Συγκίνησε ο 14χρονος Κωνσταντίνος! Τραγούδησε δημοτικά και κέρδισε golden buzzer

 

#GGT: Ο χορευτής από την Αμερική που τρέλανε τους κριτές- Η απίστευτη ιστορία του! - Ο παίκτης που ενθουσίασε- Κρυσταλλία: «Θέλω να μου γράψεις αύριο ένα τραγούδι» - Η χορογραφία που χαρακτηρίστηκε συναισθηματική- Το συγκλονιστικό μήνυμα! Δείτε όλα τα act πριν προβληθούν στην κυπριακή τηλεόραση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (5-3) είδαμε ότι οι οντισιόν για το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας συνεχίστηκαν, με τους φιναλίστ να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους για μια θέση στο bootcamp. 

Οι audition του talent show συνεχίζονται δυναμικά, με τους περισσότερους από τους υποψηφίους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, προσπαθώντας να κερδίσουν μια θέση στο bootcamp.

Ο 14χρονος Κωνσταντίνου ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή με έναν μουσικό, ο οποίος τον συνόδευσε με κλαρίνο και είπε στους κριτές ότι θα τους τραγουδήσει παραδοσιακά τραγούδια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι κριτές έδειχναν συγκινημένοι, μιας και ο μικρός έδειχνε να έχει πολύ μεγάλο μέλλον στη μουσική, μιας και η φωνή του ήταν πραγματικά μαγική.

Ο ίδιος εντυπωσίασε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό, που παρακολουθούσε την εμφάνισή του με το στόμα ανοιχτό, μιας και θεώρησαν απίστευτό το πως γίνεται σε τόσο μικρή ηλικία να τα καταφέρνει τόσο καλά και να έχει τέτοιες δυνατότητες. Μετά την εμφάνισή του, ο Βασίλης καταχειροκροτήθηκε και αφιέρωσε την εμφάνισή του στην αείμνιστη Φιλιώ Πυργάκη.

Η Έλενα Χριστοπούλου μόλις ξεκίνησε την κριτική της, είπε συγκινημένη: «Όση ώρα τραγουδούσες, ήταν σαν να έβλεπα τον παππού μου. Μου έφερες εικόνες από το παρελθόν και από το χωρίο μου, που πραγματικά είναι όλη μου η ζωή. Και ξέρεις τι λένε; Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει». Εκείνη την στιγμή, η ίδια πάτησε το golden buzzer, δίνοντας συγχαρητήρια στον πατέρα του Κωνσταντίνου για το ήθος του γιού του, αλλά και το ταλέντο του.

 

 

Το επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» (5-3) ξεκίνησε με την πιο ευχάριστη έκπληξη, μιας και ο πρώτος διαγωνιζόμενος ξεσήκωσει τόσο τους κριτές, όσο και το κοινό, αλλά και τους τηλεθεατές. Ο 22χρονος Οhiole, με καταγωγή από την Αμερική, είπε ότι χορέυει από την ηλικία των 9 ετών και με τον χορό έχει μάθει να εκφράζει κάθε διαφορετικό του συναίσθημα. Η εμφάνισή του στη σκηνή γέμισε ενέργεια το πλατό και οι κριτές τρελάθηκαν, μιας και του είπαν ότι είναι ένας showman, που δείχνει να έχει πολύ μεγάλο ταλέντο σε αυτό που κάνει.

Μάλιστα, σε ερώτηση που του έκαναν οι κριτές για το πως ξεκίνησε να χορεύει, ο διαγωνιζόμενος απάντησε ότι τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, αφού είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του. Από εκείνη την στιγμή, ο ίδιος ξεκίνησε τις απαραίτητες φυσικοθεραπείες και ο χορός τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και μέσα από αυτήν την περιπέτεια, το αγάπησε ακόμα περισσότερο.

 

 

Ο 27χρονος Δημήτρης Παρίσης ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο σημερινό επεισόδιο, μιας και απέσπασε τέσσερα ναι από τους κριτές. Ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή και είπε στους τέσσερις κριτές ότι θα τους παρουσιάσει ένα δικό του τραγούδι, που ονομάζεται «Freddo Espresso». Μόλις ο ίδιος ξεκίνησε να τραγουδάει, η ενέργεια που μετέφερε στο πλατό ήταν μοναδική, για αυτό και κατάφερε να αποσπάσει και διθυραμβικά σχόλια.

Μόλις έφτασε η στιγμή της κριτικής, η Κρυσταλλία στάθηκε στο κομμάτι της ενέργειάς του και το πόσο μοναδική σημασία έχει να κάνεις κάτι και να σου αρέσει μέχρι τέλους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του είπε ότι θέλει να της γράψει ένα τραγούδι, μιας και της άρεσε πάρα πολυ η εμφάνισή του, με τον Δημήτρη να απαντάει: «Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Έχω ήδη 50. Θα γίνει οπωσδήποτε»

 

 

Η 27χρονη Στέλλα είπε από την αρχή ότι ασχολείται επαγγελματικά με την aerial yoga και την ενόργαη γυμναστική και δήλωσε συμμετοχή στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με σκοπό να δείξει σε κοινό και κριτές κάτι διαφορετικό. Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε την χορογραφία της στο έδαφος, με πολλές κινήσεις, που έδειχναν την ευλυγησία της, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε σε έναν μεταλλικό γάντζο, πάνω στο οποίο αιωρούταν.

Μετά την λήξη της εμφάνισής της, ο Κρυσταλλία ξεκίνησε την κριτική της, λέγοντάς της ότι ναι μεν ήταν φανταστική, αλλά ένιωσε ότι κάτι της έλειψε. Μόλις ήρθε η σειρά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκείνος της είπε χαρακτηριστικά: «Στέλλα κάναμε πολλά λάθη...», με την Έλενα Χριστοπούλου να γυρνά και να τον κοιτά άφωνη. Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε ότι έκανε πλάκα, λέγοντας: «Μην με παίρνεις στα σοβαρά σε παρακαλώ. Έκανες πολλά λάθη και κάποια στιγμή θα δουλέψουμε μαζί για να τα διορθώσουμε. Πρέπει να έχω πολύ μεγάλο θράσσος για να τα λέω αυτά. Στέλλα, σε ευχαριστώ για όλο αυτό που είδα.»

 

 

Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια μια ομάδας χορού, της «D Project», η οποία και απαρτιζόταν από άτομα από 9 έως και 41 ετών. Από το εισαγωγικό τους βίντεο, δήλωσαν ότι ο χορός είναι στην καθημερινότητά τους ένα αναπόσπαστο κομμάτι, μιας και είναι κάτι που οι ίδιοι το αγαπούν πολύ και επιθυμούν να το δείξουν και στο τηλεοπτικό κοινό.

Στην αρχή και λίγο πριν από την εμφάνισή τους, στη σκηνή ανέβηκε η χορογράφος της ομάδας, η οποία και είπε ότι η χορογραφία τους έχει εμπνευστεί από μια ταινία, η οποία έχει να κάνει με 2 παιδιά, που το ένα ζούσε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, ενώ το άλλο εβραιόπουλο. Η θεματολογία αυτή φάνηκε ακριβώς μέσα από το performance τους και οι κριτές συγκινήθηκαν πολύ με το μήνυμα που μετέφεραν και το οποίο είχε να κάνει με την φιλία, σε αντιστοιχία με την σκληρή πραγματικότητα.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μερικές φορές κάποια μηνύματα είναι πολύ πιο σημαντικά από ένα ναι ή ένα όχι. Σας δίνω ένα μεγάλο ναι»

 

 

Δείτε όλα τα act:

The Jaguar Warriors

 

 

 

Frantic Freaks Productions - Elfie

 

 

Arkadio Jose

 

 

Νέλλη Κρεβετζάκη

 

 

Lola the Beast

 

 

Light-men

 

 

Τραγουδόσαυρος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»