Ασημίνα Vs. Σταυρούλα - Έμαθε για την ανάρτηση που έκανε και την ξεμπρόστιασε

 

#SurvivorGR: Ο Μαρτίκας κατακεραύνωσε τον Ανδρέα: «Λυπάμαι για τη στάση σου» - Χαμός ανάμεσα σε Ασημίνα και Σταυρούλα: «Έχω πέσει από τα σύννεφα» - Σοβαρός τραυματισμός για τον Καραγκούνια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις - Ο κακός χαμός στο συμβούλιο - Ναυσικά εναντίον Μαρτίκα: «Κάνω εμετό, με ταράζεις»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για ακόμη μία φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο παίκτης των Μαχητών θέλησε να εκφράσει τα παράπονά που έχει από τον συμπαίκτη του, Ανδρέα Ματθαιακάκη που μέχρι χθες θεωρούσε φίλο του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κατά την εξέλιξη του χθεσινού συμβουλίου με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέει ότι μόνο η Μέι και ο Σάββας είναι άνθρωποι ειλικρινείς που στέκονται δίπλα του και τους νιώθει δίπλα του. Είναι οι μόνοι που είναι αληθινοί, είναι οι μόνοι που εμπιστεύεται, είναι οι μόνοι άνθρωποι που στηρίζει».

«Ανδρέα μου, κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί. Κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις. Κάθε βράδυ σε σκουντάω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο βλέποντας εφιάλτες, όπως λες. Ανδρέα μου, λυπάμαι για όσα άκουσα χθες στο συμβούλιο. Λυπάμαι για την στάση σου αυτή και πραγματικά λυπάμαι που δεν με συμπεριέλαβες στους ανθρώπους αυτούς που ίσως να είμαι και ο μοναδικός που σε έχει στηρίξει και σε έχει βοηθήσει τόσο πολύ μέσα σε αυτό το παιχνίδι».

 

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αφιέρωσε ένα τραγουδάκι στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Στην συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ακούγοντας τα παράπονά του παίκτη των Μπλε θέλησε να μιλήσει για αυτόν με τρυφερά λόγια και του αφιέρωσε και ένα τραγουδάκι που όπως είπε του ταίριαζε πολύ.

Έτσι, άρχισε να τραγουδά το «Τσίφτη μου χαδιάρη και παραπονιάρη» ενώ υποσχέθηκε ότι στην ένωση αν την σκεπάζει τα βράδια θα τον αναφέρει εκείνη στα πιο κοντινά της άτομα.

 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να ελέγξουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο συμπαίκτης τους έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε:«Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα του Survivor σήμερα γιατί είναι τραυματίας και πρέπει να πάει στο νοσοκομείο να δούμε και να εκτιμήσουμε την κατάσταση του ποδιού του».

Και πρόσθεσε:«Οι υπόλοιποι παίκτες των δυο ομάδων παίζουν κανονικά και θα ξεκινήσουμε με τις γυναικείες αναμετρήσεις».

Στη συνέχεια, ο παίκτης των Διάσημων βρέθηκε στον πάγκο προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του.

 

 

Στο τελευταίο επεισόδιο, μετά την ήττα τους στον απαιτητικό πρώτο αγώνα ασυλίας, η ομάδα των Μαχητών ήταν εκείνη, η οποία έπρεπε να ψηφίσει έναν παίκτη, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το κέρδισε η Μέι, η οποία είπε από την αρχή ότι θα ψηφίσει με αγωνιστικό κυρίως κριτήριο, αλλά και με το κομμάτι της συμβίωσης, που η ίδια το θεωρεί και πάρα πολύ σημαντικό για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών της ομάδας.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός έδωσε τα στατιστικά των τελευταίων δύο εβδομάδων στους παίκτες στο συμβούλιο και ο λόγος ήταν ασφαλώς για να δούμε αν θα ψηφίσουν οι παίκτες με αγωνιστικά κριτήρια.

Οι Διάσημοι πήραν τα πάνω τους και απόψε κέρδισαν ξανά στον απαιτητικό στίβο μάχης.

 

 

Δεν μπόρεσε να μην ζητήσει τον λόγο η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά το τέλος του αγωνίσματος έπιασε την Ασημίνα και της αποκάλυψε πώς η συμπαίκτρια της, Σταυρούλα είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαιασμό στα social media, στην οποία την «έκραζε».

Συγκεκριμένα, η παίκτρια δήλωσε:«Μετά το τέλος του αγώνα με έπιασε ο Άρης και μου είπε για ένα συμβάν που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα με επίκεντρο την Σταυρούλα και εμένα. Μου είπε ότι η Σταυρούλα είχε ανεβάσει ένα story λίγο πριν έρθει στο Survivor και είχε γράψει » πάλι κλαίει αυτή! Έχω βαρεθεί να την βλέπω να κλαίει! Από όσο την θυμάμαι το ίδιο κάνει. Μας έχει πρήξει». Κάτι τέτοιοι είχε γράφει».

Και πρόσθεσε:«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν περίμενα αυτό το πράγμα να το κάνει η Σταυρούλα. Βέβαια όπως και στην έξω ζωή δεν έχει τίποτα σίγουρο για κανέναν » συμπλήρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για να μοιραστεί στη συνέχεια το όλο γεγονός ενώπιον όλων των συμπαικτών της στην παραλία των Μαχητών.

Τι απάντησε όμως η Σταυρούλα;

 

 

 

Στο επεισόδιο (7-3) παρακολουθήσαμε την ψηφοφορία των Μαχητών, οι οποίοι μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας, έπρεπε να ψηφίσουν παίκτες τους. 

Μετά την ήττα τους στον απαιτητικό πρώτο αγώνα ασυλίας, η ομάδα των Μαχητών ήταν εκείνη, η οποία έπρεπε να ψηφίσει έναν παίκτη, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το κέρδισε η Μέι, η οποία είπε από την αρχή ότι θα ψηφίσει ναι μεν με αγωνιστικό κυρίως κριτήριο, αλλά και με το κομμάτι της συμβίωσης, που η ίδια το θεωρεί και πάρα πολύ σημαντικό για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών της ομάδας.

 

 
 

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Άλλο ένα συμβούλιο πραγματοποιήθηκε και η συμπεριφορά της Σταυρούλας ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Αρκετοί συμπαίκτες της από την ομάδα των Μαχητών στράφηκαν εναντίον της ωστόσο ενοχλημένοι φάνηκαν και οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας. Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο μόνος που θέλησε να την υπερασπιστεί και μεταξύ άλλων ανέφερε πως στήθηκε ένα «λαϊκό δικαστήριο».

Αυτό άκουσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και του τα «έχωσε», δηλώνοντας μεταξύ άλλων:«Κάνω εμετό, με ταράζεις».

 
 

 

Ύστερα από την ψηφοφορία των Μαχητών, είδαμε ότι σχεδόν όλοι επέλεξαν τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος και αγωνιστικά είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας και αυτός φυσικά ήταν και ο λόγος που τον ψήφισαν, με σκοπό να αποχωρήσει, για να δυναμώσει η ομάδα τους.

Στο σημερινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είδαμε την ομάδα των Κόκκινων να κερδίζει και παίρνει μία ανάσα καθώς δεν υπάρχει για αυτή τη βδομάδα η πιθανότητα να φύγει κάποιος από την ομάδα τους.

Έτσι λοιπόν οι Μαχητές έπρεπε να επιλέξουν τα άτομα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και αυτοί είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Σάββας Κάλφας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας