Το δημόσιο μήνυμα στήριξης Παναγιώταρου στον νέο παίκτη, Στάθη! Είναι ζευγάρι;

 

Την ίδια ώρα που φουντώνουν οι φήμες πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον νέο παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα, εκείνη έκανε την πρώτη ανάρτησή της με την οποία δείχνει ξεκάθαρα πως στηρίζει απόλυτα τον νεαρό επιχειρηματία. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Τζο Μαριδάκη και ο Στάθης Σχίζας είναι οι δύο νέοι παίκτες που είδαμε (5/3) να μπαίνουν στο παιχνίδι. 

Η Τζο Μαριδάκη μπήκε στην ομάδα των Μπλε και ο Στάθης Σχίζας στην ομάδα των διασήμων.

Η Τζο είναι μόλις 19 ετών άρα και η μικρότερη παίκτρια, πλέον, του φετινού Survivor και όπως είπε είναι φοιτήτρια κτηνιατρικής αλλά έχει και διακρίσεις στον χώρο του στίβου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όσο για τον Στάθη Σχίζα, είναι γνωστός στον χώρο της εστίασης και έχει μία κόρη οκτώ ετών, τη Χρύσα η οποία μάλιστα του είπε ότι ήθελε να τον δει στην κόκκινη ομάδα.

Όπως και έγινε. Και οι δύο παίκτες είπαν πως είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τις ομάδες τους για περισσότερες νίκες στο μέλλον.

 

 

Την ίδια ώρα που φουντώνουν οι φήμες πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον νέο παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα, εκείνη έκανε την πρώτη ανάρτησή της με την οποία δείχνει ξεκάθαρα πως στηρίζει απόλυτα τον νεαρό επιχειρηματία. 

Ο λόγος για τον 30χρονο Στάθη Σχίζα που γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Στο Survivor θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Στον Άγιο Δομίνικο έρχεται όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη φημολογούμενη σχέση του με την όμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, να θυμίσουμε ότι η εκπομπή «Love it» στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, είχε αποκαλύψει ότι ο Στάθης βρισκόταν σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν έρθει αρκετά κοντά και αυτό είχε γίνει γνωστό μέσα από stories που είχαν αναρτήσει. Τότε, όταν είχε ερωτηθεί η Αλεξάνδρα για τη σχέση της με τον επιχειρηματία, είχε ξεκαθαρίσει πως η σχέση τους ήταν μόνο σε φιλικό και επαγγελματικό πλαίσιο.

Μόνο που τώρα, η Αλεξάνδρα, κατά τη γνώμη κάποιων, αποδεικνύει ότι είναι πολύ κοντά με τον Στάθη, αφού χθες το βράδυ, στην πρώτη εμφάνισή του στον Άγιο Δομίνικο, έκανε την πρώτη ανάρτησή της, δείχνοντας να τον στηρίζει με κάθε τρόπο σε αυτή την προσπάθειά του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Με δύναμη! Καλή αρχή αστέρι».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας