Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες στο #SurvivorGR - Η Σταυρούλα έβρισε τους πάντες

 

#SurvivorGR: Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας με τη Μυριέλλα! Πήρε τα πράγματά του και έφυγε απ' την καλύβα! - Θλίψη στους Μπλε λόγω της αποχώρησης του Τσολάκη! Απαρηγόρητη η Σοφιάννα! - Ο Μαρτίκας αγκάλιασε την Ευρυδίκη πριν τον αγώνα και οι Κόκκινοι τον έκαναν... του αλατιού 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στην παραλία των Διασήμων με τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται για ακόμα μία φορά το... πρόσωπο της ημέρας στο στρατόπεδο των Κόκκινων. 

Εύθικτος όπως είναι και όπως έχουν παρατηρήσει οι συμπαίκτες του, ο Τάκης έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά της Μυριέλλας η οποία για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στο ροχαλητό του το βράδυ, το οποίο και δεν την αφήνει να κοιμηθεί.

Η πρότασή της να αλλάξει θέση ώστε να ροχαλίζει λιγότερο και να τακτοποιηθούν όλοι, έκανε τον Τάκη έξαλλο καθώς θεώρησε ότι του μιλάει υποτιμητικά.

«Άνθρωπος είπε Μυριέλλα» είπε ο Τάκης φανερά αγανακτισμένος «Δεν είμαι ζώο» αλλά όταν ξεκίνησε να μιλάει η Μυριέλλα, η κατάσταση ξέφυγε και μάλιστα εκείνη την ώρα πετάχτηκε και ο Αποστόλης αγανακτισμένος και εκείνος από τη δική του πλευρά καθώς του είπε ότι δεν μπορεί να ακούει κάθε βράδι την γκρίνια του.

Καταλαβαίνετε πόσο έξαλλος έγινε τότε ο Τάκης ο οποίος απειλώντας σχεδόν, πήρε τα πράγματά του και έφυγε για την παραλία, λέγοντας πως θα έπεφτε να κοιμηθεί εκεί κάτω από ένα δέντρο.

 

 

Θλίψη και προβληματισμός επικρατεί στην ομάδα των Μαχητών μετά την πρόσφατη απόφαση του κοινού να διώξει από το παιχνίδι τον Γιάννη Τσολάκη. 

Ο νεαρός πυροσβέστης έχει πάρει τον δρόμο προς την επιστροφή στην Ελλάδα όμως έχει αφήσει πίσω του καλούς φίλους οι οποίοι είναι στενοχωρημένοι με την αποχώρησή του. Είχαν συνηθίσει δύο μήνες τώρα την συγκατοίκηση και τις δύσκολες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, μοιράζονταν τα πάντα και ο Γιάννης ήταν από τους παίκτες που ήθελε να μην υπάρχουν εντάσεις και να βοηθάει τους συμπαίκτες του.

Γι' αυτό και η απόφαση του κοινού να βγει εκτός παιχνιδιού στενοχώρησε τους πάντες. 

 

 

Η πιο απαρηγόρητη απ' όλους όμως ήταν η Σοφιάννα η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τον Γιάννη και από την ημέρα που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, έλεγε και ξαναέλεγε πως δεν ήξερε πώς θα μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι χωρίς εκείνον.

Τελικά οι μεγαλύτεροι εφιάλτες της έγιναν πραγματικότητα και η Σοφιάννα κλήθηκε να διαχειριστεί αυτή την απώλεια, λέγοντας μάλιστα on camera «Αποχώρησε ο δεύτερος κοντινότερος άνθρωπός μου».

 

 

Μια έκρηξη άνευ προηγούμενου είχε στο Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η νεοφερμένη παίκτρια των Μαχητών, Σταυρούλα Χρυσαείδη.

«Χθες το βράδυ στην καλύβα καθόμασταν και μιλούσαμε. Πετάγεται η Σταυρούλα κάποια στιγμή και αρχίζει να φωνάζει και να διαολοστέλνει όλη την ομάδα» δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor για να έρθουν αμέσως μετά τα πλάνα του ριάλιτι επιβίωσης για να τον επιβεβαιώσουν.

Έτσι, μέσα στη νύχτα και ενώ όλοι οι Μαχητές βρίσκονται ξαπλωμένη στην καλύβα τους, η Σταυρούλα Χρυσαείδη ξέσπασε. «Τι θα γίνει γ@μώ την πουτ@ν@ μου; Άιντε στο δι@λο τώρα! Πρέπει να φωνάξουμε εδώ μέσα για να ακουστούμε. Δεν ακούτε διαφορετικά.».

«Έχει η Σταυρούλα τώρα πέντε μέρες εδώ πέρα, μια βδομάδα και εμείς έχουμε εβδομήντα μέρες και δεν τόλμησε κανένας να πει σε κανέναν τη λέξη άι στο δι@λο. Η Σταυρούλα, πόσες μέρες έχει εδώ πέρα, γύρισε και είπε την πρώτη εβδομάδα «άι στο δι@λο» γιατί ήθελε να κοιμηθεί» πρόσθεσε ο Τσακατσούκας στην κάμερα του Survivor.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και οι αντίδραση των υπολοίπων μαχητών προς την Σταυρούλα Χρυσαείδη.

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας εκφράστηκε με γλυκύτητα και τρυφερότητα στο πρόσωπο της Ευρυδίκης στην καλύβα, όμως λίγο πριν τον αγώνα, πήγε να την αγκαλιάσει και τελικά οι Κόκκινοι του... όρμησαν!

Ο Σπύρος στην καλύβα είπε στους συμπαίκτες του πως στενοχωρήθηκε που στη νίκη των Μπλε στον τελευταίο αγώνα την είδε μέσα στη βροχή να βάζει τα κλάματα και πως ήθελε να την αγκαλιάσει γιατί την ένιωθε εκείνη την ώρα.

Όπως θύμισε ο Σπύρος, οι Μπλε για 20 ολόκληρες μέρες έχαναν το ένα έπαθλο φαγητού μετά το άλλο και ένιωσε πολύ άσχημα.

 

 

Έτσι, στη συγκέντρωση των δύο ομάδων πριν τον αγώνα επάθλου, ο Σπύρος αφού έβγαλε έναν λόγο, είπε ότι ήθελε να αγκαλιάσει την Ευρυδίκη και να της αποδείξει τα πραγματικά του συναισθήματα.

Μόνο που οι Κόκκινοι δεν είδαν καθόλου ωραία την όλη κίνησή του, καθώς αυτά που είχε πει πριν, τούς ενόχλησαν, θεωρώντας πως ήταν πολύ προκλητικός στη συμπεριφορά του.

Κάτι που εκείνος αρνήθηκε, μόνο που έτσι και αλλιώς τα είχε.. ακούσει και από την καλή και από την ανάποδη από τη Ναυσικά.

 

 

 

Η Τζο Μαριδάκη και ο Στάθης Σχίζας είναι οι δύο νέοι παίκτες που είδαμε (5/3) να μπαίνουν στο παιχνίδι. 

Η Τζο Μαριδάκη μπήκε στην ομάδα των Μπλε και ο Στάθης Σχίζας στην ομάδα των διασήμων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Τζο είναι μόλις 19 ετών άρα και η μικρότερη παίκτρια, πλέον, του φετινού Survivor και όπως είπε είναι φοιτήτρια κτηνιατρικής αλλά έχει και διακρίσεις στον χώρο του στίβου.

Όσο για τον Στάθη Σχίζα, είναι γνωστός στον χώρο της εστίασης και έχει μία κόρη οκτώ ετών, τη Χρύσα η οποία μάλιστα του είπε ότι ήθελε να τον δει στην κόκκινη ομάδα.

Όπως και έγινε. Και οι δύο παίκτες είπαν πως είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τις ομάδες τους για περισσότερες νίκες στο μέλλον.

 

 

 

Άλλος ένας αγώνας επάθλου φαγητού έλαβε τέλος και η αλήθεια είναι πως ήταν απολαυστικός αφού από την αρχή σχεδόν, πήγαιναν πόντο πόντο. 

Οι Διάσημοι οι οποίοι έχουν μέρες να φάνε πλούσιο γεύμα -έφαγαν πρόσφατα λουκουμάδες μετά από νίκη στα παιχνίδια της Καραϊβικής- ήθελαν πολύ τη νίκη.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πάθουν οι Κόκκινοι ό,τι είχαν πάθει πριν από καιρό οι Μπλε οι οποίοι επί 20 ολόκληρες μέρες δεν μπορούσαν να... σταυρώσουν νίκη.

Διάσημοι και Μαχητές, ενισχυμένοι από τους νέους παίκτες -ένας σε κάθε ομάδα- έδωσαν όλη τους τη δύναμη στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας πολύ καλά πως τούς περίμενε μετά τον αγώνα ένα πλούσιο γεύμα.

Σουφλέ λαχανικών με φυτικό τυρί και σαλάτα ήταν ό,τι έπρεπε για τους παίκτες και των δύο ομάδων. Όμως, μία θα κέρδιζε. Έτσι έβαλαν τα δυνατά τους.

 

 
 
Μόνο που τελικά, οι Μαχητές αποδείχτηκαν καλύτεροι στον αγώνα και τελικά κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη, άρα και το έπαθλο φαγητού.
 
 

 

Μετά και την ήττα, η Βρισηίδα Ανδριώτου δείχνει να έχει φτάσει στα όριά της τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. 

Όπως είπε on camera η ίδια κλαίγοντας, νιώθει πολύ χάλια ψυχολογικά κυρίως γιατί οι συμπαίκτες της δεν πιστεύουν στην ίδια και τις δυνατότητές της.

Το γεγονός ότι την έθεσαν υποψήφια προς αποχώρηση στην προηγούμενη ψηφοφορία, την καταρράκωσε όπως παραδέχτηκε.

Η Βρισηίδα πιστεύει ότι οι συμπαίκτες της τη βλέπουν με... μισό μάτι καθώς δεν αποδίδει όπως θα ήθελε στον αγωνιστικό χώρο καθώς για όγδοο συνεχόμενο αγώνισμα, η ομάδα της, οι Κόκκινοι, φεύγουν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Βρισηίδα κλαίγοντας γοερά έλεγε και ξαναέλεγε ότι πεινάει πολύ και πως δεν αντέχει άλλο, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά

 

 

Παιχνίδι Ερωτήσεων - Ποια ομάδα θα κερδίσει; 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»