Τα επίσημα στατιστικά των παικτών και ο υποψήφιος για αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

 

#SurvivorGR: Ο Ανδρέας τους δίνει στεγνά: «Χρησιμοποιούν άτομα για τις ψηφοφορίες» - Χείμαρρος η Ταραμπάνκο για την Μυριέλλα: «Πρέπει κάποια στιγμή να φύγει, πεινάμε όλοι» - Άγριο χώσιμο της Βρισηίδας: «Ξέρουν ότι ο κόσμος με κράτησε και έχουν αλλάξει συμπεριφορά» - Έγιναν μαλλιά - κουβάρια, Τάκης-Μυριέλλα: «Μην μου ξαναμιλήσεις ποτέ ξανά...» - Έξαλλος ο Μαρτίκας με τον Ανδρέα: «Δεν περίμενα να με ακυρώσεις έτσι...» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (6-3) είδαμε ότι οι εντάσεις στην παραλία των Μπλε συνεχίστηκαν, με αφορμή μια συζήτηση που είχε ο Ανδρέας Ματαθαιακάκης με την Μαίη, για την νέα παίκτρια, που μπήκε στην ομάδα τους. 

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, με την σειρά του, σχολίασε πολύ το γεγονός ότι οι υπόλοιπες κοπέλες των Μαχητών, εκτός της Μέης, πλησιάσαν και πάλι την νέα παίκτρια. Κατά την γνώμη του, όλο αυτό γίνεται για λόγους ψηφοφορίας και στρατηγικής από τις γυναίκες, που ότι κάνουν, το κάνουν υπόγεια. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Tα κορίτσια κλασσικά την προσέγγισαν όπως έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Για κάποιον λόγο μου φάνηκε αστείο και εμένα και ξεκίνησα να γελάω πολύ. Νομίζα ότι η Τζο είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, η οποία θα καταλάβει ότι εκείνες απλά χρησιμοποιούν άτομα για ψηφοθηρικούς λόγους. Ξέρουμε ότι θα πέσουν πάντα κάποια άτομα σαν αρπακτικά από πάνω τους»

 

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει βγει εκτός ορίων με την Μυριέλλα Κουρεντή και πιστεύει ξεκάθαρα ότι πρέπει να αποχωρήσει, για να δυναμώσει η ομάδα των Διασήμων. 

Στο επεισόδιο (6-3) παρακολουθήσαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να μιλάει ανοιχτά για την αγωνιστικότητα και την δυναμική της ομάδας των Διασήμων, λέγοντας ότι πρέπει να αποχωρήσουν τα αδύναμα άτομα, έτσι ώστε να μπορούν να κερδίζουν περισσότερα παιχνίδια. Μάλιστα στάθηκε πολύ στο θέμα του φαγητού και των συγκεκριμένων επάθλων, λέγοντας πως η Μυριέλλα είναι ένας πολύ βασικός λόγος, που η ομάδα χάνει πολύτιμους πόντους.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα πεινάει και πρέπει να δυναμώσει, πρέπει να φύγουν οι αδύναμοι κρίκοι και πρέπει κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα να κάνουν λίγο πίσω το εγωιστικό τους κομμάτι. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην Μυριέλλα. Η κοπέλα έχει πέσει και αγωνιστικά πάρα πολύ και ψυχολογικά, όχι όμως κάθε βδομάδα εκεί… «Έχω ακόμα να δώσω και έχω ακόμα να δώσω»… Μιλάω εγώ βέβαια αλλά τουλάχιστον τρέχω, ψυχολογικά είμαι καλά και ανεβασμένη. Προσπαθώ. Για την Μυριέλλα θεωρώ πως η προσπάθεια της έχει λήξει εδώ και πάρα πολύ καιρό και πρέπει να σταματήσει να παρακαλάει να παραμείνει στο παιχνίδι γιατί ο κόσμος πεινάει μέσα στην ομάδα και πεινάει πάρα πολύ».

 

 

Η Βρισηίδα λίγο πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας αποκάλυψε ότι οι Διάσημοι θα την ψηφίζουν μέχρι να φύγει.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Θέλω σήμερα επειδή έχουμε αγώνα ασυλίας να τον κερδίσουμε γιατί πιστεύω ότι θα είμαστε υποψήφιες πάλι εγώ και η Μυριέλλα.. θα είναι στανταράκι αυτό. Ξέρουν ότι ο κόσμος με κράτησε οπότε είδαν ότι είναι στρατηγική τους και όχι επειδή είμαι αδύναμη παίκτρια… το έχουν καταλάβει γιατί άλλαξαν λίγο συμπεριφορά. Είναι λίγο πιο καλοί μαζί μου και με την Ευρυδίκη!

Με την Μυριέλλα όχι γιατί δεν αλλάζει η συμπεριφορά της Μυριέλλας… δεν την θέλουν στην ομάδα για τη συμπεριφορά της πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Επειδή πρέπει όμως κάποιον να ψηφίσουν θα ψηφίσουν τους πιο αδύναμους και πιο αδύναμη σε δύναμη είμαι εγώ και η Μαρίλια. Εμένα και τη Μυριέλλα θα μας ψηφίζουν μέχρι και να φύγουμε»!

 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά την διάρκεια του αγώνα ασυλίας τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς χτύπησε το πόδι του, με τον ίδιο να μην τα παρατάει και να συνεχίζει μέχρι τέλους. 

Κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Τάκης Καραγκούνιας έπεσε από το ύψος που είχαν τα σκαλοπάτια και χτύπησε το πόδι του.

Στην αρχή, ο ίδιος δάκρυσε και είπε ότι πονάει, αλλά η ομάδα των Διασήμων τον εμψύχωσε, για να συνεχίσει, μιας και του είπαν ότι πιστεύουν σε εκείνον και ότι μπορεί να φέρει πόντο για την ομάδα. Όντως κάτι τέτοιο συνέβη, μιας και ο Τάκης Καραγκούνιας συνέχισε την προσπάθειά του και τελικά κατάφερε να φέρει και νίκη για την ομάδα τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης των Κόκκινων κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα, μιας και καλά καλά δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος από τους πόνους στο πόδι του, κατέρρευσε και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να ξεκουραστεί, για να μην πάθει το πόδι του κάποια χειρότερη ζημιά.

Η ομάδα των Διασήμων συμφώνησε και έπρεπε εκείνη την στιγμή να αποφασίσουν ποια από τις γυναίκες θα ήταν εκείνη, που θα τον αντικαθιστούσε. Οι περισσότεροι υπέδειξαν την Κάτια Ταραμπάνκο, με την Μυριέλλα Κουρεντή να είναι εκείνη που δεν συμφωνούσε, λέγοντας ότι στο run της η Κάτια είχε κάνει κάποια λάθη.

Εκείνη την στιγμή, ο Τάκης της ζήτησε να ηρεμήσει και ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνει, με εκείνη να μην σταματά να σχολιάζει και τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται έξαλλος όλο και περισσότερο. Μάλιστα, ενώ η Μυριέλλα συνέχισε να μιλάει πάνω από εκείνον, τους είδαμενα τσακώνονται ανευ προηγουμένου, με τον Τάκη Καραγκούνια να της λέει: «Δεν αντέχω άλλο να σε ακούω, μην μου ξαναμιλήσεις ξανά. Έχουν πάει τα παιδιά να παίξουν και το μόνο που σε νοιάζει είναι τι έγινε πριν από μια ώρα. Σταμάτα την γκρίνια επιτέλους»

 

 

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας ήταν αρκετά απαιτητικός και το κλειδί για την επιτυχία ήταν η απόλυτη συνεργασία μεταξύ των παικτών της κάθε ομάδας. Συγκεκριμένα, είδαμε ότι οι παίκτες και των δυο ομάδων λειτούργησαν όσο καλύτερα μπορούσαν, για να καταφέρουν να κερδίσουν. Το συγκεκριμένο αγώνισμα χωρίστηκε μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Οι γυναίκες των Μαχητών φάνηκαν να είναι πιο δυνατές, μιας και στην αναμέτρηση κέρδισαν με 7-0 έναντι των γυναικών των Διασήμων.

Οι άνδρες των Διασήμων φάνηκε να είχαν διαφορετική δυναμική, μιας και κατάφεραν να κερδίσουν τους Μαχητές με σκορ 7-4.

Αφού το σκορ ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες ήταν 1-1, ο Γιώργος Λιάνος τους ενημέρωσε ότι θα αγωνιζόντουσαν και πάλι, με ένα mini game, το οποίο θα κατέληγε στους 5 πόντους.

Διασημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη για το τελικό 5, με τις νίκες να κρίνονται κάθε φορά στην λεπτομέρεια. Μετά το 4-4, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο flag race, όπου για τους τελικούς στόχους επιλέχθηκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Άρης Σοϊλέδης από την ομάδα των Διασήμων και Τζο Μαριδάκη και Ανδρέας Ματθαιακάκης για τους Μαχητές. Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία ήταν εκείνη των Διασήμων, με τους ίδιους να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη τους, αποθεώνοντας τον Άρη Σοϊλέδη, για τις φανταστική του απόδοση στον τελικό στόχο.

 

 

 

H ένταση, που ξεκίνησε στον αγώνα ασυλίας μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και της Μυριέλλας Κουρεντή έδειξε να συνεχίζεται και στην παραλία τους, με τους δυο τους να έχουν ξεφύγει από τα όρια. 

Στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε ότι οι Διάσημοι, παρά το γεγονός ότι κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας, δεν σταμάτησαν να βρίσκονται σε ένταση μεταξύ τους, μιας και ο διχασμός μεταξύ τους δείχνει να είναι αναπόφευκτος.

Λίγο μετά την νίκη τους, η Μυριέλλα Κουρεντή αναφέρθηκε στο σκηνικό που συνέβη με τον Τάκη Καραγκούνια την ώρα του αγώνα, λέγοντας ότι εκείνη απλά ήθελε να επισημάνει κάτι και εκείνος ήταν που της έκανε επίθεση και δεν την άφηνε καν να πει την γνώμη της. Μάλιστα, μίλησε για την σχέση που έχει ο Τάκης με την Κάτια, καθώς πιστεύει ότι οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί και την στοχοποιούν διαρκώς, μιας και θέλουν ξεκάθαρα να την βγάλουν από το παιχνίδι.

Η Κάτια, από την πλευρά της, ρώτησε την Μυριέλλα για το αν έχει κάποιο θέμα μαζί της και ότι καλό είναι να το λύσουν, μιας και δεν υπάρχει λόγος να λέει ο ένας πράγματα πίσω από την πλάτη του άλλου. Η Μυριέλλα της απάντησε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι ουσιαστικά όλο αυτό που είπε το έκανε για την ομάδα και μόνο. Η Κάτια, από την πλευρά της είπε ότι η Μυριέλλα είναι μια πολύ μεγάλη εγωίστρια και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, μιας και θέλει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο.

Εκείνη την στιγμή, ο Τάκης Καραγκούνιας ξεκίνησε να λέει στην Μυριέλλα ότι η συμπεριφορά της ήταν τραγική και την κατηγόρησε και για κάποια πράγματα, τα οποία είχαν πραγματοποιηθεί πριν από μερικές ημέρες. Η Μυριέλλα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, καθώς του είπε ότι λέει ψέματα και ότι θέλει απλά να την στοχοποιήσει. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα "γαλλικά", μιας και κανένας από τους δυο δεν ηρεμούσε, όσες προσπάθειες και αν έκαναν οι συμπαίκτες τους, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

 

Η  ατομική ασυλία της Μέι!

 

 

Μετά από την νίκη της Μέι στην ατομική ασυλία, η Ασημίνα μαζί με την παρέα της ξεκίνησαν να σκέφτονται πως θα ψηφίσουν στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά, μιας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν συνεχώς.

Μετά την λήξη του πρώτου αγώνα ασυλίας, είδαμε ότι οι Διάσημοι κέρδισαν, με τους ίδιους να πανηγυρίζουν έξαλλα για την νίκη τους, αποθεώνοντας τον Άρη Σοϊλέδη, για την φανταστική του απόδοση στον τελικό στόχο. Οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας, το οποίο και κέρδισε η Μέι, κάτι που έφερε κάποιους από τους παίκτες των Μαχητών στη θέση να σκέφτονται για το ποιον θα ψηφίσουν.

Μάλιστα, η Ασημίνα, ο Κατσαούνης, η Σοφιάννα και μερικοί άλλοι είπαν ότι ήταν σαν την συγκεκριμένη ασυλία να την κέρδισε ο Σάββας. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Κατσαούνης είπε ότι σκέφτεται να ψηφίσουν τον Σάββα, οι υπόλοιποι του απάντησαν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και ότι εκείνος έφερε στον αγώνα συνολικά τρεις νίκες.

Η Μέι, με την σειρά της, είπε ότι σίγουρα θα λάβει υπ όψιν της και το κομμάτι της συμβίωσης, ενώ είπε στον Ανδρέα και τον Σάββα ότι ο Κατσαούνης την πλησίασε και της έλεγε ότι δεν έχει πέσει αγωνιστικά, με σκοπό να μην τον ψηφίσει προς αποχώρηση.

 

 

Στο συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν από την ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο από την ομάδα των Μαχητών, μια κουβέντα του Ανδρέα έκανε έξω φρενών τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Λίγο μετά την λήξη του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, η ομάδα των Μαχητών κλήθηκε να ψηφίσει ένα άτομο, που θα ήταν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τα στατιστικά των παικτών και από τις δυο ομάδες, με τους παίκτες να κάνουν χιούμορ μεταξύ τους, ανάλογα με τις νίκες ή τις ήττες τους.

 

 

 

Λίγο μετά από αυτές τις ανακοινώσεις, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Ο Ανδρέας του είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει την Μέι και τον Σάββα Κάλφα, μιας και οι τρεις τους έχουν έρθει πολύ κοντά και κάνουν πολύ παρέα.

Εκείνη την στιγμή, Ο Σπύρος Μαρτίκας νευρίασε, λέγοντας ότι δεν περίμενε από εκείνον να μην τον συμπεριλάβει στην παρέα του, μιας και έχουν περάσει τόσα πολλά μαζί. Μάλιστα, του είπε ότι σε κάποια πολύ δύσκολη στιγμή του, εκείνος τον στήριξε, άσχετα αν τελικά από το παιχνίδι έφυγε η Πελαγία Καζολέα. Εκείνη την στιγμή, ο Ανδρέας του είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι τον εκτιμάει και πάρα πολύ, με τον Σπύρο Μαρτίκα να δείχνει φανερά ενοχλημένος.

 

 

Ύστερα από την ψηφοφορία των Μαχητών, είδαμε ότι σχεδόν όλοι επέλεξαν τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος και αγωνιστικά είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας και αυτός φυσικά ήταν και ο λόγος που τον ψήφισαν, με σκοπό να αποχωρήσει, για να δυναμώσει η ομάδα τους.

Οι πρώτες τους δηλώσεις, μετά το αποτέλεσμα ήταν: «Το περίμενα το αποτέλεσμα και ψηφίζουμε αγωνιστικά για να μεγαλώσει η δυναμική της ομάδας. Εγώ ευχαριστώ τις κοπέλες από την ομάδα μας, μιας και τα στατιστικά έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατές και τρώμε, χάρη στις νίκες τους. Θα στηρίζω πάντα την ειλικρίνεια, τις καθαρές και αληθινές σχέσεις. Θα σταθώ στις ιδέες μου και τις απόψεις μου. Στηρίζω τις ιδέες και τις αξίες μου και θεωρώ ότι κανένα προσωπικό συμφέρον δεν μπορεί να επισκιάσει την δυναμική αυτής της ομάδας. Ο κόσμος βλέπει έναν άνθρωπο αληθινό. Ο κόσμος είναι αλάνθαστα δίκαιος»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»