H αποχώρηση στο #MasterChefGR, τα δάκρυα συγκίνησης και η ευγνωμοσύνη!

 

 

Η Ελπίδα έκανε την ανατροπή και έδωσε την ασυλία στην... - Η στοχευμένη στρατηγική της! - Έξω φρενών ο Δημήτρης κάλυψε το πρόσωπό του με τον σκούφο και μαζεύει τις βαλίτσες του: «Είμαι το μαύρο πρόβατο εδώ μέσα, δεν με αγγίζουν όμως»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (8-3) παρακολουθήσαμε την δοκιμασία αποχώρησης, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. 

Από την αρχή του φετινού κύκλου του MasterChef, οι τρεις κριτές είχαν πει πως οι εκπλήξεις θα είναι εκείνες που θα πρωταγωνιστήσουν, κάτι που, μέχρι στιγμής, το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από την δοκιμασία αποχώρησης, η οποία προέκυψε μετά από τα χειρότερα πιάτα του προηγούμενου τεστ δημιουργικότητας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, αυτά ήταν του Γιώργου, της Βασιλικής και της Καλλιόπης.

Οι τρεις τους δήλωσαν από την αρχή απόλυτα έτοιμοι, για να μονομαχήσουν και να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Οι κριτές ρώτησαν, εκείνη την στιγμή την Ελπίδα, η οποία είχε πάρει από τον Βασίλη την κάρτα ασυλίας, για το αν θα την χρησιμοποιήσει. Εκείνη απάντησε αμέσως ότι θα το κάνει για την Καλλιόπη και επειδή το θέλει, αλλά και επειδή κινείται στρατηγικά.

Η στρατηγική της ήταν κατά του Δημήτρη, μιας και το αμέσως χειρότερο πιάτο μετά της Καλλιόπης, ήταν το δικό του.

Η Ελπίδα είπε ότι θέλει να βάλει τον Δημήτρη σε κίνδυνο, μιας και θέλει οι η ομάδα της να αλλάξει επιτέλους αρχηγό, γιατί αυτό είναι που ζητούν όλοι. Μάλιστα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ρίξω τον αρχηγό των Mπλε...»

 

 

Μόλις ο Δημήτρης αντιλήφθηκε ότι θα έπρεπε εκείνος να πάρει την θέση της Πόπης και να μονομαχήσει με τον Γιώργο και την Βασιλική, ξεκίνησε να ξεσπά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε:

«Και να μαγειρέψω ακόμα, δεν πρόκειται να φύγω εγώ σήμερα. Μακάρι να υπάρξει άλλος παίκτης στο MasterChef, που να βάλλεται τόσο πολύ από όλους. Δεν με αγγίζουν καν αυτά που λένε. Οι εντάσεις δεν καταλαβαίνω ποιες είναι. Είμαι μόνος μου εναντίον όλων, οπότε πάμε να παίξουμε. Λέω και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι είμαι το μαύρο πρόβατο του MasterChef»

 

 

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η μαγειρική μονομαχία έκρυβε πολλές ανατροπές, με τον Δημήτρη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Μετά την χρήση της κάρτας ασυλίας από την Ελπίδα, για να τον οδηγήσει στη δοκιμασία τον έκανε έξαλλο και τον πείσμωσε πολύ. Η μονομαχία είχε να κάνει με ετην πιστή αντιγραφή ενός πιάτου, το οποίο είχε σαν βασικό υλικό τα γλυκάδια.

 

 

Ο Δημήτρης είπε ότι μετά από όλα όσα ακούστηκαν δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά σε κανέναν και ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν γυρίσει σπίτι θα είναι να κλειστεί στο δωμάτιό του. Η σκηνή που έκανε το Twitter να οργιάσει στα σχόλια ήταν εκείνη, που ενώ ο Γιώργος και η Βασιλική μιλούσαν μετά το τέλος της δοκιμασίας, εκείνος είχε βάλει τον σκούφο του στο κεφάλι, χωρίς να παίρνει καθόλου μερός.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 Μετά την δοκιμασία, οι κριτές είπαν ότι η καλύτερη προσπάθεια ήταν του Δημήτρη, ο οποίος και γύρισε στο σπίτι, έχοντας στο νου του την δική του στρατηγική. Στο τέλος έμεινε η Βασιλική και ο Γιώργος, οι προσπάθειες των οποίων κρίθηκαν στην λεπτομέρειες. Τελικά, εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος, ο οποίος φέυγοντας θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους. Η Βασιλική, με το που άκουσε ότι ο Γιώργος αποχωρεί, τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια, μιας και οι δυο τους ήταν πολύ κοντά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα όλο αυτό και που γνώρισα και εσάς και άλλους 24 κορυφαίους σεφ. Νιώθω περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ και που έμαθα τόσα πράγματα. Μπορεί στο τεστ δημιουργικότητας να μην το βρήκα και τόσο, αλλά έμαθα ένα σωρό άλλα πράγματα, που με βοήθησαν. Νιώθω πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη και σας ευχαριστώ όλους».

 

 

Άλαλοι έμειναν οι παίκτες του MasterChef με τον Δημήτρη Ταϊρίδη και τις κινήσεις του στο σπίτι.

Συγκεκριμένα ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των κριτών ότι δεν θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό, επέστρεψε στο σπίτι κι έκανε ένα θεατρικό που όμοιό του δεν έχει γίνει ξανά. Εισήλθε στο χώρο με νεύρα, δεν μίλησε σε κανένα από τους συμπαίκτες του κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του. Όλοι απόρησαν για όσα έκανε και γελούσαν αμήχανα γιατί δεν ήξεραν που αποσκοπεί.

Ο Δημήτρης εμφανίστηκε μπροστά τους συμπαίκτες του κι «έδειξε τα δόντια του»: «Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής μάγειρα. μειώνουν τις ικανότητές μου, με προσβάλουν. Με παραγκωνίζουν και πετούν το φαγητό που φτιάχνω. Δηλαδή να μην τα κάνω αυτά στην κάμερα και να λέω γεια σας και πίσω από τις κάμερες πάρε να ‘χεις. Όχι πάρε να ‘χεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες»

Στο τέλος έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του: «Προς όλους. Πόλεμο θέλετε; Πόλεμο θα έχετε!»

 

 

 

To trailer 31ου επεισοδίου - Τετάρτη 9.3.2022

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας