Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Μάρτιος 2022

 

Πώς θα είναι ο Μάρτιος σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ξεκινήσει την επαγγελματική σου πορεία καθώς οι πλανήτες έχουν συσσωρευτεί στον τομέα της καριέρας σου ήδη από τον Δεκέμβριο, αλλά αυτός θα είναι ο μήνας που επιτέλους θα μπορέσεις να απελευθερωθείς και να αρχίσεις να συντονίζεσαι με τα όνειρά σου. Με τη νέα Σελήνη στις 2/3 στον τομέα της πνευματικότητάς σου θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς λίγο από τα πράγματα και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το τί θέλεις να πετύχεις τις επόμενες εβδομάδες. Αν και θα νιώσεις ότι χρειάζεσαι απεγνωσμένα ένα time out, η θαλπωρή του τυχερού Δία με το σεληνιακό συμβάν σου επιτρέπουν να σκεφτείς και να εστιάσεις στη μεγαλύτερη εικόνα. Στις 6/3 ο κυβερνήτης σου και η κοινωνική Αφροδίτη μεταβαίνουν στον τομέα της φιλίας και των μακροπρόθεσμων στόχων σου, ενισχύοντας τις σχέσεις σου με συναδέλφους και αγαπημένα πρόσωπα. Από τις 20/3 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και τροφοδοτεί την αυτοπεποίθηση και την όρεξή σου για τα φώτα της δημοσιότητας. Με λίγα λόγια ό,τι ονειρευόσουν μπορεί να αρχίσει να πραγματοποιείται. Ωστόσο ο τομέας των οικονομικών σου έχει αρκετές ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο διαρκεί η εποχή των Ιχθύων αισθάνεσαι αρκετά κοινωνική και αισιόδοξη χάρη σε μια σειρά πλανητών που κινούνται στον τομέα της φιλίας και των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Η νέα Σελήνη στις 2/3 σου παρουσιάζει μια γλυκιά ευκαιρία να αποκτήσεις σαφήνεια γύρω από έναν μεγάλο στόχο που θέλεις να πετύχεις ως μέλος μιας ομάδας. Το να είσαι συγκεκριμένη με το ποιους χρειάζεσαι δίπλα σου για να περάσεις τη γραμμή τερματισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Στις 6/3 η κοινωνική Αφροδίτη αλλά και ο τυχερός Άρης μεταβαίνουν στον τομέα της καριέρας σου. Αυτές οι μετατοπίσεις θα μπορούσαν να ωφελήσουν τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Η Πανσέληνος του μήνα στη ζώνη του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασής σου ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή. Θα νιώσεις πως πρέπει να μοιραστείς τα πιο εγκάρδια συναισθήματά σου και να γίνεις πιο τολμηρή στη διεκδίκηση των ερωτικών σου επιθυμιών. Απόφυγε τα οικονομικά ρίσκα ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος, ο τυχερός Δίας και ο πνευματικός Ποσειδώνας κινούνται στον τομέα της καριέρας σου εδώ και μερικές εβδομάδες και έτσι το πιθανότερο είναι να νιώθεις περισσότερη έμπνευση όταν πρόκειται για την επαγγελματική σου πορεία. Είτε σκέφτεσαι να υποβάλεις το βιογραφικό σου, είτε να συντάξεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξανασκεφτείς πλήρως τον τρόπο με τον οποίο θα καθορίσεις την επιτυχία, η νέα Σελήνη στις 2/3 σου δίνει την εύνοια και το φως της. Ο Άρης και η Αφροδίτη μεταβαίνουν στον τομέα της περιπέτειας σου καθιστώντας πιο εύκολο το να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να αναζητήσεις νέες δραστηριότητες με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος στις 18/3 στον τομέα του σπιτιού σε παροτρύνει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Η αντιμετώπιση παλιών συναισθηματικών πληγών θα μπορούσε να είναι ένας παραγωγικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις προκλητικά συναισθήματα που εμφανίζονται τώρα. Με το πέρασμα του Ήλιου στις 20/3 στον τομέα της φιλίας, η ιεράρχηση των ομαδικών δραστηριοτήτων μπορεί να είναι το κλειδί για να προχωρήσεις στον τερματισμό των υψηλότερων στόχων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις αρχές του μήνα θα νιώσεις τις δονήσεις της νέας Σελήνης να χτυπούν τη ζώνη της περιπέτειάς σου εμπνέοντάς σε να βγεις από τη συνηθισμένη, καθημερινή σου ρουτίνα για να ζήσεις κάτι νέο και συναρπαστικό. Στις 5/3 συναντιούνται ο Ήλιος με τον τυχερό Δία καθιστώντας αυτή τη μέρα ιδανική για να αναλάβεις δράση και να ασχοληθείς με έργα που είχες σε αναμονή. Την επόμενη μέρα η ρομαντική Αφροδίτη και ο θεατής Άρης θα προσγειωθούν στον τομέα της σεξουαλικής και ερωτικής σου ζωής κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις. Με την Πανσέληνος στις 18/3 πιθανά να νιώσεις πιεσμένη από τις κοινωνικές υποχρεώσεις σου, αλλά με μια προσανατολισμένη στις λεπτομέρειες προσέγγιση καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Η διαίσθησή σου ίσως είναι πιο ισχυρή από ποτέ κι έτσι καθοδηγείσαι στη σωστή κατεύθυνση και σε πιο ικανοποιητικά μονοπάτια. Από τις 20/3 η κίνηση του Ήλιου φέρνει ζωντάνια στον τομέα της καριέρας σου και ίσως σε αναγκάσει να περάσεις στο προσκήνιο για να παρουσιάσεις ένα σχέδιο ή ένα έργο πάθους και να πετύχεις τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ωστόσο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου.

ΛΕΩΝ

Πιθανότατα έχεις επίγνωση της ισχυρής δυναμικής των σχέσεων στη ζωή σου όσο ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά το οποίο διάστημα ο γεμάτος αυτοπεποίθηση κυβερνήτης σου Ήλιος κινείται στη ζώνη της οικειότητάς σου. Με τη νέα Σελήνη στις 2/3 που συναντιέται με τον τυχερό Δία θα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο με την έναρξη μιας επιχείρησης ή μιας νέας σχέσης. Στις 6/3 η ρομαντική Αφροδίτη και ο Άρης τροφοδοτούν τις φιλοδοξίες σου και ενισχύουν τις σχέσεις σου. Από τις 20/3 ο Ήλιος ενισχύσει τη ζωτικότητά σου καθώς διασχίζει τον τομέα της περιπέτειας σου παρακινώντας σε να δημιουργήσεις. Η αδρεναλίνη σου ανεβαίνει και αποδίδεις καλύτερα. Δείξε ωριμότητα στα θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή, καθώς και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων κύριος στόχος σου είναι οι συνεργασίες σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και έχεις εστιάσει στο πως μπορείς να εκμεταλλευτείς τον καλύτερο εαυτό σου και τις δεξιότητές σου. Επίσης η νέα Σελήνη στις 2/3 βρίσκεται κοντά στον τυχερό Δία και ευνοεί περισσότερο τον τομέα της καριέρας σου, καθώς σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου. Μερικές εβδομάδες αργότερα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και στον τομέα του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις θέματα που διαλογιζόσουν ή προβληματιζόσουν το προηγούμενο διάστημα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κινήσου με τρόπο που σε κάνει να νιώθεις δύναμη και αυτοπεποίθηση. Απλώς μην εκπλαγείς αν τα συναισθήματα έρθουν σε μια μικρή σύγκρουση μέσα σου, καθώς θέλεις να απαλλαγείς από τοξικές καταστάσεις αλλά παραμένει ένα δίλημμα ή ένα πρέπει. Ο τομέας των οικονομικών σου έχει αρκετές διακυμάνσεις. Αν δεχτείς νέες προτάσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη καλό θα ήταν να είσαι λίγο επιφυλακτική.

ΖΥΓΟΣ

Η εποχή των Ιχθύων είναι συνήθως μια πολύβουη και ξέφρενη περίοδος για εσένα χάρη στο ταξίδι του Ήλιου με αυτοπεποίθηση στη ζώνη της καθημερινής ρουτίνας σου. Οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν πιθανότατα γεμάτες με πολλά θελήματα και φροντίδα στις καθημερινές λεπτομέρειες. Η νέα Σελήνη στις 2/3 και σε συντροφιά με τον τυχερό Δία σε αναζωογονεί και σε βοηθά να οργανωθείς ακόμα περισσότερο και να φρεσκάρεις τις προσεγγίσεις σου. Στις 6/3 ο κυβερνήτης σου μετακομίζει στον ρομαντικό τομέα σου με τον Άρη να συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι, εξασφαλίζοντάς σου ή φέρνοντας στην επιφάνεια τον πιο παιχνιδιάρικο εαυτό σου. Για αυτό ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου ή φλέρταρε με την καρδιά σου, αν είσαι συναισθηματικά μόνη. Η πανσέληνος στις 18/3 σου προκαλεί μια αναστάτωση συναισθηματική οπότε προστάτευσε τον εαυτό σου και φρόντισέ τον περισσότερο. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι με τον τομέα των οικονομικών σου καθώς νιώθεις αρκετή πίεση ως προς τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Απόφυγε τις σπατάλες ή τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο παραμένει ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων επιθυμείς πιο ανάλαφρες, παιχνιδιάρικες, δημιουργικές δραστηριότητες από ότι συνήθως. Η νέα Σελήνη στις 2/3 συναντιέται με τον τυχερό Δία και αυτή είναι μια από τις πιο γλυκές ευκαιρίες που έχεις όλον το χρόνο για να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στην αγάπη ή την καλλιτεχνική σου ζωή. Αν θέλεις μπορείς να βουτήξεις σε ένα έργο που εκπληρώνει τη φαντασία, να συναντήσεις κάποιον ειδικό ή να προτείνεις να περάσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε ένα άλλο επίπεδο. Θα είσαι επίσης πιο συγκεντρωμένη στην οικογένεια και τις ρίζες σου χάρη στη ρομαντική Αφροδίτη και τον Άρη που ταξιδεύουν στον τομέα της οικογένειας από τις 6/3 έως τις 5 και 14 /4 αντίστοιχα. Γύρω στις 18/3 η Πανσέληνος από τη ζώνη δικτύωσης, ευνοεί την ένωση δυνάμεων με φίλους και συναδέλφους. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται προσοχή καθώς έξτρα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, ο μήνας εμπεριέχει πολύ φλερτ και έντονο παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις επικεντρωθεί στην προσωπική σου ζωή και η νέα Σελήνη στις 2/3 θα ενισχύσει περισσότερο αυτήν την ανάγκη σου. Καθώς συναντιέται με τον κυβερνήτη σου Δία, σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις σε εφαρμογή μια ισχυρή πρόθεση που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ευημερία και τους δεσμούς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το να αγγίζεις ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο συγκεντρωμένη, πιθανότατα θα σου προσφέρει πολλές πληροφορίες για το πως μπορείς να εκμεταλλευτείς καλύτερα αυτήν την περίοδο. Στις 6/3 η Αφροδίτη και ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης μετατοπίζονται στον τομέα της επικοινωνίας σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς καλύτερα εργασιακές προτάσεις και υποθέσεις. Η πανσέληνος επίσης στον τομέα της καριέρας σου ίσως σε προδιαθέσει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να βγεις στο προσκήνιο. Οι ταχύτητες αυξάνονται καθώς φτάνεις στο σημείο κορύφωσης που θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Η ερωτική σου ζωή κρύβει και φέρνει ευκαιρίες μετά τις 20/3 που ο Ήλιος περνά στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος που ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων είναι υπερκοινωνική και γεμάτη ευκαιρίες μάθησης και έντονης, ουσιαστικής επικοινωνίας για σένα. Η νέα Σελήνη στις 2/3 σε συνδυασμό με τον τυχερό Δία σου προσφέρει έναν κενό καμβά στον οποίο θα μπορούσες να ζωγραφίσεις ένα εντελώς νέο όραμα για να χορτάσεις την όρεξή σου για περισσότερες γνώσεις. Η ρομαντική Αφροδίτη όσο και ο προσανατολισμένος Άρης συνδυάζονται με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στο ζώδιό σου, καθιστώντας στις αρχές του μήνα τη στιγμή για να συντονιστείς με τη διαίσθησή σου και να βρεις τη δύναμή σου προκειμένου να ενισχύσεις την επιδίωξη προσωπικών στόχων σου. Στη συνέχεια θα μεταβούν στον οικονομικό σου τομέα και θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείς με άλλους και να προωθήσεις τις πιο μεγάλες οικονομικές επιδιώξεις σου. Η Πανσέληνος στις 18/3 στον τομέα της περιπέτειάς σου σε προδιαθέτει να ταρακουνήσεις τα πράγματα και να κάνεις ένα άλμα πίστης, το οποίο μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι και λίγο εκτός χαρακτήρα όμως στην πραγματικότητα να είναι το καλύτερο επόμενο βήμα σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου, δημιουργούν αναστάτωση στη συναισθητική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος με αυτοπεποίθηση έχει περάσει ήδη στον τομέα των χρημάτων σου, στρέφοντας την προσοχή σου στο πως εξοικονομείς μετρητά και στο πώς επενδύεις. Η νέα Σελήνη ακριβώς στον ίδιο τομέα συναντά τον τυχερό Δία και ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να επιδιώξεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Υπάρχει ώθηση και πάθος και το όραμά σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η Πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον τομέα της οικειότητάς σου, αναγκάζοντάς σε να εστιάσεις στο πώς μοιράζεσαι τον συναισθηματικό εαυτό σου με τους άλλους. Αν κάτι δεν είναι τόσο αμφίδρομο όσο θα έπρεπε ή θα ήθελες, πες τις αλήθειες σου και ξεκαθάρισε τα θέλω σου προκειμένου να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Η αλλαγή θέσης του Ήλιου στις 20/3 θα διασχίσει τον τομέα της επικοινωνίας σου, ενισχύοντας την όρεξή σου για κοινωνικοποίηση και φέρνοντας καταιγισμό ιδεών και δημιουργικότητα. Ίσως να υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου συντρόφου και να κάνεις ένα βήμα πίσω και όχι να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι μόνη, κατά τη διάρκεια του μήνα διάφορες γνωριμίες θα προκύψουν, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με το τι θα πιστέψεις και τι όχι.

ΙΧΘΕΙΣ

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ήλιος διασχίζει το δικό σου ζώδιο, προσφέροντάς σου μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και ευφάνταστης ενέργειας η οποία αναμφίβολα θα εξυπηρετήσει την προώθηση των έργων πάθους και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Εάν δεν είσαι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με το τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις σκέψου να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο γύρω στις 2/3 με το νέο φεγγάρι, καθώς σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βρεις και να εντοπίσεις το πραγματικό όραμά σου. Από τις 9 έως τις 27/3 ο αγγελιοφόρος Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου βοηθώντας τους άλλους να μιλήσουν στη δημιουργική γλώσσα σου, καθιστώντας κατάλληλη την περίοδο για να κάνεις προτάσεις και να εμπιστευτείς τον καταιγισμό ιδεών σου. Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της συνεργασίας σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να υπερασπιστείς τις ανάγκες σου, αλλά να αναγνωρίσεις και των άλλων. Από τις 20/3 ο Ήλιος ενισχύει και φέρνει μια σειρά από οικονομικές ευκαιρίες. Η ερωτική σου ζωή είναι αρκετά ταραχώδης αυτόν τον μήνα και ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείς τη σχέση με τον αγαπημένο σου από επεμβάσεις τρίτων. Εάν είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι όσα σου τάζουν και σου υπόσχονται.

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»