Πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη! - Kλάματα & τσιρίδες:«Δέχομαι να γίνω γυναίκα του!»

 

#SurvivorGR: Απίστευτες ατάκες για Καραγκούνια: «Η αθλιότητα που ακούσει στο όνομα Τάκης» - Η σκηνή που φρίκαρε την Ταραμπάνκο: «Πνιγόμουν... ήταν φρικαλέο» - Ξέσπασε η Ναυσικά: «Είναι εμετικό» - Κάτια - Ναυσικά λύγισαν όταν είδαν τους συντρόφους τους! Τα «σ’ αγαπώ» και οι αποκαλύψεις - Η Ευρυδίκη παντρεύεται και το έμαθε από τον κουμπάρο - Ρουβάς - Ναυσικά  κουμπάροι του Άρη -  Στεναχωρημένη η Ασημίνα που δε θα ακούσει τον Δάντη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μετά την ήττα των Διασήμων και το συμβούλιο!

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα των Διασήμων κομμένη στα δύο, ενώ ο Τάκης Κραγκούνιας λέει στη Ναυσικά πως η Ευρυδίκη, η Βρισηίδα και η Κάτια σχεδιάζουν να τη διώξουν από το ριάλιτι.

Η δε Κάτια αναφέρει στην κάμερα ότι η Ναυσικά ακολούθησε λάθος στρατηγική και υπογραμμίζει ότι «έκανε ένα τεράστιο λάθος».

Σχόλια όμως για τον Τάκη δεν έκαναν μόνο οι Διάσημοι αλλά και οι Μαχητές. Τον λόγο πήρε ο Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Τάκη Καραγκούνια.

«Τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο, η αθλιότητα που ακούγεται στο όνομα Τάκης. Ένα πολύ κακό πρότυπο συμπεριφοράς για τον κόσμο που μας βλέπει. 49 χρονών ντροπή! Ντροπή για λογαριασμό του. Δεν θα του δώσω καμία σημασία… Γελάω…», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχαν έρθει αρκετά κοντά, ωστόσο, φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες η σχέση τους περνάει κρίση.

Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του για την ψήφο της Ασημίνας στη Μαίη, αφού αρχικά πίστευε πως θα ψηφίσει εκείνον.

«Η άποψή μου είναι ότι άλλαξε τελευταία στιγμή γνώμη και δεν με ψήφισε. Ήθελε στην πραγματικότητα να με ψηφίσει αλλά τελικά ψήφισε τη Τζο. Αν ψήφιζε εμένα θα φοβόταν μην την κατακρίνει ο κόσμος και έρθει απέναντί της, γιατί δεν θα ήταν σωστό. Έβαλε τον εγωισμό της κάτω όπως είπε, αλλιώς θα με είχε δώσει στον τάκο για να πάρω πόδι από το παιχνίδι ξεκάθαρα», είπε αρχικά ο παίκτης των Μαχητών. 

«Εγώ λυπάμαι γιατί έχασε έναν φίλο στην πραγματικότητα η Ασημίνα και δεν ξέρει τι θα πει η λέξη φιλία. Δεν έχω κάτι μαζί της αλλά την σιχαίνομαι έτσι όπως κάνει. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη απλώς δεν μου κάνει εμένα για παρέα. Δεν είναι το γούστο μου. Χέ@@@α αν με βγάλει στον τάκο», κατέληξε ο Γιώργος Κατσαούνης.

 

 

Το ακούσαμε κι αυτό στο ριάλιτι επιβίωσης! Μετά τον προχθεσινό μεγάλο καβγά στο συμβούλιο, το επεισόδιο ξεκίνησε με τα παραλειπόμενα και φυσικά με καταιγισμό σχολίων.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μάλιστα ήταν άκρως περιγραφική σχετικά με όλα όσα συνέβησαν.

«Από τη μία είχαμε τον Τάκη εκτός εαυτού κι από την άλλη τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ζητά το λόγο από όποιον είπε ότι κάνει διακοπές και πασαρέλα στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία. Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα για να την προστατεύσω από τον Τάκη, που ωρυόταν.

Δεν πίστευα ότι θα υπάρχει τόσο κακό νεύρο. Ενώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά σκληροτράχηλο, πήγα να φρικάρω εγώ. Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου. Με κοπάνησε κατά λάθος με το χέρι του μιλώντας κι ήμουν τύπου Κάτια ηρέμησε γιατί ήταν φρικαλέο… Είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό με μαύρα μάτια που τρόμαξε κι εμένα», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποφάσισε να αποκαλύψει στην Ναυσικά όλα όσα του είχε πει η Ευρυδίκη, με την παίκτρια να γίνεται έξαλλη και να ξεσπά.

«Η Ευρυδίκη έκανε το εξής. Πήγε και χρησιμοποίησε κάποιες κουβέντες που της είπα για να με ανακατέψει με εσάς πριν το συμβούλιο, ώστε να καλύψουν το δικό τους κ@λο. Και μόνο που μπροστά σου το παίζει φίλη κι από πίσω λέει η πασαρέλα, το μανεκέν και δεν βοηθά σε καμία δουλειά. Δεν κάνει το ένα το άλλο… Της λέω γιατί δεν τα λες στην ίδια;», της είπε με την ίδια λίγη ώρα μετά να σχολιάζει:

«Χθες στο συμβούλιο ειπώθηκαν κάποια πολύ άσχημα πράγματα για εμένα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ειπώθηκαν αυτές οι ατάκες. Η Ναυσικά κάνει διακοπές, να τη διώξουμε μαζί με το παρεάκι της, ότι είμαι τεμπέλα…

Πραγματικά είμαι έξαλλη γιατί όλο αυτό το story προέκυψε επειδή τα κορίτσια πήγαν να εκθέσουν τον Τάκη κι αυτός τις έκαψε και τις έβγαλε στη φόρα. Mετά μου ορκίζονταν ότι δεν ειπώθηκαν ποτέ αλλά από την αντίδραση του Τάκη κατάλαβα ότι αυτήν τη φορά λέει την αλήθεια. Όλα για τις ψήφου, για να παραμείνει κάποιος στο παιχνίδι. Είναι παιχνίδι, έλεος πια. Είναι εμετικό, είναι αηδία αυτό το πράγμα», είπε εμφανώς αναστατωμένη με όσα έμαθε.

 

 

Ο σημερινός αγώνας ήταν πραγματικά για γερά νεύρα αφού δεν είχε τελειωμό.

Οι παίκτες πείσμωσαν όπως ποτέ άλλοτε αφού η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, που θα συνοδευτεί κι από ένα σνακ, ήταν ο μοναδικός στόχος.

 

 

Μετά από δεκάδες ματσαρίσματα οι κόκκινοι τα κατάφεραν κι έτσι θα καταφέρουν να δουν σε βίντεο τους δικούς τους.

Οι Διάσημοι θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο θα περιλαμβάνει βίντεο από αγαπημένους ανθρώπους και συντρόφους, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

 

 
 

Πολύ στεναχωρημένη η Ασημίνα που δε θα ακούσει το τραγούδι του Χρήστου Δάντη

 
 

 

Κώστας Πηλαδάκης και Θοδωρής Κωνσταντόπουλος μεταφέρθηκαν μέσω βίντεο στον Άγιο Δομίνικο κάνοντας έκπληξη στις συντρόφους τους, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κάτια Ταραμπάνκο. 

Ήταν μάλιστα οι μοναδικές παίκτριες που περίμεναν όσο τίποτα να τους δουν και να τους ακούσουν! Έτσι έγινε λοιπόν.

Οι δυο παίκτριες δεν σταμάτησαν στιγμή να κλαίνε από τη στιγμή που τους είδαν και άκουσαν αυτά που του είπαν.

«Αγάπη μου εννοείται ότι αναθεώρησα τις προτεραιότητες μου αλλά ήσουν και θα είσαι η προτεραιότητά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Δεν λέω σ αγαπώ, δεν κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις αλλά αυτή τη φορά νιώθω πως μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο για πάντα. Αγάπη μου, σε αγαπώ πολύ, θέλω να γυρίσω και να είμαστε όλη μέρα μαζί. Να με περιμένεις», είπε η Ναυσικά απευθυνόμενη στον Κώστα Πηλαδάκη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο από την άλλη, λύγισε κι εκείνη μόλις είδε τον σύντροφό της Θοδωρή.

«Αυτός είναι το μούτρο μου, ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου. Ο άνθρωπος, ο οποίος πρώτη φορά στη ζωή μου δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να το πει γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί με πάρα πολύ ωραίο τρόπο. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του. Ή και οι δυο ή κανείς μαζί. Σε αγαπώ», είπε.

Με τον Στάθη Σχίζα επικοινώνησαν καλοί του φίλοι αλλά ανάμεσα τους ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας εστίασης φημολογούταν ότι ήταν ζευγάρι με το μοντέλο ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους.

Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρακολουθεί τα επεισόδια στέλνοντας αυτή τη φορά και το δικό της μήνυμα.

«Κανόνισε αν γυρίσεις σύντομα θα σε γυρίσουμε πίσω εντάξει;; και μίλα λίγο ρε παιδί μου έχουμε ξεχάσει τη φωνή σου… Δώσε και μία τεράστια αγκαλιά στα κορίτσια μου Ναυσικά, Ευρυδίκη και Βρισηίδα σε αγαπάμε πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο μήνυμά της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα ντυθεί νυφούλα και το έμαθε στον Άγιο Δομίνικο μέσα από ένα βίντεο στο έπαθλο επικοινωνίας.

Η παίκτρια είδε στο βίντεο τον φίλο της Ανανία, ο οποίος της αποκάλυψε πως θα γίνει κουμπάρος στο γάμο της, με την ίδια να μένει με το στόμα ανοιχτό!

«Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ», ήταν το μήνυμα του Ανανία με την ίδια να μην πιστεύει στα αυτιά της.

Τσίριζε και έκλαιγε ταυτόχρονα από τη χαρά της.

«Θέλω να πω πως δέχομαι να γίνω γυναίκα του και να είσαι εσύ ο κουμπάρος και θέλω να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, όλη την παρέα. Πραγματικά Ανανία δεν έχω λόγια…», ήταν η απάντησή της.

 

 

αντίστροφη μέτρηση για τη σημερινή αποχώρηση του Survivor έχει ξεκινήσει! Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Τζο Μαριδάκη, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Κάτια Ταραμπάνκο είναι οι τέσσερις παίκτες που τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και απόψε αναμένεται να μάθουμε το αποτέλεσμα.

Καθώς βρισκόμαστε στη μέση του reality επιβίωσης όλοι οι παίκτες θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να συνεχίσουν να ζουν την απόλυτη περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί οι συνθήκες να είναι δύσκολες, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα Spoilers που αποκαλύπτουν ποιος είναι ο παίκτης που έχει αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έσκασε σαν «βόμβα» μιας και η συγκεκριμένη παίκτρια αποτελούσε από πέρυσι ένα από τα φαβορί.

Ο λόγος φυσικά για την Κάτια Ταραμπάνκο. Σύμφωνα με τα Spoilers, το γνωστό μοντέλο θα αποχωρήσει σήμερα οριστικά από το Survivor. Η ίδια βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και περίπου έναν μήνα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»