Χορός μέχρι τελικής πτώσης με τσιφτετέλι τούρκικο στο #SurvivorGR

 

 

 

Η άφιξη των νέων παικτών «τρέλαναν» την Κόκκινη και Μπλε ομάδα - Ο Αντωνόπουλος ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και τραυματίστηκε - Η αντίδραση των συμπαικτών - Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αυτό που έχουν ανάγκη οι παίκτες, μετά από τόσο καιρό πίεσης και συμβίωσης στην παραλία ήταν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

 

 

 

Στο επεισόδιο, πριν από τον αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, ο παρουσιαστής, ενημέρωσε τους Διάσημους και τους Μαχητές ότι η ομάδα που θα κέρδιζε δεν θα είχε μόνο σαν προνόμιο το φαγητό, αλλά θα ήταν εκείνοι, που θα κατάφερναν να παρευρεθούν στο πάρτι ένωσης του Survivor της Τουρκίας, όπου θα πραγματοποιηθεί εκεί και μια μεγάλη συναυλία ενός πολύ διάσημου Τούρκου ποπ τραγουδιστή.

Όλοι οι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους, μιας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο από κοντά. Ωστόσο λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι και οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο πάρτι.

Έτσι ο Γιώργος Κατσαούνης όπως αποκάλυψε είχε ένα φλερτ με μία παίκτρια από το Ρουμάνικο ή Τούρκικο ριάλιτι επιβίωσης. Ο παίκτης δήλωσε τα λόγια που θα της πει και έκανε τον Στάθη να ξεσπάσει σε γέλια.

 

 

Η... μεγάλη ημέρα έφτασε και οι νέοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους.

Η είδηση ότι θα έμπαιναν νέοι παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν γεγονός και οι τηλεθεατές περίμεναν με ανυπομονησία την συγκεκριμένα ημέρα. Και έφτασε...

Ο Νίκος Γιάννης, Νίκος Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Στέλλα Ανδρεάδου πήγαν στις καλύβες και οι υπόλοιποι παίκτες τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό.

Οι νέοι παίκτες ήρθαν για μείνουν και θα βάλουν τα δυνατά τους για να φέρουν νίκες στην ομάδα τους. Η ψυχολογία είναι το άλφα και το ωμέγα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αφίξεις αυτές τους ανέβασαν το ηθικό.

 

 

Ο Νίκος Αντωνόπουλος έκανε την άφιξη του στο παιχνίδι, όμως από την πρώτη ημέρα δεν πήγαν καλά τα πράγματα, για εκείνον.

Ο νεαρός παίκτης στα πλαίσια μιας φάρσας από τους συμπαίκτες του, τραυματίστηκε στο πόδι.

«Έπαθα κάποιους τραυματισμούς. Στην πατούσα μου, κάτω στο πόδι, έκανα ένα βαθύ κόψιμο που θα το δει και ο γιατρός αργότερα. Λογικά, όχι λογικά, είναι σίγουρο πως είναι για ράμματα. Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Επίσης έκοψα εδώ και την παλάμη μου και ότι άλλο βλέπετε. Εδώ, εδώ και εδώ αυτούς τους μώλωπες. Γδάρθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Και πρόσθεσε:«Θέλω ακόμα να πω ότι την ώρα που πονούσα και είχα μώλωπες και κοψίματα και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω, είχα πανικοβληθεί γιατί είναι η πρώτη μου μέρα στο Survivor και τραυματίστηκα από ένα χαζό αστείο της ομάδας μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι κινδύνευε η ζωή μου και δεν το πήραν τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε. Μάλιστα κορόιδευαν και άκουσα από κάποιους να λένε διάφορα, όταν έφυγα, μαζί με κάποια γελάκια και αυτό όλο με πείραξε».

 

 

Το αγώνισμα ήταν ασυλίας και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να πάει στο συμβούλιο του νησιού και να βρεθεί στη δύσκολη αυτή θέση να ψηφίσει συμπαίκτη του.

 

 

Ωστόσο μία ομάδα ήταν η νικήτρια και αυτή ήταν οι Μαχητές

 

 

 

Η Κόκκινη ομάδα ρίχτηκαν για ακόμη μία φορά στο στίβο μάχης αλλά αυτή τη φορά έπρεπε να αγωνιστεί ο καθένας για να τον εαυτό του ώστε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Οι παίκτες έπρεπε να κρατήσουν ένα μπαλάκι πάνω σε μία ρακέτα, κάτι που ήθελε συγκέντρωση και ισορροπία.

Αυτή που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

 

Ένα φαντασμαγορικό σόου ένωσε Έλληνες και Τούρκους.

Οι παίκτες μετά από τόσους μήνες μακριά από τον «πολιτισμό» ήθελαν να διασκεδάσουν και να περάσουν υπέροχες στιγμές όλοι μαζί. Αυτό κι έγινε...

 

 

Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα παρευρέθηκαν στο πάρτι ένωσης του Survivor της Τουρκίας, όπου πραγματοποιήθηκε εκεί και μια μεγάλη συναυλία ενός πολύ διάσημου Τούρκου ποπ τραγουδιστή.

Έλληνες και Τούρκοι έγιναν ένα και χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι τελικής πτώσης.

 

 

Στο επεισόδιο και μετά την ήττα των Διασήμων στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, εκείνοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

 

 

Μετά από την αλλαγή των ομάδων, είδαμε ότι τόσο η ομάδα των Διάσημων, όσο και η ομάδα.

 

 

Τις περισσότερες ψήφους της πήρε η Μυριέλλα Κουρεντή και ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»