Ιλάειρα και Μαυρίκιος οι μεγάλοι νικητές! Τα καυτά φιλία και η εξομολόγηση!

 

#TotalBlackOut: Στην πρεμιέρα του διασκεδαστικού σόου, οι αντιδράσεις των διάσημων παικτών, κατά την διάρκεια των δοκιμασιών ήταν επικές, ενώ η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν δίστασαν να δείξουν τον έρωτά τους «Τα πάω καλά με τα χέρια στο σκοτάδι!» - Η απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι η σχέση τους είναι ψεύτικη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (5-3), που αποτέλεσε και την πρεμιέρα του #TotalBlackOut , είδαμε τέσσετα ζευγάρια διάσημων παικτών να δοκιμάζουν τις αντοχές τους, αλλά και τους φόβους τους στο απόλυτο σκοτάδι, μιας και αυτό που θα βοηθούσε μεταξύ τους θα ήταν μόνο η χημεία και η επικοινωνία.

 

 

Τα ζευγάρια ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την συνεργάτιδά του, Κατερίνα Λένη, η Άννα Πρέλεβιτς, με την αδερφή της, Τέα και ο Θανάσης Πασσάς με την συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη.

Ενώ είδαμε πολλές επικές αντιδράσεις όλων των παικτών, είδαμε ότι η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν έκρυβαν στιγμή τον έρωτά τους, μιας και συνεχώς φιλιόντουσαν, για να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, μετά το πέρας της πρώτης δοκιμασίας, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα πολύ τρυφερό φιλί, μόλις τους ανακοίνωσε ο Αναστάσιος Ράμμος ότι βγήκαν πρώτοι.

 

 

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Θανάσης Πασσάς και η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου ήταν τα δυο ζευγάρια, που είχαν απομείνει στην τελική φάση του διαγωνισμού, με τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα να κερδίζουν και να πανηγυρίζουν.

 

 

 

Ο Μαυρίκιος εκείνη την στιγμή είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την νίκη, όσον αφορά το κομμάτι του φιλανθρωπικού σκοπού, αλλά και για τον έρωτά του με την Ιλάειρα Ζήση: 

«Χαίρομαι πολύ που ερωτεύτηκα και αρραβωνιάστηκα αυτήν την γυναίκα σε μόλις πέντε μήνες και αυτό το παιχνίδι μου έδωσε, κατά κάποιον τρόπο την ευκαιρία να δω και λίγο πως είναι τα δύσκολα. Στο απόλυτο σκοτάδι, όλα είναι διαφορετικά, αλλά από την αρχή ήξερα ότι με την Ιλάειρα στο πλευρό μου μπορώ να καταφέρω τα πάντα»

 

 

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση φωτογραφίζονται στο σπίτι τους για το περιοδικό «OK!» και απαντούν σε όλους όσοι τους κατηγορούν ότι η σχέση τους είναι fake.

«Όλα αυτά τα χρόνια η ζωή μου περιστοιχιζόταν από κοριτσάκια που ήθελαν να είναι μαζί μου» εξομολογείται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη Φανή Πλατσατούρα.

Τι απαντάτε σε όσους ισχυρίστηκαν ότι η σχέση σας δεν είναι αληθινή;

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι πιο αληθινό και από το Ευαγγέλιο. Ότι τι; Η Ιλάειρα γοητεύτηκε από τα χρήματά μου; Η οικογένειά της είναι μια χαρά, όλον τον αρραβώνα οι γονείς της τον έκαναν. Ή εγώ που άκουσα ότι «βρήκε τώρα το κοριτσάκι…»; Όλα αυτά τα χρόνια η ζωή μου περιστοιχιζόταν από κοριτσάκια που ήθελαν να είναι μαζί μου. Εγώ δεν ήθελα!

Και ειδικά τώρα που αποκαλύφθηκε η σχέση μας, και έφυγαν κάποια σύννεφα του στυλ «μήπως ο Μαυρίκιος δεν μπορεί να είναι με γυναίκες;», ξέρεις πόσες μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα; Κορίτσια, αρραβωνιάστηκα, σταματήστε!

Τι σου λένε στα μηνύματα;

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Aχ, δεν το πιστεύω ότι βγήκαμε τότε και δεν έγινε κάτι!» ή «Θέλω πολύ να κάνω κάτι μαζί σου γιατί αν έχεις τέτοιο πάθος όταν τραγουδάς, φαντάζομαι πόσο παθιασμένος θα είσαι όταν κάνεις έρωτα». Τέτοια πράγματα. Εγώ θα πω ότι πραγματικά η Ιλάειρα ήταν εκείνη που μου το έβγαλε αυτό, καμία άλλη γυναίκα δεν μπόρεσε όλα αυτά τα χρόνια. Και ελπίζω να φανώ αντάξιός της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»