Aποχώρηση με κλάματα! H δικαίωση του Μπόμπαινα και η αντίδραση των παικτών!

 

Έλιωσε στο κλάμα η Βασιλική: «Με έστησαν στον τοίχο και με χτυπούσαν και οι δυο» - Εξαλλος ο Δημήτρης με την ψηφοφορία: «Μην με ξαναπείς υπερόπτη, δεν το δέχομαι» - Άναψαν φωτιές στην ψηφοφορία 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λίγο πριν από την ψηφοφορία των Μπλε, η Βασιλική, ως αρχηγός της ομάδας, δήλωσε ότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. ιο.

Στο επεισόδιο (11-3) και μετά την ήττα της Mπλε ομάδας, τα μέλη της έπρεπε να ψηφίσουν δυο συμπαίκτες τους, οι οποίοι θα ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, μιας και θα ακολουθούσε μαγειρική μονομαχία. Η Βασιλική, ως αρχηγός της ομάδας, δήλωσε από την αρχή ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και είναι αναγκασμένα να ψηφίσει την Ελισάβετ, με την οποία κάνουν πολύ παρέα μέσα στο σπίτι και έχουν δεθεί πολύ. Το πιάτο της Ελισάβετ, σύμφωνα με τα σχόλια της ομάδας, είχε τα περισσότερα λάθη και για αυτό θα έπρεπε να είναι υποψήφια.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Βασιλική, με δάκρυα στα μάτια είπε: «Σύμφωνα με την κριτική της ομάδας, το χειρότερο πιάτο ήταν εκείνο που είχε κάνει η Ελισάβετ. Η Ελισάβετ είναι φίλη μου και δεν μπορώ να την ψηφίσω. Βγήκα από το συμβούλιο μπερδεμένη πολύ γιατί δεν ήξερα αν χρησιμοποίησα το πλεονέκτημα όπως έπρεπε. Βγήκα από εκεί κλαίγοντας και ήξερα ότι μπορεί να νιώθει ότι εγώ δεν την προστάτευσα και δεν μου μιλούσε στην αρχή.»

«Μόλις αποφάσισε να μου μιλήσει η Ελισάβετ, με είχε στήσει στον τοίχο με τον Γιάννο και με χτύπαγαν. Ο Γιάννος μου είπε γιατί δεν την προστάτευσα και ότι εκείνη αυτό θα έκανε στη θέση μου και ότι είμαι απαράδεκτη, γιατί σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου. Εγώ δεν μπορούσα να την προστατεύσω γιατί το πιάτο της είχε λάθη. Δεν μπορούσα να σώσω την φίλη μου και να αφήσω τους άλλους να σφάζονται. Δεν θα ήταν σωστό, γιατί είμαι αρχηγός της ομάδας»

 

H ψηφοφορία των Μπλε είχε πάρα πολλά ευτράπελα, μιας και οι διαφωνίες μεταξύ των παικτών φάνηκε να γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Μετά την ψηφοφορία της Βασιλικής, η ίδια, πέρα από την Ελισάβετ, μίλησε και για το θέμα του Δημήτρη, ο οποίος είναι και εκείνος που δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ομάδα και γενικότερα μέσα στο σπίτι.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, του είπε ότι: «Είσαι υπερόπτης και πρέπει να σταματήσεις να είσαι έτσι. Πρέπει να δεις γιατί με τους περισσότερους δεν τα πηγαίνεις καλά και το γιατί έχουν πρόβλημα μαζί σου. Προσπάθησε να βελτιώσεις τον εαυτό σου, για να συνεργαστούμε όλοι καλύτερα

Ο Δημήτρης, μόλις ήρθε η σειρά του για την ψηφοφορία είπε ξεκάθαρα ότι δεν δέχεται από την Βασιλική να τον χαρακτηρίζει όπως εκείνη θέλει και ότι ποτέ δεν της έχει δώσει το δικαίωμα:

«Θέλω να πω σε όλους ότι η λέξη υπερόπτης δεν με αντικατοπτρίζει! Είναι η ζωή μου τέτοια που πάντα σέβομαι, ακούω οπότε θα ήθελα Βασιλική μου αυτό το λάθος το λεκτικό, αν έχεις την καλοσύνη, να μην το σκέφτεσαι καν για τον Ταϊρίδη. Καν για τον Μπόμπαινα... Ένα πράγμα που δεν διαπραγματεύομαι στη ζωή μου είναι η αλήθεια και αυτό έχω κάνει μέχρι τώρα που έχω φτάσει 48 χρονών. Δεν θα μακρηγορήσω άλλο, απλώς επειδή άκουσα δύο πράγματα τα οποία με ενόχλησαν επί προσωπικού επιπέδου από την Βασιλική και τα οποία είναι αναληθή. Είπα και χθες ποιος είναι ο Ταϊρίδης και τι θα κάνει και σε επόμενο δίλημμα»

Μετά από αυτά τα λόγια, ο Δημήτρης ψήφισε τον Σταύρο και τον Νικήτα, λέγοντας ότι το κάνει καθαρά μαγειρικά, μιας και οι δυο τους σύμφωνα με την άποψή του, ενώ είχαν ολοκληρώσει τα πιάτα τους, δεν βοήθησαν κανέναν άλλον.

 

 

Μετά από την ψηφοφορία, μαζί με την Βασιλική, που έθεσε τον εαυτό της σε υποψηφιότητα, μαγείρεψαν ο Δημήτρης Ταϊρίδης (ψηφίστηκε με 5 ψήφους) και η Βασιλική, που ψηφίστηκε με έξι ψήφους από την ομάδα της.

 

 

Μετά από την ψηφοφορία, ο Δημήτρης και η Ελισάβετ ήταν εκείνοι, που βρέθηκαν απέναντί της για την δοκιμασία αποχώρησης, η οποία και ήταν άκρως απαιτητική. Πολύ πιο συγκεκριμένα, είχε να κάνει με μια αντιτγραφή πιάτου ενός διάσημου σεφ, του Μιχάλη Κίκη και ήταν πιτσούνι με υφές κουνουπίδι, σάλτσα από κόκκινα κρεμμύδια και φουντούκια.

 

 

Μετά από την δοκιμασία και ενώ και οι τρεις τους προσπάθησαν πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που ευνόησε την Ελισάβετ και τον Δημήτρη, ενώ εκείνη που αποχώρησε ήταν η Βασιλική, μιας και είχε τις περισσότερες αστοχίες.

Ο Δημήτρης, με το που πήγε στον εξώστη ένιωθε μεγάλη δικαίωση για όλα όσα ακούγονται για εκείνον, μιας και το έχει δηλώσει ότι είναι το μαύρο πρόβατο του διαγωνισμού, αφού στοχοποιείται από τους περισσότερους παίκτες.

Η Βασιλική δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, μιας και αποχώρησε με δάκρυα από τον διαγωνισμό, λέγοντας ότι νιώθει ότι το ταξίδι της στον διαγωνισμό, τελείωσε πολύ νωρίς. Όσον αφορά την πλευρά των υπόλοιπων παικτών, εκείνοι χαρακτήρισαν τον Δημήτρη εφτάψυχο, μιας και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποχωρήσει με τίποτα από το MasterChef.

 

 

To trailer 34ου επεισοδίου - Κυριακή 13.3.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας