Η ασυλία, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι απειλές στο #MasterChefGR

 

 

Ο Δημήτρης ήθελε να «πέσουν οι μάσκες» και ο Κοντιζάς τον… «ισοπέδωσε» - Η ομάδα έχασε την ομαδική και το πλατό του #MasterChefGR έγινε «ρινγκ» - Χριστόφορος Vs. Ελισάβετ! Ποιος πήρε τη λευκή ποδιά;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με εκνευρισμό ξεκίνησε το επεισόδιο της Πέμπτης (03-03) και τον Δημήτρη να κατηγορεί τους συμπαίκτες του στην ομαδική πως έχει δημιουργηθεί μια υποομάδα.

Όλα ξεκίνησαν πριν ακόμη μάθουν τις βαθμολογίες τους με τον παίκτη να κατηγορεί την ίδια του την ομάδα για κλίκες.

Αυτό που συναίνει είναι άνευ προηγούμενου με τον Δημήτρη να ξεσπά εναντίον όλων και τον Σωτήρη Κοντιζά να τον «ισοπεδώνει» με μια ατάκα μόνο.

«Μπράβο στον Γρήγορη που κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την ομάδα», είπε ο Δημήτρης με τον Κοντιζά να λέει: «Κι εσύ έχεις καταφέρει να τους κρατήσεις ενωμένους αλλά εναντίον σου…», είπε και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

 

 

Χαμός στο πλατό μετά την ήττα της Μπλε ομάδας!

Μπλε και Κόκκινοι διαγωνίστηκαν σε μια ιδιαίτερη Ομαδική Δοκιμασία και έμαθαν ποια προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία.

Κατάφεραν οι δυο ομάδες με τα πιάτα τους να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και τον καλεσμένο κριτή, Ηλία Μαμαλάκη;

Η Κόκκινη Ομάδα κέρδισε την Ομαδική Δοκιμασία! Συγκέντρωσαν 243 βαθμούς έναντι των 225 βαθμών των Μπλε. Το γλυκό ήταν εκείνο που τους έβγαλε τόσο μπροστά καθώς έλαβαν 70/80 στο σύνολο και 40/40 για τη μοντέρνα εκδοχή της πορτοκαλόπιτας.

 

 

Η Μπλε ομάδα ηττήθηκε και η συμπεριφορά του Δημήτρη εξόργισε τους συμπαίκτες του.

Χαρακτηρισμοί όπως «γελοίος, θεατρίνος» και άλλα είχαν την τιμητική τους και φυσικά η ατάκα του Κοντιζά ότι ο Δημήτρης τους έχει ενώσει αλλά εναντίον του, βγήκε αληθινή!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άντεξε την ένταση και θέλοντας να αποσυμφορήσει την κατάσταση, έκανε την πιο σημαντική ερώτηση στον Χριστόφορο: «Μισό λεπτό λίγο πιο σημαντικά πράγματα. Χριστόφορε ποιους θα ήθελες κριτές του MasterChef;» Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το πήγε ακόμα ένα βήμα πιο πέρα: «Ή θα μπορούσαμε να πούμε και το άλλο Χριστόφορε ποιανού η φάτσα δεν σου αρέσει από αυτήν τη μεριά;»

Μετά τα γέλια που, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασαν στο πλατό, ο Χριστόφορος είπε πως δεν θα άλλαζε κανέναν από τους κριτές.

 

 

Αφού οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας αποχώρησαν από το πλατό ξεκίνησε η «μάχη»

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ως αρχηγός της εβδομάδας, είχε στα χέρια του δύο πλεονεκτήματα για τη δοκιμασία αποχώρησης και θα έπρεπε τόσο να δώσει την ασυλία σε κάποιον παίκτη όσο και να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Για υποψήφιο επέλεξε τον Πέτρο Ανδρουλιδάκη καθώς είχε μεγάλη ευθύνη για το ψάρι που δεν πέτυχε. Ωστόσο η απόφασή του για την ασυλία «πάγωσε» τους πάντες γιατί ενώ είχε αναφέρει πως θα τη δώσει στον Γιάννο, που τον πήρε από την Κόκκινη ομάδα και για να τον προστατέψει, ο ίδιος επέλεξε να την κρατήσει για αυτόν.

Τα βλέμματα των συμπαικτών του τα μαρτυρούσαν όλα και κάποια σχόλια που ακούστηκαν ήταν: «Π..α πρέπει να πω κάτι για να μη μαγειρέψω», «Ήταν σαν να βυθιζόμαστε σε ένα πλοίο κι ο καπετάνιος να παίρνει πρώτος τη βάρκα για να φύγει», «έχω πάθει σοκ τώρα», «δεν περίμενα κάτι περισσότερο, το χάρηκα για να καταλάβουν ποιος είναι ο Μήτσος».

Ο Δημήτρης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θέλει να παίξει και στρατηγικά και να δει πως θα κινηθούν οι συμπαίκτες του στη ψηφοφρία για την αποχώρηση.

Μάλιστα, από ότι αναφέρθηκε, υπήρξε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Δημήτρη Ταϊρίδη και στον Νικήτα Μπατσικούρα και το «γράψιμο» πήγε βροχή. «Μπαίνει μέσα ο Νικήτας και λέει έτσι και ξαναπείς για το όνομά μου. Ενοχλήθηκε που ξεσκεπάστηκε αυτή η παρεϊτσα… Δεν πειράζω κανένα. Κάθομαι στη γωνιά μου και μου λένε σε γράφω στα α…α μου» είπε ο Δημήτρης.

«Είμαι σε φάση να του λέω δεν θέλω να αναφέρεις κάτι ξανά για το όνομά μου. Συνωμοσίες χωρίς αποδείξεις. Μου λέει είμαι 48 χρονών και θα με σέβεσαι και του απαντώ σε έχω γραμμένο, δεν με νοιάζει. Δεν θέλω να σου μιλώ, δεν έχουμε απόψεις να ανταλλάξουμε. Θα σέβεσαι το όνομα Δημήτρης και του λέω το έχω γραμμένο.» δήλωσε ο Νικήτας.

 

 

Έξοδος της Κόκκινης ομάδας σε έναν ιδιαίτερο χώρο παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη!

 

 

Χριστόφορος Vs Ελισάβετ! Ποιος πήρε τη λευκή ποδιά;

 

 

Το trailer 27ου επεισοδίου - Παρασκευή 4.3.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας