαναέλεγε ότι θέλει να παίξει, αρνούμενη να παραδώσει τα όπλα.

Στο... αντίπαλο στρατόπεδο όμως, ο Τάλα θυμωμένος που δεν θα κατάφερνε να έρθει σε επαφή με την αγαπημένη του Βανέσα, άρχισε τα... γαλλικά. 

 

 

Κατά την διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, ο Άρης Σοϊλέδης είχε την δυνατότητα να μιλήσει με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, με την οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν. 

Οι δυο τους είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, κάτι που έχουν αποκαλύψει και οι δυο τους, αφού ο ένας στηρίζει απόλυτα τον άλλον σε οποιαδήποτε απόφαση τους.

Στο επεισόδιο του Survivor είδαμε ότι οι Διάσημοι κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας, με τους παίκτες να μην μπορούν με τίποτα να πιστέψουν ότι θα έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέα τους.

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε με μηνύματα με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, με την οποία είναι έτοιμοι να παντρευτούν και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι μετά το παιχνίδι θα ορίσουν και ακριβή ημερομηνία. Η Μαρία Αντωνά, με την σειρά της, τον στηρίζει συνεχώς και λέει το πόσο περήφανη είναι για εκείνον, που αγωνίζεται συνεχώς με όλη του τη δύναμη.

Η συνομιλία τους ξεκίνησε με τον Άρη Σοϊλέδη να της λέει το πόσο πολύ του λείπει, με εκείνη να του απαντά χιουμοριστικά ότι έχει αδυνατίσει πολύ και με το που γυρίσει «τον περιμένει ο Τσελεμεντές».

Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά του έστειλε και ένα μακροσκελές κείμενο, λέγοντάς του: «Γλυκό μου πλάσμα... Έχω τόση χαρά και άγχος να προλάβω να σου γράψω και να προλάβω να σου πω το πόσο πολύ μου λείπεις...

Το πόσο περήφανη νιώθω για εσένα και το πόσο πλημμυρίζω με συναίσθημα με κάθε σου νίκη, ήττα και αγωνία... Θέλω να ξέρεις πως το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή μας το φέρνουν οι δυσκολίες... Κάθε μέρα να κάνεις μια θετική σκέψη και να σκέφτεσαι το πόσο πολύ σε αγαπάω... Μην ανησυχεις για εμένα, είμαι αντράκι και το ξέρεις».

Στη συνέχεια, ο Άρης της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης, λέγοντάς της: «Μέχρι να γυρίσω, ετοίμασε τον γάμο μας, όπως ακριβώς τον έχεις ονειρευτεί».

Όλοι οι παίκτες της ομάδας απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας σε κλίμα χαράς και παράλληλα συγκίνησης.

 

 

Σύμφωνα με τα spoilers, ο Σάββας Κάλφας είναι αυτός που θα αποχωρήσει

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας