«Έχω στοιχεία, η Ζέτα Δούκα είχε δηλώσει ότι δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ...»

 

Δικηγόρος Κιμούλη: «Η Ζέτα Δούκα έχει στραφεί κατά εργοδότη της και είχε πει ότι η λεκτική βία πολλές φορές είναι χειρότερη από τον πραγματικό βιασμό μίας γυναίκας» - Η δικηγόρος της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά απαντά στον Γιώργο Κιμούλη - Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού μπροστά στις κάμερες μετά την αγωγή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με την αγωγή του ο κ. Κιμούλης ζητεί να καταδικαστούν οι τρεις ηθοποιοί και να του καταβάλλουν «αλληλέγγύως και εις ολόκληρον» για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί το συνολικό ποσό των 231.227, 80 ευρώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Επιπλέον, ζητεί για την ηθική βλάβη που όπως αναφέρει έχει υποστεί να του καταβάλει η κ. Δούκα 250.000 ευρώ, η κ. Χρυσικού 125.000 ευρώ και ο κ. Ψαρράς 125.000 ευρώ.

 

 

Μετά την αγωγή ύψους 730.000 ευρώ του Γιώργου Κιμούλη σε Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, ο συνήγορός του Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στο «Happy Day» και στην «Super Κατερίνα» για τις θέσεις του πελάτη του.

«Όσον αφορά στις ευθύνες για τις ανάρμοστες πράξεις, εμείς πήγαμε στα δικαστήρια, και θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες. Αυτοί που πιστεύουν ότι υπήρξαν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες δεν κατέφυγαν στα δικαστήρια ή στα αρμόδια όργανα. Αυτό το συμβάν δεν συνέβη. Κατ’ αρχήν να αφαιρέσουμε το ρήμα «θεωρούμε» γιατί σημαίνει «νομίζω».

Πάμε σίγουρα και απόλυτα να αποδείξουμε ότι δεν έγινε κανένα περιστατικό, εκτός από ας πούμε χαρακτηρισμούς και όχι πραγματικά περιστατικά που να προσδίδουν μία πραγματική έννοια ενός αδικήματος και λέμε ότι αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται, για να έχουμε απτές αποδείξεις και όχι μία παρεούλα τρία άτομα για κάποιες σκοπιμότητες που λένε τέτοια πράγματα. Αν γινόταν και προσέφευγαν αρμοδίως, θα δίναμε εξηγήσεις».

Και πρόσθεσε λίγο αργότερα ότι «είναι εξόχως επικίνδυνο αυτό που είπε σε συνέντευξή της η κα Δούκα. “Η λεκτική βία πολλές φορές είναι χειρότερη από τον πραγματικό βιασμό μίας γυναίκας”. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα, αυτές οι εξισώσεις είναι επικίνδυνες για την κοινωνία μας σήμερα. Όταν δεν υπάρχει κανένα θέμα που να αφορά γενετήσια ελευθερία, δε μπορεί να φωτογραφίζω αυτόν μαζί με άλλους φερόμενους και να δημιουργώ  συνειρμούς».

«Έχω στοιχεία ότι η κα Δούκα είχε δηλώσει ότι δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ, εκτός από μία προσωπική της περίπτωση. Η κα Δούκα είχε ΜΚΟ, η κα Δούκα έχει στραφεί κατά εργοδότη της νωρίτερα για δεδουλευμένα, και καλά έκανε. Η κα Δούκα είναι μία προσωπικότητα που εκφράζει μία γυναικεία δυναμικότητα και καλά κάνει και άλλωστε έχει δηλώσει ότι όλο αυτά πρέπει να βγαίνουν όταν πρέπει για να παραδειγματίζονται οι 

  γυναίκες. Είδατε τι ωραία που τα έχει πει; Δε μπορεί να λέει αυτά και στη συνέχεια να έρχεται και να λέει “γιατί τώρα;” και #metoo».  

Όσον αφορά στα όσα είπε ο Νίκος Ψαρράς στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, δηλαδή «ότι το συμβάν έγινε δύο ημέρες μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και θεώρησε η κα Δούκα ότι δεν πρέπει να απασχολήσει τις αρχές με κάτι τέτοιο», ο Βασίλης Καπερνάρος σημείωσε ότι «εκείνες τις ημέρες της δολοφονίας Γρηγορόπουλου κανένας δεν κατέθετε για κακοποιητικές συμπεριφορές, δεν κατέφευγε κανένας στην Εισαγγελία, δεν πήγαινε κανένας στο ΕΚΑΒ να τον δει ο γιατρός, κανένας δεν πήγαινε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να διαπιστωθεί σε ποιον βαθμό είχε υποστεί τη σωματική βλάβη, αυτό μου λέτε;».

 

 

 

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε σχετικά ο κ. Βασίλης Καπερνάρος, συνήγορος του ηθοποιού.
 
«Ο κ. Κιμούλης αξιώνει αποζημίωση 1,2 εκατ. ευρώ. Για αυτό γίνονται οι αγωγές, ζητάς ένα ποσό από αυτούς που σε έβλαψαν. Χρειάστηκε αυτός ο χρόνος για να συγκεντρωθεί αποδεικτικό υλικό ώστε οι αγωγές να είναι βάσιμες. Περιμέναμε να ελέγξει τις καταγγελίες και το ΣΕΗ, κάτι που δεν έγινε. Οι υπολογισμοί των ποσών που ζητάει ο κ. Κιμούλης έγιναν βάσει των συμβάσεων που είχε κάνει ο κ. Κιμούλης που θα δούλευε. Εξαιτίας αυτών των καταγγελιών έχασε τις δουλειές του», είπε ο κ. Καπερνάρος. «Κάνουμε προσπάθεια να αποδείξουμε όσα ισχυριζόμαστε και θα το κάνουμε στο δικαστήριο. Θα αποδείξουμε ότι δεν έγιναν όσα καταγγέλθηκαν. Το ΣΕΗ, άλλα έπρεπε να κάνει σύμφωνα με τον κανονισμό του, και άλλο έκανε. Το ΣΕΗ έπρεπε να υποβάλει το πόρισμά του μέσα σε 30 ημέρες, και δεν έγινε. Καμία απόφαση δεν εκτελείται αν δεν ακολουθηθεί η διαδικασία, αυτό ορίζεται στον κανονισμό του ΣΕΗ», τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «Ο κ. Κιμούλης υπέστη τηλεδίκη και τηλεκαταδίκη».

 

 

Η δικηγόρος του Νίκου Ψαρρά και της Δώρας Χρυσικού μέσω επιστολής που έστειλε στην εκπομπή «Happy Day» απάντησε στα όσα είπε νωρίτερα στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη. 

«Εκπροσωπώ τους ηθοποιούς Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού που η υπόθεση πλέον έχει εισαχθεί στο δικαστήριο, και σεβόμενη τον κώδικα ποινικής δεοντολογίας των δικηγόρων, καθώς και τις σχετικές οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές των δικηγορικών συλλόγων της χώρας μας, δεν θα ήθελα να σχολιάσω δημόσια την αστική αυτή υπόθεση. Σχολιασμοί, κρίσεις ή και επικρίσεις του κυρίου Κιμούλη ή του πληρεξούσιου δικηγόρου του γίνονται με δική τους ευθύνη και θα απαντηθούν από εμάς δια της νομίμου οδού» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της δικηγόρου των δυο ηθοποιών.

 

 
 
 
 
Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού Νίκο ψαρά μπροστά στις κάμερες μετά την αγωγή. 
 
Ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή τάχθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα και υποστήριξε όσα κατήγγειλε η ίδια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λίγες ώρες μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη.
 
«Θα μιλήσει η δικαιοσύνη! Διαβάστε την ανακοίνωση, αυτό που λέει, αυτό είναι! Φυσικά και είμαι στο ΣΕΗ. Έχω δύσκολη παράσταση, σας ζητώ συγγνώμη. Η διάθεσή μου θα φτιάξει γιατί έχω να παίξω έναν σπουδαίο ρόλο» τόνισε ο Νίκος Ψαρράς. 

 

 

 

 

Σπύρος Μπιμπίλας: «Απρόβλεπτη η κίνηση Κιμούλη για αγωγή εναντίον του ΣΕΗ» «Έχει γίνει μια κίνηση απρόβλεπτη. Μια αγωγή κατά πολλών ανθρώπων. Δεν το περιμέναμε ότι θα γίνει αυτό. Το σωματείο έχει λειτουργήσει άψογα και νόμιμα. Δεν έχει ολοκληρώσει το πειθαρχικό συμβούλιο τις εργασίες του. δεν ξέρουμε τι θα ψηφίσει η γενική συνέλευση. Ο κ. Κιμούλης έχει προλάβει αυτή την κατάσταση και κάνει αγωγή εναντίον του σωματείου. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Κανείς δεν κάνει πίσω, υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες. Ξεκίνησε από την κ. Δούκα και βγήκαν και άλλες κυρίες και είπαν πράγματα», σχολίασε σχετικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ.
 
 

 

 
 

ΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη - «Λήξη... συναγερμού»
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Η απώλειά του με σημάδεψε, με συγκλόνισε. Τον αγαπώ και τον σκέφτομαι πάντα»
Οι γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του Γιάννη Φέρτη και το σπαρακτικό αντίο τους
Το άλμπουμ της ζωής του κορυφαίου του θεάτρου και κινηματογράφου, Γιάννη Φέρτη
Ηλίας Μαμαλάκης: «Πέρασα μια χρονιά στα νοσοκομεία, κάθε μέρα που περνάει γίνομαι καλύτερα»
Γιάννης Αθητάκης: «Έμαθα πως δεν θα είμαι στη δουλειά γιατί υπήρξε τηλεφώνημα από άλλον ηθοποιό»
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έμαθα τον θάνατο του αδερφού μου πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή»
H Κate Middleton «επανεμφανίστηκε» στο social media, με ένα μήνυμα στο X μαζί με τον πρίγκιπα William
Απίστευτη ιστορία με τον πατέρα του James από το #SurvivorGR: Ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό