Εφτάψυχη γάτα ο Μπόμπαινας! Δεν φεύγει με τίποτα! Έκανε το απόλυτο plot twist!

 

Η απόλυτη ανατροπή που έκανε το Twitter να «ξεσπάσει»: Άλλος αποχώρησε και άλλος έφυγε στο #MasterChefGR! - Καταπέλτης η Φανή για τον Βασίλη: «Δεν θα περάσει καλά, αν παραμείνω στον διαγωνισμό» - Το μπέρδεμα του Γιάννου για την κάρτα ασυλίας- Τι δήλωσε στους κριτές! - Ο Μάριος έβαλε «τρικλοποδιά» στον εαυτό του- Ιωαννίδης: «Δεν σεβάστηκες την συνταγή» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά από την προηγούμενη δοκιμασία έξι ήταν οι παίκτες που οδηγήθηκαν σε διαδικασία αποχώρησης. 

Η δοκιμασία με τον ανανά και οι επιλογές του Βασίλη φάνηκε ότι δυσκόλεψαν αρκετά τους περισσότερους παίκτες.

Μια από τις παίκτριες που ο Βασίλης δυσκόλεψε αρκετά με τις επιλογές του ήταν η Φανή, την οποία και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού και ο ανταγωνισμός μαζί της θα ήταν μεγαλύτερος. Ο Βασίλης, όταν της είπε ότι θα της έδινε ζαχαρωμένο και αποξηραμμένο ανανά και χρόνο μόλις 40 λεπτά της είπε ότι θεωρούσε ότι και πάλι θα τα κατάφερνε πολύ καλά.

Η Φανή δήλωσε από την αρχή την δυσαρέκειά της για αυτήν την εξέλιξη, μιας και με τον Βασίλη ήταν κοντά στο σπίτι και κάνανε παρέα γενικότερα.

Στο επεισόδιο μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι η συπεριφορά του δεν της άρεσε καθόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα αυτό που έκανε ο Βασίλης. Με ενόχλησε που είχε πει ότι θα έκανε κάτι και μετά έκανε κάτι άλλο. Αυτό εμένα μου έδειξε ότι δεν με σέβεται, γιατί στην ουσία με κοροϊδεψε με πολύ ύπουλο τρόπο. Αν μείνω στον διαγωνισμό σήμερα, σίγουρα ο Βασιλάκης δεν θα περάσει καθόλου καλά από εμένα. Σίγουρα έμαθα τι άνθρωπος είμαι και ότι δεν μπορώ να τον εμπιστέυομαι. Aπό εδώ και πέρα ο καθένας θα πρέπει να προσέχει τι μου λέει για τους υπόλοιπους»

 

 

Ο Γιάννος ήταν εκείνος που κέρδισε το προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας, με την κάρτα ασυλίας να περνά αυτόματα στα χέρια του.

Στην δοκιμασία αποχώρησης, είδαμε ότι η Φανή, ο Δημήτρης, η Καλλιόπη, ο Παναγιώτης, ο Σταύρος και ο Μάριος ήταν οι υποψήφιοι, που θα έπρεπε να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Πριν από την έναρξη της δοκιμασίας και πριν γίνει η αποκάλυψη του πιάτου, όπου οι παίκτες θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά, οι κριτές ρώτησαν τον Γιάννο αν θα κάνει ο ίδιος την χρήση της κάρτας ασυλίας και αν θα οδηγήσει, με αυτόν τον τρόπο, κάποιον από τους έξι παίκτες στον εξώστη.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε ότι ακόμα και αν έκανε χρήση της κάρτας, κανένας από τους παίκτες δεν θα κατέβαινε κάτω, μιας και οι υποψήφιοι ήταν ήδη αρκετοί. Ο Γιάννος, σε εκείνο το σημείο, είπε με ειλικρίνεια ότι θα ήθελε να δώσει την ασυλία στον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος δέχεται από παντού επιθέσεις και ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα ήθελε να σταματήσει να γίνεται αυτό.

Ο μόνος λόγος που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν το έκανε ήταν γιατί μετά θα είχε πρόβλημα με τον Μάριο, αλλά και τον Παναγιώτη, τους οποίους και θεωρεί ότι θα έπρεπε εξίσου να σώσει.

Ο Δημήτρης, μετά από τα λεγόμενα του Γιάννου, είπε: «Είναι κάτι μου με τιμάει και ελπίζω όλοι να καταλάβουν ότι ο διαγωνισμός πρέπει να γίνει μαγειρικός και ότι έχουμε έρθει για αυτόν τον σκοπό και όχι για να υπάρχουν εντάσεις. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, ούτε και τους έχω ενοχλήσει ποτέ σε τίποτα.»

 

 

Μια επιθυμία του Μάριου, που ο ίδιος την χαρακτήρισε προσωπικό στοίχημα, είδαμε ότι του στοίχισε πολύ. 

Η δοκιμασία αποχώρησης είχε να κάνει με ένα πολύ απαιτητικό πιάτο, με διαφορετικές παρασκευές, οι οποίες ήθελαν την απαραίτητη προσοχή και συνάμα προσπάθεια.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, είχε φτάσει η στιγμή της παρουσίασης, αλλά και της δοκιμής του πιάτου από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη. Όπως συμβαίνει και κάθε φορά, όταν ένας από τους παίκτες πηγαίνει μπροστά στους κριτές, εκείνοι τον ρωτούν πως πήγε η δοκιμασία, σε πρώτο χρόνο.

Ο Μάριος ήταν ένας από τους υποψήφιους, ο οποίος και είχε δηλώσει από την αρχή ότι νιώθει πανέτοιμος, για να τα πάει όσο καλύτερα μπορεί. Μόλις όμως οι κριτές τον ρώτησαν πως πήγε η προσπάθειά του, εκείνος τους είπε ότι είχε βάλει προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό του και δεν ήθελε με τίποτα να χρησιμοποιήσει την ζυγαριά.

Οι κριτές δεν κατάλαβαν ούτε λεπτό το σκεπτικό του, μιας και του είπαν ότι για να μπορέσει να ακολουθήσει σωστά και πιστά μια συνταγή, η ζυγαριά είναι απαραίτητη, μιας και κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει την ακριβή ποσότητα μόνο και μόνο με το μάτι. Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα, δεν δίστασε να του πει ότι δεν σεβάστηκε την συνταγή και έκανε του κεφαλιού του, αλλά και ότι αυτό του το λάθος μπορεί να του στοιχήσει την παραμονή του στον διαγωνισμό.

 

 

Οι έξι διαγωνιζόμενοι απογοήτευσαν τους κριτές με τις προσπάθειές τους, μιας και όλα τα πιάτα ήταν μέτρια προς κακά. 

Eίδαμε ότι οι κριτές, αφού δοκίμασαν και τις έξι προσπάθειες για την αντιγραφή του πιάτου, το οποίο και είχαν δείξει στην αρχή, έδειχναν απογοητευμένοι από όλους και τους είπαν ότι η κακή μέρα για εκείνους συνεχίστηκε δυστυχώς.

Οι ίδιοι απέφυγαν να βοθμολογήσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που αποχωρεί. Οι τρεις τους ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, μιας και είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες. Πριν προλάβει ο Δημήτρης να τους αποχαιρετήσει, ο Βασίλης Βαλέχας έκανε την απόλυτη ανατροπή.

Ο παίκτης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς, μιας και έχει ένα προσωπικό πρόβλημα, το οποίο είχε να κάνει με την δουλειά του έξω από τον διαγωνισμό και δεν αφορούσε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι, ενώ είχε συνεννοηθεί αρχικά να έχει άδεια άνευ αποδοχών, αυτό πληροφορήθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί και κάτι τέτοιο δεν γινόταν να το αφήσει να γίνει, μιας και έχει μια οικογένεια και μάλιστα δυο παιδιά.

 

 

Οι χρήστες του Twitter εξοργίστηκαν, μιας και, αφού "είχαν στήσει πάρτι" με την αποχώρηση του Δημήτρη, ο Βασίλης τους αιφνιδίασε, αφήνοντας τον Δημήτρη και πάλι στον παιχνίδι.

Δείτε στην παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά Tweets:

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

To trailer 37ου επεισοδίου - Τετάρτη 16.3.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας