Ο 19χρόνος που έβαλε τα γυαλιά στον Ρόκκο στις Audition του #XFactorGR

 

 

Άλλη μια εξαιρετική πολύχρωμη οντισιόν, η τέταρτη κατά σειρά, στο ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο #TheXFactorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Suzy όπως η ίδια θέλει να την αποκαλλούν στον καλλιτεχνικό χώρο, ερμήνευσε σε μία δική της διασκευή το γνωστό «Rap God». Κατάφερε, όμως, να συγκινήσει τους κριτές;

Η 24χρονη αεροσυνοδός, που έχει καταγωγή από την Αίγυπτο και είναι παντρεμένη με έναν Ιάπωνα που γνώρισε στο Μοναστηράκι, μίλησε αραβικά και κινέζικα όταν συστήθηκε στους κριτές. Ευτυχώς δεν… χάθηκε στη μετάφραση!

 

 

Αφού ερμήνευσε το «Rap God» του Eminem και το «Beautiful Liar» της Beyoncé και της Shakira, δεν φάνηκε να πείθει τους κριτές.

Ο Χρήστος Μάστορας την «έσωσε»: «Υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να μας πεις;», τη ρώτησε. Τότε ερμήνευσε a cappella το «Tattooed Heart» της Ariana Grande και κατάφερε να πάρει τέσσερα «ναι».

«Με την προηγούμενη οντισιόν δεν πέρναγες και μ’ αυτήν θα περάσεις», της εξήγησε ο Χρήστος Μάστορας. Εκείνη, πάντως, δέχτηκε τα σχόλια με την πιο καλή διάθεση: «Αν δεν είχα τη δική σας κριτική, δεν θα ήξερα πού ακριβώς πρέπει να παλέψω για να το φτιάξω», απάντησε σε σχόλιο του Στέλιου Ρόκκου.

 

 

 

Ο 18χρονος υποψήφιος εντυπωσίασε τους κριτές τραγουδώντας με τον δικό του τρόπο τα «Καλοκαίρια» του Στέλιου Ρόκκου και πέρασε ομόφωνα στην επόμενη φάση.

Ο Τόλης Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες, αλλά στη ζωή του θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική. Έτσι, μετά το σχολείο κλείνεται στο δωμάτιό του και παίζει μουσική με τις ώρες, όπως είπε στους κριτές του X-Factor.

Για την audition του μουσικού talent show διάλεξε τα «Καλοκαίρια» του Στέλιου Ρόκκου και τελικά κέρδισε τις εντυπώσεις όλων των κριτών.

 

 

«Το έκανε τελείως δικό του», είπε ο Στέλιος Ρόκκος και δεν έχασε την ευκαιρία να πιάσει την κιθάρα για να συνοδεύσει τον νεαρό υποψήφιο σε άλλη μια εκτέλεση του τραγουδιού.

«Αυτή την ενέργεια τη χρειαζόμαστε στο X-Factor», είπε ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Κουινέλης συμπλήρωσε: «Βλέπω ένα παιδί που αγαπάει τη μουσική. Ελπίζουμε και εμείς εδώ να σε βοηθήσουμε να πας ένα βήμα παρακάτω με τη φωνή σου».

«Στις παρέες πιάνεις την κιθάρα, τα κορίτσια τρελαίνονται και γυρνάει όλη η προσοχή πάνω σου ή μου φαίνεται;», ρώτησε η Μαρίζα Ρίζου. Και ο Τόλης Παπαδόπουλος αστειεύτηκε: «Σας φαίνεται!»

Το πρώτο επίσημο «ναι» ήρθε από τον Στέλιο Ρόκκο: «Περνάς με τα μπούνια!», του είπε. Του έκανε μάλιστα ένα μεγάλο κοπλιμέντο: «Τώρα που σε άκουγα, σκεφτόμουν ότι αν έλεγε το τραγούδι μια τέτοια φωνή, θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία».

 

 

 

Η νεαρή, Μαριάννα Κακαβά μπήκε με πολλή ενέργεια στο στούντιο του X-Factor, ήταν αρκετή, όμως, για να την περάσει στην επόμενη φάση;

Οι κριτές του X-Factor δεν της έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ωστόσο της τόνισαν πως αν συνεχίσει να δουλεύει πάνω σ’ αυτό που αγαπάει, στο τέλος θα τα καταφέρει.

 

 

Ο κριτής του X Factor ανυπομονεί από τώρα να έχει την Έλενα Παναγιωτίδου στην ομάδα του.

Με το «Αν μ’ αγαπούσες» της Νατάσας Θεοδωρίδου διαγωνίστηκε στο «-X-Factor»- η 23χρονη από τη Θεσσαλονίκη και συγκίνησε όλους τους κριτές.

Η Έλενα Παναγιωτίδου αγαπάει το λαϊκό τραγούδι, που το επέλεξε λόγω του πατέρα της, που ήταν και ο ίδιος τραγουδιστής. Μίλησε μάλιστα στους κριτές για εκείνον, αποκαλύπτοντας ότι τον έχασε στα 18 της και ότι σε κάθε ερμηνεία της τον νιώθει κοντά της.

«Ήταν όλο σωστό», της είπε στο τέλος της audition ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ ο Χρήστος Μάστορας της έδωσε «ένα γεμάτο “ναι”» και η Μαρίζα Ρίζου χαρακτήρισε τον τρόπο ερμηνείας της «μεστό».

«Είναι σαν να ακούω μια παλιά λαϊκή τραγουδίστρια, αλλά στο σήμερα» είπε ενθουσιασμένος ο Στέλιος Ρόκκος και πρόσθεσε: «Έκανες πολύ καλά που ήρθες. Χρειαζόμαστε στην παρέα μας τόσο καλές φωνές και τόσο φωτεινά πλάσματα όπως εσύ».

Δεν έκρυψε μάλιστα τις προθέσεις του για τις επόμενες φάσεις: «Ανυπομονώ πότε θα έρθει η ώρα να φτιάξουμε τις ομάδες. Πόσο θα ήθελα να είσαι μαζί μου και να παίξουμε μπάλα τρελή!»

 

 

Ο Silot έφερε μερικά... καλούδια στους κριτές πριν ξεκινήσει την προσπάθεια του. Είναι αυτά δυνατά, ώστε να του δώσουν τέσσερα «ναι»;

Με ένα κουτί με cookies εμφανίστηκε ο Silot στο πλατό των auditions του X-Factor. Τα δοκίμασαν όλοι, εκτός από τον Μιχάλη Κουινέλη, και τα λάτρεψαν!

Ο 35χρονος υποψήφιος έχει ζαχαροπλαστείο στα Εξάρχεια, αλλά «πλάθει» και τα δικά του τραγούδια, που είναι το «καταφύγιό» του, όπως δήλωσε.

 

 

Ο Silot, ο ζαχαροπλάστης με το εκκεντρικό ντύσιμο, ξετρέλανε τους κριτές με τα γλυκά του, εκείνοι, όμως, δεν του έδωσαν τα πολυπόθητα «ναι».

Το τραγούδι που διάλεξε να πει στις auditions του X-Facto» ήταν το «Toxic» της Britney Spears, που το έφερε στα δικά του μέτρα. «Είδαμε πολύ το περιτύλιγμα, αλλά λίγο από ουσία», ήταν η αντίδραση του Χρήστου Μάστορα.

 

 

Η 19χρονη διαγωνιζόμενη του «X Factor» αφιέρωσε την εμφάνισή της στη γιαγιά της, που ζει στις Φιλιππίνες και της λείπει πολύ.

Δάκρυσε η Faith Pandac μιλώντας για τη γυναίκα που τη μεγάλωσε: «Έφυγα από τις Φιλιππίνες για την Ελλάδα στα 11 μου και αυτό που μου στοίχισε πιο πολύ ήταν που άφησα εκεί τη γιαγιά μου. Στα 9 μου, μου πήρε μια κιθάρα. Ήταν το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει».

 

 

 

Η ιστορία της συγκίνησε τους τέσσερις κριτές, όπως και η ερμηνεία της στο «Thinking Out Loud» του Ed Sheeran.

«Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος! Τι ψυχή και τι φωνή είναι αυτή που έχεις; Καθώς τραγουδούσες ξέχασα ότι είμαι εδώ για να λέω την άποψή μου και να κάνω κριτική», σχολίασε πρώτος ο Χρήστος Μάστορας.

Ανατριχίλα αισθάνθηκε και η Μαρίζα Ρίζου: «Υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν το στόμα τους για να τραγουδήσουν και μπορείς να δεις την ψυχή τους. Σε ευχαριστώ πολύ που το είδα αυτό», είπε στη Faith Pandac.

«Έχεις καταλάβει ότι όταν τραγουδάς ομορφαίνουν τα πάντα γύρω σου;», ρώτησε με τη σειρά του ο Στέλιος Ρόκκος, που συμπλήρωσε: «Το συναίσθημα που έβγαλες δεν σπουδάζεται. Ή το ’χεις ή δεν το ’χεις».

Η Faith Pandac συγκέντρωσε τα τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή και σίγουρα έκανε περήφανη τη γιαγιά της στις μακρινές Φιλιππίνες.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»